Νέα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Antivirus

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apolonas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
video_intro-v8.jpg

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ενα πολυ καλο αξιοπιστο και δωρεαν ειναι το avast

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Eγω εχω βαλει το avg (δωρεαν) εδω και 3 χρονια και δεν εχω προβλημα

Απο ερευνα που εκανα πριν κανα χρονο βρηκα οτι το καλυτερο στα free ειναι το bit defender, αλλα βαριεμαι να το αλλαξω

Δεν βαζω internet security γιατι οπως και να χει "βαραινει" το μηχανημα. Mε το avg κανω την δουλεια μου με το παραπανω (και σερφαρω σε "υποπτα" σαιτς καθημερινα, δηλαδη σκληρες δοκιμες :cheesy: )
Mπραβο η Bitdefender εβγαλε free εκδοση πολλη καλο ειναι αλλα βαρυ δε νομιζω το τζαμπε ολε να ειναι διαφορετικο σε αυτον τον τομεα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
καλησπέρα!μετα απο μακροχρόνια χρηση ιντερνετ χωρίς καθόλου Antivirus απηύδησα καθώς σερφαροντας σε πορνο-τσοντο σιτε συνεχώς τα έχει παίξει το λαπ τοπ!οπότε νομίζω ήρθε ο καιρός για φορματ και εγκατάσταση Antivirus!Με δεδομένο ότι μπαινω σε τσοντοσιτε ποιο έχετε να προτείνεται?αξίζει να αγοράσω ή να το κατεβάσω σπασμένο?
Εset τυπε αξιοπιστο και πολλη ελαφρυ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Συναγωνιστες FORMAT ειναι η εσχατη λυση, κανενας καλος μηχανικος δεν αρχιζει με format.
Η registry φτιανει με αλλα εργαλεια π.χ.  tune up utilities  (registry defrag)
As βαλει ο συναγωνιστης ενα απο τα antivirus που εχουν ειπωθει , οχι κατ αναγκη αυτο που του προτεινα (το οποιο ειναι και τσαμπε), και αν εχει προβλημα εδω ειμαστε να βοηθησουμε.
Κοιτα μια φορα το χρονο η στα 2 χρονια κανονικα πρεπει ενα pc να κανει φορματ να καθαριζει o τυπος εχει πολλα χρονια οπως λεει να το κανει οποτε για αυτον το φορματ ειναι μονοδρομος συν οτι θα καθαρισει το μηχανημα απο τα παντα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Το καλύτερο antivirus τύπε
Το καλητερο δεν ειναι κανενα πχ εκει που χανει το Χ κερδιζει το Ψ αλλα το Eset  ειναι παρα πολλη καλο ελαφρυ και αξιοπιστο το χρησιμοποιο τα τελευταια 2 χρονια λογο οτι το Βιtdefender(φοβερο και αυτο)εγινε πολλη βαρυ και με εβγαλε ασπροπροσωπο κανενα προβλημα οπου και αν εχω μπει ελαχιστα false positives σε αντιθεση με το Avg που τα περισσοτερα τα βγαζει ιους ενω δεν ειναι και ενα πολλη μεγαλο συν οτι εχει προστεθει η Ελληνικη γλωσσα

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
χρονια δουλευα το avira. τωρα το εχω γυρησει στο panda cloud και ειμαι ικανοποιημενος. για cookies και πιο σαπια spyware το superantispyware ειναι καλο.
το καθαρισμα γινεται σε safe mode με F8 κλασσικα. Πιο γρηγορα και το προτεινουν και οι κατασκευαστες AV. καλο ειναι να τρεξεις ενα msconfig και να ξεσαβουρωσεις οτι τρεχει στο startup.
σε exteme περιπτωσεις το avira εχει live cd που καθαριζει το pc εαν δεν μπορει να bootarei ουτε safe mode.

OP
OP
apolonas1

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κυκλοφορούν antivirus ταυτόχρονα τόσο δωρεάν όσο και πανάκριβα.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Microsoft security essentials , free και μια χαρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κυκλοφορούν antivirus ταυτόχρονα τόσο δωρεάν όσο και πανάκριβα.
Τα δωρεάν προσφέρουν μια ικανοποιητική προστασία και πολύ βασικά εργαλεία ενώ τα πανάκριβα προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία και ολοκληρωμένες λύσεις σε εργαλεία και δυνατότητες. Πάντως κατά την γνώμη μου αν δεν μπαίνει κανείς σε ύποπτα sites και δεν πατάει ότι διαφημιστικό βλέπει μπροστά του και δεν κατεβάζει ότι νάνε δεν χρειάζεται antivirus που το πληρώνεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Τα δωρεάν προσφέρουν μια ικανοποιητική προστασία και πολύ βασικά εργαλεία ενώ τα πανάκριβα προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία και ολοκληρωμένες λύσεις σε εργαλεία και δυνατότητες. Πάντως κατά την γνώμη μου αν δεν μπαίνει κανείς σε ύποπτα sites και δεν πατάει ότι διαφημιστικό βλέπει μπροστά του και δεν κατεβάζει ότι νάνε δεν χρειάζεται antivirus που το πληρώνεις.
Aκομα κ ετσι το antivirus χρειαζετε και μιλαω για τα internet security που εχουν και Firewall γιατι των windows ειναι γαμα τα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Tο eset και όλα τα άλλα τα free είναι εντελώς για τον πούτσο.
Το σκουλίκι shortcut virus βγαίνει μόνο με mallware bytes ή
εάν έχετε την μόρτικη  DSP άδεια των Windows 64bit με
defender που γαμάει και δέρνει.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Tο eset και όλα τα άλλα τα free είναι εντελώς για τον πούτσο.
Το σκουλίκι shortcut virus βγαίνει μόνο με mallware bytes ή
εάν έχετε την μόρτικη  DSP άδεια των Windows 64bit με
defender που γαμάει και δέρνει.
To eset τυπε δεν ειναι free και δεν ειναι καθολου για τον πουτσο και το malware bytes δεν ειναι antivirus οπως επισης κανενα δε προσφερει 100% προστασια οσο για τα free συμφωνω προσφερουν ελαχιστη προστασια και ειναι κυριος για διαφημιση της εταιριας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom