Επισκέπτης
Teeth
Σχετιζετε με ενα απο τα βασικα θεματα του site. Ενδιαφερουσα ιστορια
Σχετιζετε με ενα απο τα βασικα θεματα του site. Ενδιαφερουσα ιστορια
ευχαριστωΑνοίγω λοιπόν το thread με τις καλύτερες ταινίες, γιατί όπως είπα είναι σημαντικά λιγότερες από τις χειρότερες...
Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράματα να κάνεις. Να δεις καμιά ταινία για παράδειγμα. Σκέφτομαι τις "Νύφες" του Παντελή Βούλγαρηναι και που του απαντησα ηδη το μετανιωσα.Θα τον αφησω να με βριζει οσο θελει γιατι ειμαι σιγουρος οτι παλι αυτο θα κανει.
σωστοςΥπάρχουν πολύ καλύτερα πράματα να κάνεις. Να δεις καμιά ταινία για παράδειγμα. Σκέφτομαι τις "Νύφες" του Παντελή Βούλγαρη
το ξερω οτι χωθηκα σε θρεντ κ θα κανω ασχετο σχολιο κ σορυ προκαταβολικα αλλα αν το δεις τελικα πες την γνωμη σου...δεν εχω ακουσει καλα λογια απο κανεναν...λενε οτι ειναι απιστευτα βαρετη ταινια κ αδικει τον βουλγαρη... σορρυ κ παλι γ το οφ τοπικ..Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράματα να κάνεις. Να δεις καμιά ταινία για παράδειγμα. Σκέφτομαι τις "Νύφες" του Παντελή Βούλγαρη
εχεις δικιο...πολυ πολυ καλο...μηπως να το μεταφερουμε στο θρεντ με την τιβι??εγω δε ξερω πως γινεται αυτο...όφ τόπικ ξανά:"Όλα είναι δρόμος" Το 3ο επεισόδιο-Βιετνάμ-Με τον Γ.Αρμένη είναι η καλύτερη ελληνική ταινία ever
οκ γιωργο...μπλεχτηκα λιγο μεχρι να καταλαβω οτι το μετεφερες αλλα νταξξξξξ...μεραααα κιολας!!! ;)παληκαρια, (και κυρια), σας τα μετεφερα εδω..
ευλογησον
οχι ''νταξει''.οκ γιωργο...μπλεχτηκα λιγο μεχρι να καταλαβω οτι το μετεφερες αλλα νταξει...μεραααα κιολας!!! ;)
δε χαλαω χατηρια εγω βρε!!!!!οκ γιωργο...μπλεχτηκα λιγο μεχρι να καταλαβω οτι το μετεφερες αλλα νταξξξξξ...μεραααα κιολας!!! ;)
εληφθει...οβερ!!!
Λουκακι εμενα μου αρεσε,αν και λιγο μελαγχολικη η ταινια!το ξερω οτι χωθηκα σε θρεντ κ θα κανω ασχετο σχολιο κ σορυ προκαταβολικα αλλα αν το δεις τελικα πες την γνωμη σου...δεν εχω ακουσει καλα λογια απο κανεναν...λενε οτι ειναι απιστευτα βαρετη ταινια κ αδικει τον βουλγαρη... σορρυ κ παλι γ το οφ τοπικ..