kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Προσωπικά θεωρώ πώς η ταινία είναι πολύ κακό για το τίποτα..
Αν και δεν έχω δει την ταινία καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς. Η πλειονότητα των έργων που κυκλοφορούν είναι μια απ' τα ίδια. Κι αυτό αφορά κι άλλες τέχνες, όχι μόνο την κινηματογραφική.
Μέχρι κι ο χαρακτήρας της ίδιας μας της ζωής θα μπορούσε ν' αποδοθεί με τη φράση "πολύ κακό για το τίποτα". Δες τι γίνεται ας πούμε σε διεθνές επίπεδο μεταξύ των κρατών, ή τον ασύλληπτο αγώνα που δίνει ο μέσος άνθρωπος για μια στοιχειώδη, στην καλύτερη, αλλά κατά κανόνα ελλειμματική διαβίωση, για να πάρεις μια ιδέα για το τι εννοώ.
Η αχρείαστη "δαπάνη" λοιπόν αυτής της ταινίας είναι απολύτως επίκαιρη. Μάλιστα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι εκάστοτε δυνάμεις επιτρέπεται ν' αναλώνονται μόνο αν δεν θέτουν σε κίνδυνο τ' οτιδήποτε.
Κι εμείς οι ίδιοι, άλλωστε, γι' αυτό δεν πηγαίνουμε στα μπουρδέλα; Γαμάμε, γαμάμε, γαμάμε και δεν αλλάζει απολύτως τίποτα!
Ξέρω ότι έχω βγει εκτός θέματος, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πέφτει πού και πού κανάς προσωπικός κι αυτοσχέδιος στοχασμός. Ζητώ την επιείκεια των όποιων αναγνωστών και διαχειριστών.