Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ειδα ενα 6ωρο Roy Andersson, στο Ταινιοραμα.

Πραγματικα σπουδαιος!

Μεγαλοφυια.

το πουλι ειδα μονο περυσι σε θερινο

εγω τωρα θα παω την μερα που εχει λιντσ(εκτος αν την εχασα), θα δω για χιλιοστη φορα χαμενη λεωφορος και τις αλλες

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.856
Πόντοι
5.975
Παλικαρι καλημερα χωρις να θελω να σε προσβαλλω η να υποννοησω κατι το ποστ το εκανες 4-6-2016 απλα αναρωτιεμαι που το ειδες τοσο νωρις εσυ?Σινεμα βγηκε 9-6-2016..
Τεσπα την ειδα την ταινια μια χαρα μου φανηκε (φαν του warcraft εξαλου) δεν λεω ηταν τελεια αλλα ουτε μαλακια.Τουμπανο τα Ορκς επικες φαπες στους χιουμανς  :rockon:
Σαν πρωτο στορυ και εισαγωγη στον κοσμο του Αζεροθ μια χαρα τα πηγε η ταινια. :hi:
Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτήν την άποωη αναφορικά με το Warcraft. Την είδα σήμερα και την ευχαριστήθηκα, αν και θεωρώ ότι το παρακάνει λίγο με τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε ορκ και ανθρώπους...Είμαι σε θέση να διατυπώσω αυτήν την άποψη έχοντας παίξει αμέτρητες ώρες και μετά από διάβασμα αρκετών βιβλίων γύρω από τον κόσμο του Warcraft. Το όλο story, παρότι ξεφεύγει λίγο από τα βιβλία, όχι στο βαθμό που κάνει η σειρά Game of thrones, κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το τέλος. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια με μεγαλύτερο budget και τη συμμετοχή και των υπόλοιπων φυλών! For Lordaeron!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Είδα το conjuring 2 χθες. Αρκετά καλή ταινιούλα για το είδος της. Το μόνο κακό ήταν ότι είχε πολλά κοριτσόπουλα στο σινεμά που τσίριζαν και μου ζάλισαν τα αρχίδια..  :2funny:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Drag Me to Hell (2009) Καλό, έχει και χιουμοράκι 7/10
Maraviglioso Boccaccio / Θαυμάσιος Βοκάκιος (2015) Βαρετό, ανερμάτιστο, κακοραμμένο, φλύαρο χαμένο δίωρο :S 3/10
Rolling Thunder (1977) Σαν το death wish αλλά λίγο σκεπτόμενο και με κάποιο βάθος, έχει και πιστολίδι και εκδίκηση, ήταν και από τις πρώτες ταινίες σχετικά με το Βιετνάμ και τους βετεράνους, αλλά συνολικά τίποτα ιδιαίτερο 6/10
The dogs of war (1980) Κακοπαιγμένο και βαρετό, χασμουρητό 4/10
Το wild geese (1978) με Ρίτσαρντ Μπάρτον, Μουρ, Χάρις και με παρόμοια υπόθεση, είναι δυο σκάλες καλύτερο (αν και όχι τίποτα σπουδαίο κι αυτό)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Συμφωνώ. Παρότι δεν τον χωνεύω καθόλου, πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ καλογυρισμένη και κατάφερε να κάνει δικό του έναν χαρακτήρα που στα βιβλία κάθε άλλο παρά Τομ Κρουζ θυμίζει.
Μπορει στην προσωπικη ζωη να ειναι μλκας και σαν ηθοποιος να εχουμε δει αλλους καλυτερους ΑΛΛΑ ειναι ο μονος που θα δεις ταινια του και δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.Θα πας να δεις δραση και θα χορτασεις δραση.Το γεγονος οτι κανει μονος του τα σταντ(και ειναι απο τους ελαχιστους ηθοποιους του χολυγουντ που το κανουν αυτο)εμενα με κανει να πληρωνω εισητηριο και να μην βλεπω τις ταινιες του απο τορεντ.

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Κορίτσι του σούπερ μάρκετ καυλαντίζει συνάδελφο με αυτοκτονικές τάσεις και εμμονή με την πρώην του νεκρή γκόμενα.
Ελαφρώς άρρωστη bittersweet εγγλεζιά.Mind games και ζόμπι τριολέ.
3,5/5 απο μένα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Νταξει, ειδα Andrei Rublev (στο Αστυ).

Δεν εχω λογια.

Ο Ταρκοβσκι μου γαμησε τα ραμματα...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Tυπε σκεφτομουν να παω να το δω

Περνανε οι 3.5 ωρες; κανει κοιλια;

Εγω δεν γουσταρω τον Ταρκοβσκι.

Ειδικα ο "Καθρεφτης", μου 'χε σπασει τα @@.

Μου αρεσε αρκετα το Solaris, τωρα που το ξανάδα, και σκεφτηκα να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια  :cheesy:
Επιπλεον, αν δεν εβλεπα τωρα τον Rublev, δεν θα τον εβλεπα ποτέ...

Η ταινια οχι μονο δεν κανει κοιλια, αλλά ειναι ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ.

Ζηλευα το καθε πλανο. Ηθελα να το 'χω κανει εγω.

[Για να καταλαβεις: Αντιστοιχου στυλ - διαρκειας ταινια, που θεωρειται αριστουργημα αλλά με πεθανε, ειναι αυτη:
Τις ειδα και τις δυο στο σινεμα, οποτε ειμαι αντικειμενικος...]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom