dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Οκ ετσι εξηγηται ευχαριστω πολυ παλικαρι.
να σαι καλα αδερφε καλημερουδια
Οκ ετσι εξηγηται ευχαριστω πολυ παλικαρι.
Ειδα ενα 6ωρο Roy Andersson, στο Ταινιοραμα.
Πραγματικα σπουδαιος!
Μεγαλοφυια.
Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτήν την άποωη αναφορικά με το Warcraft. Την είδα σήμερα και την ευχαριστήθηκα, αν και θεωρώ ότι το παρακάνει λίγο με τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε ορκ και ανθρώπους...Είμαι σε θέση να διατυπώσω αυτήν την άποψη έχοντας παίξει αμέτρητες ώρες και μετά από διάβασμα αρκετών βιβλίων γύρω από τον κόσμο του Warcraft. Το όλο story, παρότι ξεφεύγει λίγο από τα βιβλία, όχι στο βαθμό που κάνει η σειρά Game of thrones, κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το τέλος. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια με μεγαλύτερο budget και τη συμμετοχή και των υπόλοιπων φυλών! For Lordaeron!Παλικαρι καλημερα χωρις να θελω να σε προσβαλλω η να υποννοησω κατι το ποστ το εκανες 4-6-2016 απλα αναρωτιεμαι που το ειδες τοσο νωρις εσυ?Σινεμα βγηκε 9-6-2016..
Τεσπα την ειδα την ταινια μια χαρα μου φανηκε (φαν του warcraft εξαλου) δεν λεω ηταν τελεια αλλα ουτε μαλακια.Τουμπανο τα Ορκς επικες φαπες στους χιουμανς
Σαν πρωτο στορυ και εισαγωγη στον κοσμο του Αζεροθ μια χαρα τα πηγε η ταινια.
Μπορει στην προσωπικη ζωη να ειναι μλκας και σαν ηθοποιος να εχουμε δει αλλους καλυτερους ΑΛΛΑ ειναι ο μονος που θα δεις ταινια του και δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.Θα πας να δεις δραση και θα χορτασεις δραση.Το γεγονος οτι κανει μονος του τα σταντ(και ειναι απο τους ελαχιστους ηθοποιους του χολυγουντ που το κανουν αυτο)εμενα με κανει να πληρωνω εισητηριο και να μην βλεπω τις ταινιες του απο τορεντ.Συμφωνώ. Παρότι δεν τον χωνεύω καθόλου, πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ καλογυρισμένη και κατάφερε να κάνει δικό του έναν χαρακτήρα που στα βιβλία κάθε άλλο παρά Τομ Κρουζ θυμίζει.
Νταξει, ειδα Andrei Rublev (στο Αστυ).
Δεν εχω λογια.
Ο Ταρκοβσκι μου γαμησε τα ραμματα...
Tυπε σκεφτομουν να παω να το δω
Περνανε οι 3.5 ωρες; κανει κοιλια;