Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Την αλλη εβδομαδα ετσι για να γουσταρουμε. :grin:
Για να γελάσουμε θέλεις να πεις..... :grin: :grin: :grin: :grin:
Μια φίλη την χαρακτήρισε "η καλύτερη ταινία ever που προέρχεται από videogame"....φτιάχτηκε καινούργια κατηγορία για τα OSCAR παίδες!!!
Της έδωσα το τηλέφωνο ενός πολύ καλού μου φίλου, που είναι ψυχίατρος!!! :sunglasses:

Υ.Γ. Έχω να δω κάτι αξιόλογο εδώ και εβδομάδες και αναλώνομαι σε επαναλήψεις...ακόμα και τους X-MEN τους ξαναείδα, τόση κατάθλιψη!!!!!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν μπορω να εχω αποψη αν δεν την δω πρωτα  :hi:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να γελάσουμε θέλεις να πεις..... :grin: :grin: :grin: :grin:
Μια φίλη την χαρακτήρισε "η καλύτερη ταινία ever που προέρχεται από videogame"....φτιάχτηκε καινούργια κατηγορία για τα OSCAR παίδες!!!
Της έδωσα το τηλέφωνο ενός πολύ καλού μου φίλου, που είναι ψυχίατρος!!! :sunglasses:

Υ.Γ. Έχω να δω κάτι αξιόλογο εδώ και εβδομάδες και αναλώνομαι σε επαναλήψεις...ακόμα και τους X-MEN τους ξαναείδα, τόση κατάθλιψη!!!!!

Υπερβολικός ως συνήθως... ραντεβού στις 09 του μήνα , θα είναι το κελεπούρι του καλοκαιριού!

Στα σημερινά τώρα!
X-men:Apocalypse, λίγος ο Singer μετά από το αριστουργηματικό DOFP που απογείωσε τις μετοχές της σειράς. Κάτι ο Αποκάλυψ που τα βρήκε σκούρα με τις φιλοσοφίες του, κάτι ο Γουλβερίν που σκάει μύτη για ένα δεκάλεπτο μόνο με σορτς σήμα κατατεθέν των 80s, κάτι κάποιες αστοχίες σχετικά με το comics, δεν αποδίδει για την βαριά κληρονομιά που έχει...
Βλέπεται όμως, καλά σκηνοθετημένο και έξυπνο,  θα γνωρίσουμε τις Storm και Jean στα πρώτα τους βήματα, θα απολαύσουμε τον για μια ακόμη φορά καλό Φασμπέντερ και την θεά Λόρενς και θα διασκεδάσουμε με τον Quicsilver.

ΥΓ δείτε και το κομματάκι μετά τους υπότιτλους που μάλλον αν κατάλαβα καλά και συνδυάζοντας το με ένα στοιχείο,  καλωσορίζει το Wolverine III...

Συνημμένα

• x-men.jpg
    x-men.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 43

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

(Ξανα)ειδα το "Last year in Marienbad", στο Αστυ

κι εχω να δηλωσω το εξης:
Εχοντας γυρισει αυτη την ταινια (δλδ, αν εισαι ο Ρενέ, το 1961), παρατας το σινεμα και κανεις κατι αλλο για να περασει η ωρα.

Ο ανθρωπος τερματισε πιστες.
Δεν - παει - παραπανω!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006

Εχοντας γυρισει αυτη την ταινια (δλδ, αν εισαι ο Ρενέ, το 1961), παρατας το σινεμα και κανεις κατι αλλο για να περασει η ωρα.

Δεν - παει - παραπανω!!
την ειχα δει παλιοτερα...γενικα βλέπεται ανετα με αυτόν τον τροπο :
siskevi-mati-garida.jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειναι δυσκολη, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταινια.

Σ' αντιθεση, πχ, με πολλες του Ταρκοβσκυ, που με κουραζουν χωρις να μ' αρεσουν, ή να βγαζω καποιο νοημα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
Ειναι δυσκολη, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταινια.

Σ' αντιθεση, πχ, με πολλες του Ταρκοβσκυ, που με κουραζουν χωρις να μ' αρεσουν, ή να βγαζω καποιο νοημα.
γενικα ο ευρωπαικος τροπος κινηματογράφησης με απωθει  :badair: :badair: :badair: :badair:
παντως την ταινια αυτή την θεωρω υπερτιμημενη...δεν είναι το θεμα ότι είναι δυσκολη, αλλα ότι είναι βαρετη από την αρχη μεχρι το τελος...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Δεν - παει - παραπανω!!

την ειχα δει στο αστυ πριν 3-4 χρονια ,οταν ειχε βγει σε επανεκδοση
τεραστια ταινια
πρεπει να την ξαναδω ομως γιατι ειναι πολυ δυσκολη

να πηγαινεις αστυ αυτην την περιοδο εχει διαμαντια με 6 ευρω,εγω αν μπορουσα εκει θα ημουν συνεχεια

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κάποιες φορές βλέπεις μια ταινία γιατί σε απορροφά ο τρόπος με τον οποίο είναι δουλεμένη ανεξάρτητα από το τέλος η την υπόθεση, ο Νίκολς σε αυτό το καταφέρνει με μαεστρία...

Προσωπικά βλέπω ταινίες δίχως να διαβάσω κριτικές-σχόλια!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
την ειχα δει στο αστυ πριν 3-4 χρονια ,οταν ειχε βγει σε επανεκδοση
τεραστια ταινια
πρεπει να την ξαναδω ομως γιατι ειναι πολυ δυσκολη

να πηγαινεις αστυ αυτην την περιοδο εχει διαμαντια με 6 ευρω,εγω αν μπορουσα εκει θα ημουν συνεχεια

Η πιο συγκλονιστικη εμπειρια απ' το περσινο Ταινιοραμα ηταν το "L' Eclisse", του μεγιστου Αντονιονι [φετος, πετυχα στο Αστυ και την "Κραυγη". Γαματη ταινια κι αυτη, αλλά η "Εκλειψη" ειναι απ' τα καλυτερα πραγματα που 'χω δει, γενικως...]. Επισης, το Lost Highway, του Lynch.

Ως αντιστοιχο φετινο, βαζω το Marienbad.
To 'χα ξαναδει στη 15αρα οθονη του λαπτοπ μου, αλλά μιλαμε για ΑΛΛΗ ταινια!
Δεν βλεπεται εκτος σινεμα... Δε μπορεις να συγκεντρωθεις.

Τωρα, νο1 στοχος ειναι ο Ρουμπλιωφ (Κατι μού λεει πως ΠΟΤΕ δεν θα τον εβλεπα στο σπιτι).

ΥΓ - Δεν πολυγουσταρω τον Ταρκοβσκυ, κι ειχα κοιμηθει στο σπιτι 10 φορες βλεποντας τον Καθρεφτη, ΑΛΛΑ
αναθεωρησα, οταν (ξανα)ειδα το Solaris.
Μεγαλη ταινια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η πιο συγκλονιστικη εμπειρια απ' το περσινο Ταινιοραμα ηταν το "L' Eclisse", του μεγιστου Αντονιονι [φετος, πετυχα στο Αστυ και την "Κραυγη". Γαματη ταινια κι αυτη, αλλά η "Εκλειψη" ειναι απ' τα καλυτερα πραγματα που 'χω δει, γενικως...]. Επισης, το Lost Highway, του Lynch.

Τωρα, νο1 στοχος ειναι ο Ρουμπλιωφ (Κατι μού λεει πως ΠΟΤΕ δεν θα τον εβλεπα στο σπιτι).

ΥΓ - Δεν πολυγουσταρω τον Ταρκοβσκυ, κι ειχα κοιμηθει στο σπιτι 10 φορες βλεποντας τον Καθρεφτη, ΑΛΛΑ
Μεγαλη ταινια.

Το "Αντρέι Ρουμπλιώφ" είναι τεράστια ταινία. Θα ήταν σίγουρα μοναδική εμπειρία να την έβλεπες στο σινεμά.
Φρόντισε, σε κάθε περίπτωση, να δείς την ολοκληρωμένη εκδοχή (185 λεπτά) και όχι την λογοκριμένη.
Θα σου πρότεινα και το Στάλκερ. Αξίζει!  :hi:

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Καλά μιλάμε το φόρουμ είναι όλο εκπλήξεις.Αλλά επίπεδο Μπακουρογιανόπουλου δεν περίμενα να ομολογήσω.Χαιρετίζω.

Δυο ταινιούλες που είδα (ξανά) σχετικά πρόσφατα,απο αυτές που τη δεύτερη φορά λόγω τεχνολογικού πλεονεκτήματος,ενδιάμεσων βιοματικών παραστάσεων,διάθεσης (βάλτε ότι άλλο θέλετε) και απόλαυσα ήταν Ο κλέφτης των ποδηλάτων του Ντε Σίκα και το γερμανικό Goodbye Lenin!,κάθεμια για τον δικό της λόγο ξεχωριστά.

Ο κλέφτης ειδικά είναι η ταινία που επαναπροσδιόρησε την σχέση κλάμματος/ποιότητας για τα δικά μου δεδομένα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.174
Πόντοι
17.085
Το "Αντρέι Ρουμπλιώφ" είναι τεράστια ταινία. Θα ήταν σίγουρα μοναδική εμπειρία να την έβλεπες στο σινεμά.
Φρόντισε, σε κάθε περίπτωση, να δείς την ολοκληρωμένη εκδοχή (185 λεπτά) και όχι την λογοκριμένη.
Θα σου πρότεινα και το Στάλκερ. Αξίζει!  :hi:
Αριστούργημα το Αντρέι Ρουμπλιώφ. To Στάλκερ θέλει και ναρκωτικά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μεγαλη ταινια.

Έλα ρε τύπε.

Βλέπω έχεις βαλθεί να μορφωθείς κινηματογραφικά.

Μπορεί η λογοτεχνία να έχασε ένα μεγάλο συγγραφέα αλλά η κριτική κινηματόγραφου σίγουρα κέρδισε.

Καγιέ τρέμετε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αριστούργημα το Αντρέι Ρουμπλιώφ. To Στάλκερ θέλει και ναρκωτικά.

Συγκλονιστική (μια από τις πολλές του έργου) και η σκηνή με τους παγανιστές.
Το Στάλκερ είναι δύσκολη ταινία, αλλά την πρότεινα για το δυστοπικό κλίμα και για τα μεγάλα της ερωτήματα,
εφόσον άρεσε στον φίλο, το "Σολάρις". Είναι ταινία, που δεν αρκεί μια και μόνο ανάγνωση. Ανήκει, σαφώς, στις ταινίες
μελέτης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ιδιαίτερα δύσκολη ταινία, αν και αριστουργηματική, κατά τη γνώμη μου, επειδή πάει την κινηματογραφική εμπειρία και αφήγηση
ένα επίπεδο παραπάνω, είναι και το Begotten. Καμμία σχέση με ό,τι γνωρίζουμε περί σινεμά. Πραγματική πρόκληση για τις αισθήσεις.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Έλα ρε τύπε.

Βλέπω έχεις βαλθεί να μορφωθείς κινηματογραφικά.

Μπορεί η λογοτεχνία να έχασε ένα μεγάλο συγγραφέα αλλά η κριτική κινηματόγραφου σίγουρα κέρδισε.

Καγιέ τρέμετε!

Ουτε η λογοτεχνια ουτε και ο σινεμας θα με χασουν.

Ολα πανε βασει σχεδιου, θα δεις...

ΥΓ - Τ' οτι (επι)μορφωνομαι, ισχυει.
Και θα συνεχισω να το κανω μεχρι να πεθανω/ Αντιθετα με καποιους μυστες των μπουρδελοσαιτ, που 'χουν κλεισει τον κυκλο τους και την ειδαν βουδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom