Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εχω κατεβάσει το Leviathan του Andrey Zvyagintsev, αλλά δεν μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους.
Μήπως έχει κάποιος να μου πει να τους κατεβάσω;
Αν τελικά δεν βρω, θα το δω με αγγλικούς, αν και είναι κουραστικό και θα πω την άποψη μου για την ταινία.
Μου είπαν επίσης, ότι πολύ καλή ταινία είναι μια τουρκική, η χειμερία νάρκη.
Ξέρει κανείς για αυτήν;

Επισκέπτης
Αν και τον ειχα σε εκτιμηση τον κιανου ριβς λογο μερικων παλιων ταινιων του. Μετα απο αυτο John Wick μπορω ανετα να των χαρακτηρισω ως συνεχιστει του στιβεν σιγκαλ αλλα με οπλο.  :S

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αν και τον ειχα σε εκτιμηση τον κιανου ριβς λογο μερικων παλιων ταινιων του. Μετα απο αυτο John Wick μπορω ανετα να των χαρακτηρισω ως συνεχιστει του στιβεν σιγκαλ αλλα με οπλο.  :S

Τύπε καλή ταινιούλα πάντως περνάει ευχάριστα η ώρα! ;)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εχω κατεβάσει το Leviathan του Andrey Zvyagintsev, αλλά δεν μπορώ να βρω ελληνικούς υπότιτλους.
Μήπως έχει κάποιος να μου πει να τους κατεβάσω;
Αν τελικά δεν βρω, θα το δω με αγγλικούς, αν και είναι κουραστικό και θα πω την άποψη μου για την ταινία.
Μου είπαν επίσης, ότι πολύ καλή ταινία είναι μια τουρκική, η χειμερία νάρκη.
Ξέρει κανείς για αυτήν;

Μαλακία η χειμερια νάρκη, ψιλοσαπουνόπερα.

Καλύτερη ταινία το Once uppon a time in Anatolia του ίδιου.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Δε μπορώ να βλέπω σε μάτσο ρόλους ηθοποιούς που είναι γκέυ στην κανονική τους ζωή.

Ταινία δράσης με κάποιον που στην πραγματική ζωή σκύβει...

Το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
FOCUS, ταινία που βλέπεται δίχως να αφήνει κάτι αλλά σου μένει η απίστευτα όμορφη πρωταγωνίστρια Margot που θαυμάσαμε στον Λύκο και που προσωπικά μου σκαλίζει το παρελθόν φέρνοντας μου αναμνήσεις μιας γκόμενας που-μην βιαστείτε να κρίνεται-λόγω δίκης μου στάσης δεν κατάφερα να... :knockinb:
Κατά τα άλλα μαγικός κόσμος των απατεώνων, εύκολη μόχλευση χρήματος, ακριβά ρούχα και αυτοκίνητα συνθέτουν μια εύκολη ιδέα για δυο ώρες ανάλαφρου ταξιδιού στο παραμύθι η μήπως όχι...

Συνημμένα

• focus.jpg
    focus.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Ξεκινησα να δω το Birdman στο μισαωρο με πηρε ο υπνος  :grin: μαλλον δεν αντεχω να βλεπω τοσο ποιοτικες ταινιες  :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Α Most Violent Year-μην περιμένετε δράση και αυτό που λέει ο τίτλος, ενδιαφέρον ταινία από τον δημιουργό δυο ταινιών που λάτρεψα ( Margin call, All is lost ). Ωραίες εικόνες και μουσική, δεκαετία του 80 στην Νέα Υόρκη των μεγάλων ευκαιριών και δυσκολιών.
Φόρος τιμής στην ηθική και στάση ανθρώπων που ακολουθούν το δόγμα «Με το σταυρό στο χέρι, δεν πας μπροστά. Πας ψηλά!!!!».
Ένας πρώην οδηγός βυτιοφόρων και τωρινός ιδιοκτήτης ζει το μεγάλο όνειρο, να διευρύνει την επιχείρηση του για μεγάλη και νόμιμη κερδοφορία. Στο επιχείρημα του έχει να αντιμετωπίσει των αθέμιτο συναγωνισμό και την στάση της γυναίκας του που δεν συμφωνεί με τις καλοπροαίρετες ενέργειες του.

Περισσότερο ατμοσφαιρικό με την υποβόσκουσα βια που πλανάται και ψυχολογικό για τον πρωταγωνιστή που βιώνει μια καθόλου ευχάριστη εσωτερική αντιπαράθεση.

Ωραίο και το μωρό...

Συνημμένα

• A Most Violent Year.jpg
    A Most Violent Year.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
Tωρα μολις διαπιστωσα οτι ενα σαιτ που εβλεπα ταινιες DVDMovies εφαγε σουτι απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, ξερει κανεις το λογο

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειδα το "Τεταρτη 04:45".

Θα 'θελα τη γνωμη του House, αν το (εχει) δει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε το έχω δει παίχτη μου.Τελευταία λίγο απέχω. Με την πρώτη ευκαιρία.
Να φανταστώ πως σου άρεσε?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οχι, θεωρω πως απεχει απ' την εννοια "καλη ταινια", κυριως λογω κειμενου και διαλογων (και καποιων ερμηνειων).

Απ' την αλλη, εχει την εντυπωσιακοτερη φωτογραφια που εχω δει, EVER, σε ελληνικo φιλμ, και η ολη παραγωγη ειναι ψαρωτικη.

Καποιοι φιλοι (σχετικοι με το αντικειμενο) που το ειδαν εντυπωσιαστηκαν.
Οι κριτικες ειναι μετριες.

Εγω συμφωνω με τις κριτικες.

Κυριως, θεωρω πως προκειται για χαμενη ευκαιρια του ελληνικου σινεμα να ξεπερασει τον εαυτο του...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διάβασα λίγο γι αυτή την ταινία που έγραψες, δεν ψήνομαι να τη δω για να πω την αλήθεια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tωρα μολις διαπιστωσα οτι ενα σαιτ που εβλεπα ταινιες DVDMovies εφαγε σουτι απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, ξερει κανεις το λογο
Πνευματικα δικαιωματα, διαφυγοντες φοροι..... Πραγματικα ρωτας;  :dunno:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια πολύ καλή προσπάθεια, όντως καλογυρισμένη με πολύ σκοτεινά και υγρά πλάνα/εικόνες της Αθήνας. Η παρουσία του Μάινα πληθωρική και τέλεια προσαρμοσμένη για τις ανάγκες του ρόλου. Κάπου όμως χάνει, κυρίως στο σενάριο που ακολουθεί μια μέθοδο που δεν αφήνει το σασπένς και την πλοκή να οργιάσει και ειδικά στο τέλος που είναι τελείως πρόχειρο δίχως την παραμικρή ανατροπή που θα περίμενε κάποιος από τέτοια υπόθεση.

Το στόρι, ένας ιδιοκτήτης Τζας μπαρ οδηγείτε λόγω του ξεσπάσματος της κρίσης και των γενναιόδωρων ανοιγμάτων του ( ελληνικά στοιχεία και τα δυο ) να χρεωθεί σε έναν αλλοδαπό λαμόγιο. Όλα καλά και ψύχραιμα έως ότου μπαίνει η οικογένεια και το μαγαζί στο στόχαστρο....

Το τονίζω ξανά, καλή προσπάθεια-δεδομένου των ελληνικών παραγωγών τον τελευταίο καιρό-και μια ελπίδα για καλύτερη συνέχεια!

Συνημμένα

• 4.45.png
    4.45.png
    316,3 KB · Εμφανίσεις: 47

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν με χαλασε τοσο η πλοκη, αλλα οι διαλογοι κ' οι (ατσαλες/γραφικες/περιττες) "πολιτικες" σφηνες...

Πραγματι, η προσπαθεια ηταν καλη, εως εντυπωσιακη.
Αν το κειμενο ηταν ισαξιο της εικονας, θα μιλουσαμε για επανασταση.

ΥΓ: Απορω πού βρισκονται τοσα φραγκα, σε τετοιους καιρους.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν μπορώ να δω Ελληνική ταινία...με καμία παναγία...
Η τελευταία που είχα δει,ήταν το Dogtooth... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom