Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο δευτερο διαμελιζονται απο την αρχη μεχρι το τελος τυπε..ωραια καλτια...
στο πρωτο ξεκιναει σαν ιστορια αγαπης,σχεδον ως τη μεση της ταινιας, και μετα διαμελιζονται ξαφνικα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε τα τζαπανια ειναι αρχηγοι στους διαμελισμους :rockon:
εχουν πολυ ανωμαλο dna

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καλα γουστα ειναι αυτα. Εγω προσωπικα θεωρω το Nolan υπερεκτιμημενο. Οι ερμηνειες και η φωτογραφια οντως καλες. Το σεναριο μπαζει απο παντου, η ταινια οπως και οι περισσοτερες του Nolan κουραζει, και οσο για την επιστημοφανεια αν καποιος γνωριζει καποια βασικα τραβαει τις κωλοτριχες του με αυτα που βλεπει στην οθονη. Εμενα σε καποιες σκηνες με επιασαν τα γελια.

Inception, τα batman, interstellar, Insomnia, The prestige, Following, memento, following.

Πάρε μια και πες μου τι δεν σ'άρεσε που κούρασε, που είχε κενά το σενάριο ή η σκηνοθεσία;

Επίσης πως μπορείς να λες πως μπάζει το σενάριο σε μια ταινία που παίζει με τις έννοιες του χώρου και του χρόνου, τα ταξίδια στο χρόνο κβαντομηχανικές έννοιες και άλλα τόσα...Δεν είναι εύκολα θέματα για μια ταινία, ακόμα και για μια sci-fi ταινία. Σκηνοθετικά είναι αψεγάδιαστο.. Σεναριακά σε αφήνει επίτηδες να αναρωτιέσαι αυτά που εσύ λες "σεναριακά κενά" το wormhole στον κρόνο το βάλαν κάποιοι random εξωγήινοι ας πούμε ή αυτό που έγινε με τον πρωταγωνιστή έγινε και με άλλους ανθρώπους για να καταλήξει το ανθρώπινο γένος να σωθεί; Εγώ θα σου λεγα να την ξαναδείς γιατί σεναριακά κενά ΔΕΝ έχει και η βαθμολογία στο imdb είναι 8,9... Τέλος ο Tyson του Cosmos space odyssey επαίνεσαι την ταινία όσο δεν πάει... [video]http://deadline.com/2014/11/neil-degrasse-tyson-interstellar-twitter-comments-1201280567/[/video] Δεν είναι και ο καθένας ο συγκεκριμένος...

Να σου πω επίσης ότι τίποτα στην ταινία δεν είναι τυχαίο, ούτε τα ονόματα των πρωταγωνιστών, ούτε των robot, ούτε βέβαια των ίδιων των πλανητών είναι ονόματα μεγάλων επιστημόνων... Η ταινία είναι προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
υπερβαλεις τυπε! απλα εχει μια ανατροπη που δεν περιμενεις!
ταινιαρες και οι δυο παντως!
και χειροτερα μαν.. παει και χειροτερα.. εξτριμιλες με ωμη βια, το πρωτο ειναι τραγικα αρρωστο (οχι οτι το δευτερο δεν ειναι..)  :rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Eιδα το fury
www.imdb.com/title/tt2713180/]http://www.imdb.com/title/tt2713180/[/url]

Ξεχαστε την προοπτικη του να δειτε μια ταινιαρα, το 8 που ειναι στην βαθμολογια ειναι υπερβολικο. Εγω θα εβαζα ενα 6.5

Προβλεψιμο, προπαγανδιστικο (οι αμερικανοι γαμανε) και τιγκα στο ψεμα. Χαρακτηριστικα να πω οτι οι γερμανικες χειροβομβιδες σκανε στο 3λεπτο ετσι για να εχουμε χρονο να εκτυλιχθει το δραμα. Οι αμερικανικες σκανε κανονικα...

Αυτη η ταινια θα μπορουσε να λεγεται "ο ραμπο στις αρδεννες"

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εμένα μου αρέσει που σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, προσπαθείτε να τεκμηριώσετε αν έχει σεναριακά κενά ή όχι.....
Δηλ. υπάρχει σενάριο τέτοιου είδους που το σενάριο του να μην έχει κενά ή "άλματα"?
Το λένε οι λέξεις "επιστημονικής" και το το άλλο φωνάζει "ΦΑΝΤΑΣΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ".....
Δείξτε μας λίγο έλεος!!!!!
Το αν κουράζει η ταινία ή όχι είναι άλλη κουβέντα.....
Ευτυχώς δεν το σύγκρινε ακόμα κανένας με το αριστούργημα του Κιούμπρικ και κοιμάμαι ήσυχος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Μετά από αυτή την ταινία όλοι οι ειδικοί του κινηματογράφου που μερικοί από εσάς επικαλείσται, έγραψαν ότι πλέον ο Νόλαν έχασε το τραίνο να μπει δίπλα στον "δάσκαλο" του Κούμπρικ.....όσο για μένα, ποτέ δεν ήταν τόσο ψηλά αλλά πραγματικά είναι ένας εξαίρετος κινηματογραφιστής και το Intestellar μια πολύ καλή ταινία στο είδος της. ΔΕν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση, επιστημονικής ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ είναι.....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εμένα μου αρέσει που σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, προσπαθείτε να τεκμηριώσετε αν έχει σεναριακά κενά ή όχι.....
Δηλ. υπάρχει σενάριο τέτοιου είδους που το σενάριο του να μην έχει κενά ή "άλματα"?
Το λένε οι λέξεις "επιστημονικής" και το το άλλο φωνάζει "ΦΑΝΤΑΣΙΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ".....
Δείξτε μας λίγο έλεος!!!!!
Το αν κουράζει η ταινία ή όχι είναι άλλη κουβέντα.....
Ευτυχώς δεν το σύγκρινε ακόμα κανένας με το αριστούργημα του Κιούμπρικ και κοιμάμαι ήσυχος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Μετά από αυτή την ταινία όλοι οι ειδικοί του κινηματογράφου που μερικοί από εσάς επικαλείσται, έγραψαν ότι πλέον ο Νόλαν έχασε το τραίνο να μπει δίπλα στον "δάσκαλο" του Κούμπρικ.....όσο για μένα, ποτέ δεν ήταν τόσο ψηλά αλλά πραγματικά είναι ένας εξαίρετος κινηματογραφιστής και το Intestellar μια πολύ καλή ταινία στο είδος της. ΔΕν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση, επιστημονικής ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ είναι.....

Εγώ έγραψα για Κιούμπρικ φίλε...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
και μιας και ανεφερα τραγικα αρρωστο. ενα διαμαντι απ'τα πρωτα του χανεκε (λευκη κορδελα κ.α.) που θες να βρεις τα μαλακισμενα να τα σαπισεις στο ξυλο. τιγκα σαδιστικο πραγματικα σε φτανει ορια..

funnygames_1.jpg

www.imdb.com/title/tt0119167/]http://www.imdb.com/title/tt0119167/[/url]

* προσοχη: δειτε το οριτζιναλ του 1997 και οχι το αμερικανικο remake [size=8pt](φαντασου οτι καναν ριμεϊκ σε ταινια δεκαετιας)[/size]

Το χειρότερο φινάλε που έχω δει ποτέ σε ταινία  :headbang: :headbang:

Δε γίνεται να τελειώνει έτσι όπως τελειώνει  :think:

Επισκέπτης
Το χειρότερο φινάλε που έχω δει ποτέ σε ταινία  :headbang: :headbang:

Δε γίνεται να τελειώνει έτσι όπως τελειώνει  :think:

ναι ρε φίλε τι γελοιότητα ήταν αυτή μιλάμε για επικό τρολάρισμα στον θεατή :idiot:

*για την ακρίβεια εννοείς το σκηνικό που έγινε λίγο πριν το τέλος λογικα :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Eιδα το fury
www.imdb.com/title/tt2713180/]http://www.imdb.com/title/tt2713180/[/url]

Ξεχαστε την προοπτικη του να δειτε μια ταινιαρα, το 8 που ειναι στην βαθμολογια ειναι υπερβολικο. Εγω θα εβαζα ενα 6.5

Προβλεψιμο, προπαγανδιστικο (οι αμερικανοι γαμανε) και τιγκα στο ψεμα. Χαρακτηριστικα να πω οτι οι γερμανικες χειροβομβιδες σκανε στο 3λεπτο ετσι για να εχουμε χρονο να εκτυλιχθει το δραμα. Οι αμερικανικες σκανε κανονικα...

Αυτη η ταινια θα μπορουσε να λεγεται "ο ραμπο στις αρδεννες"
Παρότι είσαι λίγο υπερβολικός μάλλον για να δείξεις την απογοήτευσή σου, θα έλεγα ότι συμφωνώ!!!!
Είναι μέτριο σαν ταινία, αλλά έχει κάποιες πολύ καλές σκηνές και κάποιες αστείες όπως λέει και ο φίλος....
Γενικά από το 100' λεπτό και μετά είναι για γέλια!!!!
Μέχρι την μέση της ταινίας θα έλεγα ότι στέκεται αξιοπρεπώς, μετά το γυρνάνε όλοι από τον σκηνοθέτη μέχρι και τον τελευταίο συντελεστή της ταινίας στο τσάμικο!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το Funny Games είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Και πολύ "προφητική" για την " βίας της ανίας".

Επισκέπτης
Το Funny Games είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Και πολύ "προφητική" για την " βίας της ανίας".

πάρα πολύ καλή αλλά η σκηνή με το τηλεκοντρόλ (δεν είναι σπόιλερ αυτό για όσους δεν την έχουν δει) είναι της πλάκας μάλλον ήθελε ο σκηνοθέτης να βάλει και λίγο σουρεαλισμό στο δημιούργημα και τα σκάτωσε δεν χρειαζόταν

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τιποτα καλο με βαμπιρ βγηκε?
ο δρακουλας μεγαλη απατη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε θυμάμαι τη σκηνή, την είδα όταν βγήκε. Πάνε δεκαετίες πίσω.
Τι σουρεαλιστικό είχε?

edit: Που σου έδινε το tv control σαν θεατή? Κάτι interavtive? Λίγο το θυμάμαι.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλά τώρα, ο ένας συγχωρέθηκε και ο άλλος έχει ακόμη πολλά να δώσει...πάντως ταινίες σαν το Inception και Ιnterstellar που βαδίζουν πάνω στον ίδιο άξονα ( χωροχρονικά ταξίδια ) και χτίζονται με τέτοια αρμονία προσωπικά δεν έχω δει από άλλον  σκηνοθέτη /κινηματογραφιστή!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Νόλαν είναι σκηνοθέτης ( πολύ καλός μάλιστα). Ο Κιούμπρικ ήταν δημιουργός.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Καλά τώρα, ο ένας συγχωρέθηκε και ο άλλος έχει ακόμη πολλά να δώσει...πάντως ταινίες σαν το Inception και Ιnterstellar που βαδίζουν πάνω στον ίδιο άξονα ( χωροχρονικά ταξίδια ) και χτίζονται με τέτοια αρμονία προσωπικά δεν έχω δει από άλλον  σκηνοθέτη /κινηματογραφιστή!
Γιώργο μάλλον δεν κατάλαβες ότι το κόστος και ο όγκος του Interstellar δεν του αφήνουν άλλα περιθώρια....
Μετά από αυτό πίστεψε με δύσκολα θα δεις κάτι περισσότερο από τον Nolan....έπιασε ταβάνι και δυστυχώς πολύ πιο χαμηλά από ότι νομίζεις!!!
Αλλά τα όνειρα είναι για τους ανθρώπους ))))
Και όπως λέει ο House που συμφωνώ 100000000000000000%!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom