- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Προσωπικά θα την έβλεπα καιστο μισάωρο αν κρίνω ότι τελικά είναι πατάτα, την παρατάω.....καλα σιγουρα γουστα ειναι...απλα εαν ειναι μεγαλη πατατα να μην κατσω κ χασω την ωρα μου.
την κατεβασα,αλλα δεν προλαβα να την δω...να παει καδο κατευθειαν?
το interstellar το έχει δει κανείς;
Σου συγκέντρωσα δυο κριτικές μου...το interstellar το έχει δει κανείς;
Σου συγκέντρωσα δυο κριτικές μου...
-Εκπληκτικό, ενημερωτικό, κορυφαίο, νολανικό και τι άλλο να πεις για το νέο αριστούργημα του κατά μου αυτήν την στιγμή κορυφαίου σκηνοθέτη /σεναριογράφου/παραγωγού.
Στοιχειοθετημένα και βάσιμα πατήματα εμπλουτισμένα με τις παρεμβάσεις του Nolan σε οδηγούν σε ένα ταξίδι στο μέλλον όπου δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να ζήσουμε...
Πέραν της αρχικής φλυαρίας ( ίσως αν ήταν 20 λεπτά πιο μικρή να μην κούραζε τον πισινό μας ) στην συνέχεια απολαμβάνεις ένα τέλος που μόνο ένας Nolan μπορεί να φτιάξει και να μας στην κυριολεξία φτιάξει!
Μαθήματα αστροφυσικής σίγουρα δεν χρειάζεται να κάνει ο θεατής αλλά οι βασικές θεωρίες της Σχετικότητας του Αϊνστάιν, Λόρεντς και τους νόμους του Νεύτωνα για την βαρύτητα και τις στρεβλώσεις του χωροχρόνου καθώς και η κβαντική φυσική εξυμνούνται στην μεγάλη οθόνη.
Συγκίνηση, δεδομένα που πλέον θα απασχολήσουν την ανθρωπότητα ( υπερπληθυσμός, έλλειψη φυσικών πόρων, δύναμη του ανθρώπου ), ερωτήματα και φυσικά μαγευτικές εικόνες δίνουν την ευκαιρία απόδρασης για μια ακόμη φορά στην εβδόμη τέχνη.
Οι αξιόλογες ερμηνείες απλά υποκλίνονται....
Μεγάλε Nolan, ευχαριστούμε!
-Tο νέο έπος που θα μας κάνει να παραμιλάμε για άλλα τέσσερα χρόνια όπως με τη κορυφαία Απαρχή...
Θα κρατήσω μόνο αυτό, ποια ταινία σε κούρασε δηλαδή, αν τις έχεις δει όλες.....Καλα γουστα ειναι αυτα. Εγω προσωπικα θεωρω το Nolan υπερεκτιμημενο. Οι ερμηνειες και η φωτογραφια οντως καλες. Το σεναριο μπαζει απο παντου, η ταινια οπως και οι περισσοτερες του Nolan κουραζει, και οσο για την επιστημοφανεια αν καποιος γνωριζει καποια βασικα τραβαει τις κωλοτριχες του με αυτα που βλεπει στην οθονη. Εμενα σε καποιες σκηνες με επιασαν τα γελια.
Καλα γουστα ειναι αυτα. Εγω προσωπικα θεωρω το Nolan υπερεκτιμημενο. Οι ερμηνειες και η φωτογραφια οντως καλες. Το σεναριο μπαζει απο παντου, η ταινια οπως και οι περισσοτερες του Nolan κουραζει, και οσο για την επιστημοφανεια αν καποιος γνωριζει καποια βασικα τραβαει τις κωλοτριχες του με αυτα που βλεπει στην οθονη. Εμενα σε καποιες σκηνες με επιασαν τα γελια.
εχουν θανατο και διαμελισμους αυτες τυπε?
στο δευτερο διαμελιζονται απο την αρχη μεχρι το τελος τυπε..ωραια καλτια...εχουν θανατο και διαμελισμους αυτες τυπε?