House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Οχι είναι αργά.Με τίποτα.Θέλεις και ανάλυση?
Μ αρέσει πολύ ο Αντερσον.
Οχι είναι αργά.Με τίποτα.Θέλεις και ανάλυση?
Είπα και εγώ.....Οχι είναι αργά.Με τίποτα.
Μ αρέσει πολύ ο Αντερσον.
το σπαμάραμε λες?το παράκανα λίγο(πολύ) κι εγώΕίπα και εγώ.....
Άιντε γιατί χάσαμε το μέτρο και σε αυτό το θρεντ!!!!
Όχι ρε συ...το σπαμάραμε λες?το παράκανα λίγο(πολύ) κι εγώ
Και αφού δούμε τον Νoah στα τέλη του μήνα και την θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η τοποθέτηση του Αronofsky πάνω στην ιστορία του, τον Δεκέμβριο θα έχουμε την απόλυτη ταινία που περιμένω τόσο ώστε να θέλω να διαγράψω το καλοκαιράκι...
Exodus του αγαπημένου μου και πάντα αξιόπιστου Ridley Scott με τον βιβλικό Μωυσή που οδηγεί των λαό του Ισραήλ από την Αίγυπτο στην γη της επαγγελίας.
Στον ρόλο του ο C.Bale!
Τι να μάθω ρε φίλε;Την ιστορία που έχει ήδη γραφτεί;Ρε μαν μην δινεις σποιλερ.Μπορει ο αλλος να μην θελει να ξερει τι εγινε στην ταινια πριν την δει.
Και αφού δούμε τον Νoah στα τέλη του μήνα και την θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η τοποθέτηση του Αronofsky πάνω στην ιστορία του,
δεν ηταν να την κοψουν αυτην την ταινια τυπε?Και αφού δούμε τον Νoah στα τέλη του μήνα και την θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσε η τοποθέτηση του Αronofsky πάνω στην ιστορία του, τον Δεκέμβριο θα έχουμε την απόλυτη ταινία που περιμένω τόσο ώστε να θέλω να διαγράψω το καλοκαιράκι...
Exodus του αγαπημένου μου και πάντα αξιόπιστου Ridley Scott με τον βιβλικό Μωυσή που οδηγεί των λαό του Ισραήλ από την Αίγυπτο στην γη της επαγγελίας.
Στον ρόλο του ο C.Bale!
για ενα ευπεπτο σκουπιδι που δειχνει κωλους και χατζαρια μιλαμε..Τι να μάθω ρε φίλε;Την ιστορία που έχει ήδη γραφτεί;
Απλώς ρωτάω κατά πόσο η ταινία πλησιάζει την πραγματική ιστορία,ή τα έχουν κάνει κώλος ως συνήθως...
Κάθε φορά πάντως μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως είμαστε έτοιμοι να ξεσκίσουμε το Χόλιγουντ, την τηλεόραση για παραποίηση της ιστορίας, την ίδια ώρα που στα ελληνικά σχολεία η ιστορία βιάζεται συνεχώς!Κοίτα, σίγουρα δεν είναι τόσο αιφνιδιαστική και γεμάτο αδρεναλίνη όσο το πρώτο μέρος αλλά δεν είναι κάκιστη. Ιστορικά στέκει με βάση την χρονολογία των γεγονότων ασχέτως από κάποιες ανιστόρητες στιγμές ( είπαμε είναι χολιγουντιανή και όχι η εξιστόρηση των γεγονότων από τον Ηρόδοτο ) και έχει κάποιες μεγάλες αλήθειες ( η διχόνοια των Ελλήνων έως και την ύστατη στιγμή, την ελπίδα όλου του κόσμου για την μη κατάρρευση του ελληνικού και και κατά συνέπεια του δυτικού πολιτισμού ) που σήμερα θα πρέπει να αποτελούσαν παραδείγματα κυρίως για εμάς διότι ο εχθρός πια δεν είναι προ των πυλών!
Κατά τα άλλα εννοείτε πως προσφέρεται για διασκέδαση και όχι βαθύτατους στοχασμούς.... αν και θα έπρεπε για κάποια αμετανόητη μερίδα ανθρώπων/κρατών...
Όχι, στις 27/03 στις σκοτεινές αίθουσες...λες να έχουμε τα προηγούμενα με τα Πάθη του Χριστού ( ταινιάρα ) του Mel Gibson...δεν ηταν να την κοψουν αυτην την ταινια τυπε?
Κάθε φορά πάντως μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως είμαστε έτοιμοι να ξεσκίσουμε το Χόλιγουντ, την τηλεόραση για παραποίηση της ιστορίας, την ίδια ώρα που στα ελληνικά σχολεία η ιστορία βιάζεται συνεχώς!
Όχι, στις 27/03 στις σκοτεινές αίθουσες...λες να έχουμε τα προηγούμενα με τα Πάθη του Χριστού ( ταινιάρα ) του Mel Gibson...