Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ελα μυστη μου τωρα ειδα το μνμ...
εξιστορει μια υποθεση παιδιων που τα παιρνανε απο το ιδρυμα κ τα ριχνανε σε αναδοχες οικογενειες με αγροκτηματα κ φαρμες,οπου τα εκμεταλευοτανε,τα δερνανε,τα κακοποιουσαν σεξουαλικα (τα κοριτσια) κτλ...η ταινια δειχνει την πορεια του Μαχ σε ενα τετοιο αγροκτημα καπου στα συνορα Ελβετιας ή Αυστριας,οπου προσπαθει ο ιδιος να ανταπεξελθει κ να επιβιωσει...
:thumbsup:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
ετοιμαζομαι (σημερα, αυριο) να δω αυτο  :cum:
MV5BMTYwMTA4MzgyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjEyMjE0MDE@._V1_SX214_.jpg

και ειδα αυτο...
MV5BMjExODIzNTYyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTM3OTQ5OA@@._V1_SY317_CR249,0,214,317_.jpg

εννοουσα αυτο

Επισκέπτης
Ποιο απο τα δυο να δω
http://[URL unfurl="true"]www.impawards.com/2010/posters/book_of_eli_ver2_xlg.jpg[/img[/URL]]
[img]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ1MTAwODc3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzI0MDQ3NA%40%40._V1_SX640_SY720_.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εργαρες ειναι τυπε μονο που οι φωτογραφιες δεν φαινονται.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Το πρώτο είναι καμιά εκατοστή φορές καλύτερο από το δεύτερο ...

Επισκέπτης
τωρα δεν τις βλεπω και εγω τι μαγικο εγινε  :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
THE  COUNSELOR

Του  Ridley Scott  με  Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz, Cameron Diaz

Ένας  δικηγόρος  τα  βρίσκει  σκούρα  όταν  εμπλέκεται  σε  διακίνηση  ναρκωτικών.

Περιπέτεια/Δράμα.  Ο  σχετικά  επιτυχημένος  δικηγόρος  ππροσπαθεί  να  κάνει  το  βήμα  παραπάνω. Θεωρεί  πώς  μπορεί  να  τα  καταφέρει  εύκολα  χωρίς  να  καταλαβαίνει  ό,τι  για  τους  εμπόρους  δεν  είναι  παρά  απλά  άλλο  ένα  εργαλείο. Και  ένα  λάθος  είναι  αρκετό  για  να  τον  μετατρέψει  σε  στόχο. Το  πρώτο  μισό  της  ταινιας  αναλώνεται  σε  φιλοσοφικές  αναζητήσεις  ,  διαλόγους  χωρίς  ιδιαίτερη  αξία  (αν  και  ορισμένοι  θα  πουν  ό,τι  χρησιμεύουν  για  να  προετοιμάσουν  το  θεατή  για  το  φινάλε) .Στα  τελευταία  30’  κάτι  πάει  να  γίνει, αλλά…Καλή  ερμηνεία  από  Fassbender  και  Bardem. Προσπαθεί   η  Diaz  (μέχρι  και  σεξ  με  αυτοκινητο  κάνει- καλά  διαβάσατε),  αδιάφορη  η  Cruz. Το  σενάριο  είναι  του  Cormac McCarthy  (ο  συγγραφέας  των   No Country for Old Men ,The Road ,The Sunset Limited ). Μόνο  που  τα  προαναφερθέντα  βιβλία  έγινα  ταινία  από  άλλους  σεναριογράφους..Με  αποτέλεσμα  το  συγκεκριμένο  σενάριο  να  πάσχει. Και  μάλιστα  σοβαρά. Σε  γενικές  γραμμές  αχρείαστα  πομπώδης  ταινία  και  κουραστική..

Συνημμένα

• untitledjhyumm.png
    untitledjhyumm.png
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 15

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μου άρεσε, παίζει και η αγαπημένη ( λατρεμένη ) μου Cameron.....

Συνημμένα

• cameron_diaz_counselor.jpg
    cameron_diaz_counselor.jpg
    102,8 KB · Εμφανίσεις: 33

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πάμε ξανά στα προσεχώς, οι θαυμαστές των Fast and Furious  θα ξεχάσουν γρήγορα τις ταινίες που θαύμασαν  διότι έρχεται το NEED FOR SPEED  με παρέλαση από Ford Mustang (5.000 κ.εκ. V8 με πάνω από 426 ίππους) , Bugatti, McLaren, GT Spano, Lamborghini....

Προσωπικά θέλω να απολαύσω τις κουκλάρες και να τις ακούω στα αυτιά μου....

Συνημμένα

• need-ford mustang.jpg
    need-ford mustang.jpg
    299,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μόλις είδα το "Vertigo" του Χίτσκοκ! Η ταινία είναι αριστούργημα πραγματικά. Όλες οι ταινίες του Χίτσκοκ είναι μία και μία, αλλά αυτή μου φάνηκε ότι είναι το κάτι άλλο! Must see για κάθε σινεφίλ!

Vertigomovie_restoration.jpg

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
8MM

www.imdb.com/title/tt0134273/]http://www.imdb.com/title/tt0134273/[/url]

Δεν ξέρω τον λόγο....αλλά αυτήν την ταινία την γουστάρω με 1.000............μπορώ να την βλέπω συνεχώς..........

Με James Gandolfini(RIP),Peter Stormare(τη φοβερή φιγούρα αυτός ο Dino Velvet  :rockon: ) και Joaquin Phoenix και γαμώ τους χαρακτήρες λέμε  :uzi:

Θυμάμαι τη σκηνή προς το τέλος "Kill them, Machine... kill them all."  :headbang2:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μόλις είδα το "Vertigo" του Χίτσκοκ! Η ταινία είναι αριστούργημα πραγματικά. Όλες οι ταινίες του Χίτσκοκ είναι μία και μία, αλλά αυτή μου φάνηκε ότι είναι το κάτι άλλο! Must see για κάθε σινεφίλ!

Vertigomovie_restoration.jpg
αριστουργημα , αν και εμενα μου αρεσει πιο πολυ το North by Northwest  με τον Cary Grant

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom