Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon:
κλασσικη πλεον..snuff movies κ λοιπα κολπα,ο Gandolfini στο ρολο του ανωμαλιαρη/σαδιστη εκτελεστη γαμαει κ δερνει κ ειδικα η τελευταιες σκηνες, οπου ο θλιμμενος Κεΐτζ εισβαλει στο σπιτι του ανωμαλιαρη (μενει με την μανα του) κ απο το πικαπ παιζει danzig.... :rockon: :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
κλασσικη πλεον..snuff movies κ λοιπα κολπα,ο Gandolfini στο ρολο του ανωμαλιαρη/σαδιστη εκτελεστη γαμαει κ δερνει κ ειδικα η τελευταιες σκηνες, οπου ο θλιμμενος Κεΐτζ εισβαλει στο σπιτι του ανωμαλιαρη (μενει με την μανα του) κ απο το πικαπ παιζει danzig.... :rockon: :rockon:

Aphex Twin παίζει http://[URL unfurl="true"]www.emofaces.com/en/emoticons/n/nerd-emoticon.gif[/img[/URL]]

:thefinge:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είδα το Gravity...

Ω,τι μαλακία Θεέ μου...

Είδα όμως κ το 12 χρόνια σκλάβος κ πήρα το αίμα μου πίσω...

Πως γίνεται τώρα αυτές οι 2 ταινίες να διαγωνίζονται ταυτόχρονα για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας :think: :think:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μολις ειδα το the counselor, την ταινια που ειναι διασημη για τη σκηνη στην οποια η cameron diaz κανει σεξ με μια φεραρι!
Δεν καταλαβα κ πολλα πραγματα απο την ταινια και κοντεψε να με παρει ο υπνος!
Σκηνοθετικα κ υποκριτικα καλη ταινια αλλα δε μου αρεσε η υποθεση κ γενικα δε με συγκινησε!
www.imdb.com/title/tt2193215/]http://www.imdb.com/title/tt2193215/[/url]

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μολις ειδα το the counselor, την ταινια που ειναι διασημη για τη σκηνη στην οποια η cameron diaz κανει σεξ με μια φεραρι!
Δεν καταλαβα κ πολλα πραγματα απο την ταινια και κοντεψε να με παρει ο υπνος!
Σκηνοθετικα κ υποκριτικα καλη ταινια αλλα δε μου αρεσε η υποθεση κ γενικα δε με συγκινησε!
www.imdb.com/title/tt2193215/]http://www.imdb.com/title/tt2193215/[/url]
Μαλακία ήταν.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Harvey_1950_poster.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Γαμάει η ταινία.....είναι αρκετά σκοτεινή και γουστάρω........ :rockon:

Είδα το Gravity...

Ω,τι μαλακία Θεέ μου...
+1...... :sunglasses:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
To Tenant γαμησε ραμματα...

Αλλα εκει που θα καταλαβεις τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παει να πει Polanski, ειναι οταν δεις την πρωτη-πρωτη του δουλεια: Το knife in the water...
Ισως ο μεγαλυτερος σκηνοθετης ολων των εποχων!

το εχω δει , ειναι ταινια με 3 ηθοποιους ,γυριστικε στην πολωνια , να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Άλλη μία κορυφαία ταινία του Χίτσκοκ. Πραγματικά δύσκολα να πεις ποια είναι καλύτερη, γιατί μπαίνει και το θέμα γούστου μέσα! Αλλά πρόκειται για αριστουργήματα αυτό είναι σίγουρο! Επίσης άλλη μία πολύ δυνατή δική του:

rear_window_ver3_xlg.jpg

με την πανεμορφη Γκρεις Κελλυ! Γυναικαρα!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Χαφιές (Le Doulos 1962)
www.imdb.com/title/tt0054821/]http://www.imdb.com/title/tt0054821/ [/url]

Βγαίνοντας από την φυλακή και ενώ ετοιμάζεται για μια νέα ληστεία , τα πράγματα παίρνουν λάθος τροπή και οι υποψίες πέφτουν στον φίλο του , πληροφοριοδότη της αστυνομίας . Ο κλοιός σφίγγει γύρω τους , ο ενας ψάχνει για εκδίκηση και ο άλλος να βρει τι πραγματικά συνέβη . Ο χρόνος όμως τελειώνει για όλους , η μοίρα παίζει το παιχνίδι της και το αύριο είναι απρόβλεπτο ... υπάρχει όμως αύριο για ένα χαφιέ ?  
Αριστουργηματικό νουάρ από τον Ζαν Πιέρ Μελβίλ με έντονες αναφορές στο αμερικάνικο σινεμά , φοβερή ατμόσφαιρα , συνεχείς ανατροπές , υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία γεμάτη με απειλητικές σκιές . Δυνατές ερμηνείες από Σερζ Ρετζιανί και τον νεαρό Ζαν Πολ Μπελμοντό. Ισως όχι από τις πιο γνωστές ταινίες του Μελβίλ αλλά αυτό δεν λέει κάτι , ο άνθρωπος έβγαζε ταινιάρες την μια μετά την άλλη.
936full-le-doulos-poster.jpg

050708.jpg

vlcsnap-2010-03-18-07h26m46s167.png

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
το εχω δει , ειναι ταινια με 3 ηθοποιους ,γυριστικε στην πολωνια , να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε
ουτε εμενα μου αρεσε...ο ενοικος και το μωρο της ρωσμαρι μακραν οι καλυτερες του...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Από αυτήν εδώ την ταινία βγήκε μία κωμική σειρά που έδειχνε πριν χρόνια το STAR με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη που λεγόταν "Το κλειδί"  :2funny:

Ένας εργένης εργάζεται σε μία μεγάλη εταιρία και δίνει το κλειδί του σπιτιού του στα μεγαλοστελέχη για να παίρνει προαγωγές. Έχει κάνει το σπίτι του γαμιστρώνα των μεγαλομέτοχων  :2funny:

images

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Κοιτα, αν κανουμε μια καταταξη με τις μεγαλυτερες ταινιες ολων των εποχων, προφανως και ΔΕΝ θα την συμπεριλαβουμε.
Ωστοσο, σκεψου οτι με μηδεν μπατζετ και τεχνικα μεσα (και σε μια κακοηχη γλωσσα), ο τεραστιος αυτος καλλιτεχνης βγαζει τετοια ατμοσφαιρα και, συγχρονως, τοσο πολυ σασπενς.

Νομιζω οτι, αυτη και μονο η ταινια, αρκει για να αποδειξει οτι δεν ειναι ολα ζητημα χρηματος στο σινεμα.

Αναλογη περιπτωση, το Pi, του Arronofski...

Επισκέπτης
Κοιτα, αν κανουμε μια καταταξη με τις μεγαλυτερες ταινιες ολων των εποχων, προφανως και ΔΕΝ θα την συμπεριλαβουμε.
Καλη ιδεα παντως να ανοιγαμε ενα θρεντ με τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων!
Αν υπαρχει καποιος εθελοντης να το κανει και να βαλει και μια ψηφοφορια μεσα για να δουμε ποιες πιστευουμε ως οι καλυτερες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Καλη ιδεα παντως να ανοιγαμε ενα θρεντ με τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων!
Αν υπαρχει καποιος εθελοντης να το κανει και να βαλει και μια ψηφοφορια μεσα για να δουμε ποιες πιστευουμε ως οι καλυτερες.

Ειχα πετυχει ενα Top-100, το οποιο περιειχε αρκετα καλες ταινιουλες. Αν και διαφωνουσα ως προς την ιεραρχηση...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
δεν ξερω αν εχει αναφερθει τιποτα πριν αλλα μολις κατεβασα
το rigor mortis .φαινεται δυνατο