Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για τέλος προτείνω ξανά flash back ( οι αδυναμίες δεν κρύβονται ) στην αγαπημένη δεκαετία και όπως λένε να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να αναπολoύν οι παλιότεροι:  No Way Out-Το αδιέξοδο (1987) με K.Costner, G.Hackman, Sean Young, Will Patton υποδειγματικό δραματικό θρίλερ με απόλυτο σασπένς, μυστήριο, γρήγορη πλοκή και εκπληκτική μουσική.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    376,1 KB · Εμφανίσεις: 32

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Sean Young πολύ αισθησιακή εκείνη την εποχή.
ΥΓ Και προσέξτε την μουσική, το βινύλιο το έχω ακόμη!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Επισκέπτης
το κατεβασδα.ο κορεατικος κινηματογραφος μαζι με τον ιαπωνικο ειναι αγαπημενοι μου.και γενικως ο ασιατικος.οι κορεατες την τελευταια δεκαετια κανουν απιστευτα πραγματα...

μάγκες από που κατεβάζετε; πείτε κανά έμπιστο σαιτ

αυτό είναι αξιόπιστο; www.onlinestreamer.info/]http://www.onlinestreamer.info/[/url]

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μάγκες από που κατεβάζετε; πείτε κανά έμπιστο σαιτ

αυτό είναι αξιόπιστο; www.onlinestreamer.info/]http://www.onlinestreamer.info/[/url]
Mε ενσωματομένους υπότιτλους που το θεωρώ λίγο ρίσκο εδώ
και εδώ

Για ξεχωριστά, για υπότιτλους εδώ
και ταινίες με πολλές επιλογές εδώ

Προσωπικά χρησιμοποιώ uploaded και πληρώνω 40 ευρώ το 7μηνο!!!!

Επισκέπτης
Mε ενσωματομένους υπότιτλους που το θεωρώ λίγο ρίσκο εδώ
και εδώ

Για ξεχωριστά, για υπότιτλους εδώ
και ταινίες με πολλές επιλογές εδώ

έχουν ρίσκο με ενσωματωμένους υπότιτλους;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
έχουν ρίσκο με ενσωματωμένους υπότιτλους;
Καμιά φορά δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά, μπορεί να χάνουν από μερικά ms μέχρι και +1sec, ενώ αν οι υπότιτλοι είναι ξεχωριστό αρχείο με την σωστή τηλεόραση κάνεις εσύ τον συγχρονισμό επί τόπου!!!!!
Εγώ το βρίσκω ενοχλητικό.....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σκιουρος εχεις πμ.
γκεοπα ειδα το fast and furius 6. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε σεις εκει που πεφτει ο ροκ απο 30 μετρα και σκαει στο αυτοκινητο ομορφος και ωραιος το σκεφτηκανε πολυ? :2funny: :2funny:
οπως στο g.i.joe. :2funny: :2funny:
παντως επειδη γουσταρω και καβλωνω με εφετζιλικια παντα τις βλεπω αυτες τις ταινιες.για αυτο και περιμενω να δω το g.i.joe retaliation.
σχετικα με την ταινια του ντιζελ στο τελος πηδανε απο τα αμαξια τους που πεφτουν στο κενο απο μια γεφυρα και σκανε αγκαλια στο παρμπριζ ενος διερχομενου αυτοκινητου με τον ντιζελ να βαζει πλατη.τον ρωταει μετα η μισελ."πως ηξερες οτι ερχοταν αμαξι?"."το ρισκαρα" απαντησε ο ντιζελ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω εχουν κανει οτι φανταστικο ακροβατικο μπορει καποιος να φανταστει, εδω βγηκε απο αεροπλανο συντριμμενο μεσα στις φλογες χωρις να παθει τιποτα και στο τελος του φανηκε ρισκο που επεσε σε ενα παρμπριζ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Νά 'ταν μόνο αυτό....πάντως αυτό που λες έχει γέλιο!!!!!
Τώρα βλέπω "G.I. Joe ρετάλια ταινία"....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάνω διάλλειμα γιατί 2 τέτοιες ταινίες σε 2 μέρες, μου έχει πέσει βαρύ!!!!!
Λοιπόν από το 1ο μισό της ταινίας, αναφέρω υγειής ακόμα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και αυτή η ταινία ανευ σχολίου!!!!

Υ.Γ. Τι βλέπω ο άνθρωπος για να έχω προσωπική άποψη....όπως με τις πουτάνες που τους λες "ρε παιδιά είναι μπάζο" και σου απαντάνε "αν δεν την έχεις γαμήσει να μην εκφέρεις γνώμη"!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Νά 'ταν μόνο αυτό....πάντως αυτό που λες έχει γέλιο!!!!!
Τώρα βλέπω "G.I. Joe ρετάλια ταινία"....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάνω διάλλειμα γιατί 2 τέτοιες ταινίες σε 2 μέρες, μου έχει πέσει βαρύ!!!!!
Λοιπόν από το 1ο μισό της ταινίας, αναφέρω υγειής ακόμα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Και αυτή η ταινία ανευ σχολίου!!!!

Υ.Γ. Τι βλέπω ο άνθρωπος για να έχω προσωπική άποψη....όπως με τις πουτάνες που τους λες "ρε παιδιά είναι μπάζο" και σου απαντάνε "αν δεν την έχεις γαμήσει να μην εκφέρεις γνώμη"!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γιουπιιιιι  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστω για την πληροφορια τυπε.δεν θα περιμενω.σημερα θα το δω με αγγλικους υποτιτλους(με βοηθαει καλυερα να καταλαβαινω τους διαλογους0 η και χωρις υποτιτλους αν χρειαστει... :- :-

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον αντε να προτεινουμε κατι απο τα παλια...
ενας σινεφιλ ωφειλει να δει αυτηη την ταινια μονο και μονο για την ερμηνεια του μπογκαρτ.μιλαμε ο ανθρωπος δινει ρεσιταλ ερμηνειας ανταξιο του ονοματος του και οχι μονο.πραγματικα απο τις τοπ ερμηνεις στην ιστορια του παγκοσμιου κινηματογραφου κατα την προσωπικη μου αποψη.και οι υπολοιπες ερμηνειες ειναι πραγματικα πολυ υψηλου επιπεδου.τωρα ως ταινια θα μπορουσε να εχει καλυτερη πλοκη στο σεναριο και να ειναι πιο περιπετειωδης.ευτυχως σωζουν την κατασταση και την κανουν ταινιαρα οι συγκλονιστικες ερμηνειες ολων προεξεχοντος του μπογκαρτ.δειτε την.ισως την ξαναδω καποια στιγμη.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γιουπιιιιι  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστω για την πληροφορια τυπε.δεν θα περιμενω.σημερα θα το δω με αγγλικους υποτιτλους(με βοηθαει καλυερα να καταλαβαινω τους διαλογους0 η και χωρις υποτιτλους αν χρειαστει... :- :-
Γιατί με αγγλικούς?
Εγώ την είδα με ελληνικούς αλλά σε DVDRip ποιότητα!!!!!
Όχι και άσχημα.....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αν και στο τελος γινεται λιγο αμερικανικη πατριωτικη σουπα...
λοιπον αντε να προτεινουμε κατι απο τα παλια...
ενας σινεφιλ ωφειλει να δει αυτηη την ταινια μονο και μονο για την ερμηνεια του μπογκαρτ.μιλαμε ο ανθρωπος δινει ρεσιταλ ερμηνειας ανταξιο του ονοματος του και οχι μονο.πραγματικα απο τις τοπ ερμηνεις στην ιστορια του παγκοσμιου κινηματογραφου κατα την προσωπικη μου αποψη.και οι υπολοιπες ερμηνειες ειναι πραγματικα πολυ υψηλου επιπεδου.τωρα ως ταινια θα μπορουσε να εχει καλυτερη πλοκη στο σεναριο και να ειναι πιο περιπετειωδης.ευτυχως σωζουν την κατασταση και την κανουν ταινιαρα οι συγκλονιστικες ερμηνειες ολων προεξεχοντος του μπογκαρτ.δειτε την.ισως την ξαναδω καποια στιγμη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί με αγγλικούς?
Εγώ την είδα με ελληνικούς αλλά σε DVDRip ποιότητα!!!!!
Όχι και άσχημα.....
δεν βρηκα.δεν πειραζει καλυτερα να εξασκω τα αγγλικα μου.πολλες ασιατικες βλεπω με αγγλικους υποτιτλους.μαθαινω καλυτερα αγγλικα.
αν και στο τελος γινεται λιγο αμερικανικη πατριωτικη σουπα...
το εχω θα το δω.με τον χαμφρει μπογκαρτ αξιζει λογω ερμηνειων.ως ταινια ειναι μονοκοματη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom