aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εγγύηση C.Nolan απλά…
αχαχαχαχαχαχαχα.....πρέπει να είσαι 50+ ))))))))))Η Sean Young πολύ αισθησιακή εκείνη την εποχή.
ΥΓ Και προσέξτε την μουσική, το βινύλιο το έχω ακόμη!
το κατεβασδα.ο κορεατικος κινηματογραφος μαζι με τον ιαπωνικο ειναι αγαπημενοι μου.και γενικως ο ασιατικος.οι κορεατες την τελευταια δεκαετια κανουν απιστευτα πραγματα...
Κανένα πρόβλημα με τις ηλικίες αλλά θα βγούμε off topic, απλά άνθρωπος με πλουραλισμό ενδιαφερόντων.αχαχαχαχαχαχαχα.....πρέπει να είσαι 50+ ))))))))))
Mε ενσωματομένους υπότιτλους που το θεωρώ λίγο ρίσκο εδώμάγκες από που κατεβάζετε; πείτε κανά έμπιστο σαιτ
αυτό είναι αξιόπιστο; www.onlinestreamer.info/]http://www.onlinestreamer.info/[/url]
Mε ενσωματομένους υπότιτλους που το θεωρώ λίγο ρίσκο εδώ
και εδώ
Για ξεχωριστά, για υπότιτλους εδώ
και ταινίες με πολλές επιλογές εδώ
Καμιά φορά δεν είναι συγχρονισμένοι σωστά, μπορεί να χάνουν από μερικά ms μέχρι και +1sec, ενώ αν οι υπότιτλοι είναι ξεχωριστό αρχείο με την σωστή τηλεόραση κάνεις εσύ τον συγχρονισμό επί τόπου!!!!!έχουν ρίσκο με ενσωματωμένους υπότιτλους;
γιουπιιιιιΝά 'ταν μόνο αυτό....πάντως αυτό που λες έχει γέλιο!!!!!
Τώρα βλέπω "G.I. Joe ρετάλια ταινία".......
Κάνω διάλλειμα γιατί 2 τέτοιες ταινίες σε 2 μέρες, μου έχει πέσει βαρύ!!!!!
Λοιπόν από το 1ο μισό της ταινίας, αναφέρω υγειής ακόμα....
Και αυτή η ταινία ανευ σχολίου!!!!
Υ.Γ. Τι βλέπω ο άνθρωπος για να έχω προσωπική άποψη....όπως με τις πουτάνες που τους λες "ρε παιδιά είναι μπάζο" και σου απαντάνε "αν δεν την έχεις γαμήσει να μην εκφέρεις γνώμη"!!!!!
Γιατί με αγγλικούς?γιουπιιιιι
ευχαριστω για την πληροφορια τυπε.δεν θα περιμενω.σημερα θα το δω με αγγλικους υποτιτλους(με βοηθαει καλυερα να καταλαβαινω τους διαλογους0 η και χωρις υποτιτλους αν χρειαστει... :- :-
λοιπον αντε να προτεινουμε κατι απο τα παλια...
ενας σινεφιλ ωφειλει να δει αυτηη την ταινια μονο και μονο για την ερμηνεια του μπογκαρτ.μιλαμε ο ανθρωπος δινει ρεσιταλ ερμηνειας ανταξιο του ονοματος του και οχι μονο.πραγματικα απο τις τοπ ερμηνεις στην ιστορια του παγκοσμιου κινηματογραφου κατα την προσωπικη μου αποψη.και οι υπολοιπες ερμηνειες ειναι πραγματικα πολυ υψηλου επιπεδου.τωρα ως ταινια θα μπορουσε να εχει καλυτερη πλοκη στο σεναριο και να ειναι πιο περιπετειωδης.ευτυχως σωζουν την κατασταση και την κανουν ταινιαρα οι συγκλονιστικες ερμηνειες ολων προεξεχοντος του μπογκαρτ.δειτε την.ισως την ξαναδω καποια στιγμη.
δεν βρηκα.δεν πειραζει καλυτερα να εξασκω τα αγγλικα μου.πολλες ασιατικες βλεπω με αγγλικους υποτιτλους.μαθαινω καλυτερα αγγλικα.Γιατί με αγγλικούς?
Εγώ την είδα με ελληνικούς αλλά σε DVDRip ποιότητα!!!!!
Όχι και άσχημα.....
το εχω θα το δω.με τον χαμφρει μπογκαρτ αξιζει λογω ερμηνειων.ως ταινια ειναι μονοκοματη.αν και στο τελος γινεται λιγο αμερικανικη πατριωτικη σουπα...
Μαλλον δεν εχεις δει το Donnie BrascoΤη διαβάζεις και σου φαίνετε αλλόκοτο….