dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Παντα πηγαινω μονος μου στους σινεμαδες για να μη μου τρωνε τα ποπ κορν.
Παντα πηγαινω μονος μου στους σινεμαδες για να μη μου τρωνε τα ποπ κορν.
Οχι, μονος μου. Παντα πηγαινω μονος μου στους σινεμαδες για να μη μου τρωνε τα ποπ κορν.
Ο James Bond με πρωταγωνιστη τον Daniel Craig μου θυμιζει τον Batman του Christopher Nolan, καλες ταινιες μεν αλλα καμια σχεση με τους ηρωες που αφηγουνται. Ο James Bond δε θυμιζει James Bond και ο Batman δε θυμιζει Batman! Το πως τωρα καταφεραν οι marketeers του Hollywood να μας παρουσιασουν τις τελευταιες ταινιες και των δυο σαν κατι το φοβερο και εμεις το φαγαμε σα χανοι δεν μπορω να το καταλαβω...
κ γιατι δε τις κατεβαζεις απο τορεντ α τις δεις σπιτι σου
η χοντρη καμπουρο που σου εκοψε το εισιτηριο στα βιλατζ θα ελεγε οτι εισαι για λυπηση μετα στις φιλεναδες της
Αν δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι αυτοι οι δυο ηταν οι καλυτεροι που πηραν τους ρολους αυτους μεχρι σημερα τοτε καλυτερα να ασχοληθεις με το θεατρο
Καλο ηταν αλλα ηταν λιγο φτωχο σρ σκηνες δρασεις και καταδιωξεις.αυτο ηταν καλο.
κ γιατι δε τις κατεβαζεις απο τορεντ α τις δεις σπιτι σου
η χοντρη καμπουρο που σου εκοψε το εισιτηριο στα βιλατζ θα ελεγε οτι εισαι για λυπηση μετα στις φιλεναδες της
Αν πας μεσημερι καθεσαι κεντρο (το ζητας στο ταμειο) και απολαμβανεις καλυτερα την ταινια χωρις πολυκοσμια !!!!!H αλήθεια είναι ότι σε κοιτάνε παράξενα, αλλά αυτό συμβαίνει παντού αν πας μόνος σου. Εμένα στα βίλατζ με ρωτάνε από ευγένεια: "πόσα εισιτήρια είπατε κύριε; Δύο;" Το καλό άμα πας μόνος σου σε βίλατζ είναι ότι σου δίνουν την καλύτερη θέση: Πίσω και δίπλα στο διάδρομο. Σε άλλα σινεμά μπορεί να σε βάλουν να κάτσεις τοίχο.
για να είμαστε ακριβείς, σα να βλέπεις 6 ταινίες (αφού τόσες είναι οι ιστορίες)..έκατσα και είδα αυτή τη μαλακία το cloud atlas...3 ώρες πεταμένες...
μιλάμε για τη μεγαλύτερη μαλακία όλων τον εποχών... ήθελα να το κλείσω στα πρώτα 15 λεπτά...αλλά περίμενα μπας και γίνει τίποτα... αρχίδια... την πρώτη μιάμιση ώρα ούτε καν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει... όχι ότι μετά καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά λέμε τώρα...
σαν να βλέπεις 4 έργα... σαν να πάρεις 4 ταινίες, να τις κόψεις σε τρίλεπτα και να τα βλέπεις ανακατεμένα...
για να είμαστε ακριβείς, σα να βλέπεις 6 ταινίες (αφού τόσες είναι οι ιστορίες)..