Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
The Fighter
-αποκωδικοποεί την Αμερ. Κοινωνία
-O Christian Bale παίζει απόλυτα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Group Sex με Josh Cooke, Greg Grunberg, Odette Yustman, Rob Benedict
Δύο φίλοι,ένας ρομαντικός και ένας γυναικάς, μένουν μαζί,δουλεύουν μαζί.Κάποια στιγμή ο ρομαντικός γνωρίζει μια κοπέλα που πηγαίνει σε ομάδα θεραπείας για σεξουαλικά εθισμένους και γίνεται μέλος στην ομάδα για να είναι κοντά της.
Μέτρια ταινία, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.

Συνημμένα

• s4fimg-GroupSex2010-or1.jpg
    s4fimg-GroupSex2010-or1.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 11

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Κωμωδια με τα ολα της...επιτελους ειδα μια ταινια και γελασα.!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
Nueve reinas (2000)  - Εννιά Βασίλισσες

http://[URL unfurl="true"]www.movieposterdb.com/posters/05_06/2000/0247586/l_20709_0247586_227cee68.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt0247586/[/URL]

πολύ έξυπνο, καλογυρισμένο έργο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Fair Game με Naomi Watts και Sean Penn.
Η πράκτορας της CIA, Πλέιμ αποκαλύπτεται από αξιωματούχους του Λ. Οίκου, επειδή ο άντρας της-συνταξιούχος διπλωμάτης- ξεσκεπάζει  τα ψέματα σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ.
Πραγματικά γεγονότα, πολύ καλές ερμηνείες.

Συνημμένα

• MV5BMjIyOTg1NzU0Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjA2OTY5Mw@@._V1._SY317_.jpg
    MV5BMjIyOTg1NzU0Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjA2OTY5Mw@@._V1._SY317_.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 18

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Eκανα την μαλακια να δω το grows up με τον Adam Sandler,και θεωρησα υποχρεωση μου να σας προειδοποιησω,καιρο ειχα να δω τετοια προβλεψιμη αρχιμουφάρα !!!! >:(

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά! Ενώ το "Seven" σ'αφήνει μ'ένα χαμόγελο στο τέλος :2funny: :2funny: :2funny:

Πολύ σωστή παρατήρηση! Διορθώνω λοιπόν: το Glengarry Glen Ross βγάζει μια απίστευτα καταθλιπτική ΜΙΖΕΡΙΑ... Ο τρόπος που η ζωή αυτών των ανθρώπων εξαρτάται από το αν θα πουλήσουν ένα οικόπεδο με δόσεις, δημιουργεί μια πολύ θλιβερή ατμόσφαιρα (με κορυφαίο παράδειγμα τον αείμνηστο Τζακ Λέμον).

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Eκανα την μαλακια να δω το grows up με τον Adam Sandler,και θεωρησα υποχρεωση μου να σας προειδοποιησω,καιρο ειχα να δω τετοια προβλεψιμη αρχιμουφάρα !!!! >:(

οντως
την πατησα και γω προ ημερων ...

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Πραγματικά τον μισώ αυτόν τον τύπο  :uzi:  Όποιον αντιπαθώ, του λέω πως πρέπει να δει οπωσδήποτε το "The waterboy" γιατί είναι ταινιάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Άντα Σάντλερ είναι καλός ηθοποιός απλά παίζει σε μαλακίες.Στο Punch,drunk,love που είναι και ταινιάρα ήταν πολύ καλός.

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ο Άντα Σάντλερ είναι καλός ηθοποιός απλά παίζει σε μαλακίες.Στο Punch,drunk,love που είναι και ταινιάρα ήταν πολύ καλός.

Συγνώμη αλλά διαφωνώ. Για μένα, ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο Τζορτζ W Μπους της υποκριτικής!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αν θέλετε να σπαταλήσετε την ώρα σας δείτε το Chain Letter,με Nikki Reed, Keith David και Brad Dourif.
Μια ομάδα από μαθητές ενός γυμνασίου  λαμβάνουν τΟ ίδιο μειλ που περιλαμβάνει την προειδοποίηση: «Σπάσε την αλυσίδα και θα πεθάνεις."Μανιακός δολοφόνος,παιδιά-βλάκες,ανίκανος αστυνομικός ..δεν περιγράφω άλλο!!
Σενάριο της πλάκας, πρόχειρη σκηνοθεσία, απορίας άξιον πώς και βγήκε στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ.
]

Συνημμένα

• MV5BOTU4MDE4MDE2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ0Njg4Mw@@._V1._SY317_.jpg
    MV5BOTU4MDE4MDE2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ0Njg4Mw@@._V1._SY317_.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 21

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
"always be closing!"
Φανταστικό καστ (από Αλ Πατσίνο ως και τον Τζόναθαν Πράις). Αναπόφευκτα θεατρικά στημένο, λόγω του έργου. Λιγάκι ακαταθλιπτικό όμως...

Μισό λεπτό ρε παιδιά, μη τρελαθούμε κιόλας. Δε λέω, ταινιάρα, ο Jack Lemmon έπαιζε σα να περίμενες πως, όταν πάει σπίτι του, μετά τα γυρίσματα της ταινίας, θα ήταν σα να είχε τα ίδια προβλήματα, ο τύπος ήταν από τους καλύτερους ηθοποιούς κατά τη γνώμη μου.

Ο Pacino ήταν μέτριος, δε λέω, καλύτερος από τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες που έκανε μετά, αλλά και πάλι, δεν ήταν τόσο καλός.

Αλλά αυτή η μαλακία που έβαλαν αυτόν τον μαλάκα τον Baldwin να κάθεται και να φωνάζει για κανένα δεκάλεπτο έδωσε στην ταινία μια χροιά αμερικανοπαπαριάς. Η όλη ταινία χάλασε λόγω του μαλάκα που την είχε δει. Εκεί, δεν ήταν ρεαλιστικό.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά αυτή η μαλακία που έβαλαν αυτόν τον μαλάκα τον Baldwin να κάθεται και να φωνάζει για κανένα δεκάλεπτο έδωσε στην ταινία μια χροιά αμερικανοπαπαριάς. Η όλη ταινία χάλασε λόγω του μαλάκα που την είχε δει. Εκεί, δεν ήταν ρεαλιστικό.

Εγώ τη θεωρώ την καλύτερη ερμηνεία του πάντως....

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μισό λεπτό ρε παιδιά, μη τρελαθούμε κιόλας. Δε λέω, ταινιάρα, ο Jack Lemmon έπαιζε σα να περίμενες πως, όταν πάει σπίτι του, μετά τα γυρίσματα της ταινίας, θα ήταν σα να είχε τα ίδια προβλήματα, ο τύπος ήταν από τους καλύτερους ηθοποιούς κατά τη γνώμη μου.

Ο Pacino ήταν μέτριος, δε λέω, καλύτερος από τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες που έκανε μετά, αλλά και πάλι, δεν ήταν τόσο καλός.

Θα διαφωνήσω φίλε μου.Όλοι οι ηθοποιοί έπαιξαν εξαιρετικά τους ρόλους τους και ήταν όλοι φοβεροί ηθοποιοί.Ο Μέγας Τζακ Λέμον βέβαια είχε και τον μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον ρόλο αλλά νομίζω ότι αδικείς τον Πατσίνο.Πέρα από την ένταση και τις φωνές του ρόλου του, είχε στιγμές μεγαλείου στο τέλος που έπαιζε με τα βλέματα.Ο Μπάλντγουιν σε γενικές γραμμές μου την σπάει αλλά αυτά που έλεγε σαν ρόλος και ο τρόπος ερμηνείας του πιστέυω ήταν εξαιρετικά.Γιατί έπαιζε ακριβώς αυτό που περιγράφεις.Εναν μαλάκα που την είχε δει και το έπαιζε μάγκας σε κάτι φουκαράδες, αποτυχημένους.Πόσα αφεντικά αλήθεια έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και καθημερινά συμπεριφέρονται έτσι και χειρότερα.Νομίζω όλοι μας αναγνωρίσαμε σε αυτόν τον χαρακτήρα κάποιο αφεντικό που κάποτε είχαμε.Μη ρεαλιστικό λοιπόν;Δε νομίζω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σημερα ειδα το faster...ευχαριστο αρκετα...οχι κατι παραπανω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom