Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω φίλε μου.Όλοι οι ηθοποιοί έπαιξαν εξαιρετικά τους ρόλους τους και ήταν όλοι φοβεροί ηθοποιοί.Ο Μέγας Τζακ Λέμον βέβαια είχε και τον μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον ρόλο αλλά νομίζω ότι αδικείς τον Πατσίνο.Πέρα από την ένταση και τις φωνές του ρόλου του, είχε στιγμές μεγαλείου στο τέλος που έπαιζε με τα βλέματα.Ο Μπάλντγουιν σε γενικές γραμμές μου την σπάει αλλά αυτά που έλεγε σαν ρόλος και ο τρόπος ερμηνείας του πιστέυω ήταν εξαιρετικά.Γιατί έπαιζε ακριβώς αυτό που περιγράφεις.Εναν μαλάκα που την είχε δει και το έπαιζε μάγκας σε κάτι φουκαράδες, αποτυχημένους.Πόσα αφεντικά αλήθεια έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και καθημερινά συμπεριφέρονται έτσι και χειρότερα.Νομίζω όλοι μας αναγνωρίσαμε σε αυτόν τον χαρακτήρα κάποιο αφεντικό που κάποτε είχαμε.Μη ρεαλιστικό λοιπόν;Δε νομίζω.

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από τον Baldwin. Έχει παίξει φοβερούς ρόλους πχ. στο "Beetle Juice", στο "Great Balls of fire" κλπ. Ακόμη και σε γκεστ όπως στο "Notting Hill" ήταν πάρα πολύ καλός. Εκεί όμως που έκλεψε την παράσταση, ήταν στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ σαν γκόμενος της Φοίβη!!!

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μισό λεπτό ρε παιδιά, μη τρελαθούμε κιόλας. Δε λέω, ταινιάρα, ο Jack Lemmon έπαιζε σα να περίμενες πως, όταν πάει σπίτι του, μετά τα γυρίσματα της ταινίας, θα ήταν σα να είχε τα ίδια προβλήματα, ο τύπος ήταν από τους καλύτερους ηθοποιούς κατά τη γνώμη μου.

Ο Pacino ήταν μέτριος, δε λέω, καλύτερος από τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες που έκανε μετά, αλλά και πάλι, δεν ήταν τόσο καλός.

Αλλά αυτή η μαλακία που έβαλαν αυτόν τον μαλάκα τον Baldwin να κάθεται και να φωνάζει για κανένα δεκάλεπτο έδωσε στην ταινία μια χροιά αμερικανοπαπαριάς. Η όλη ταινία χάλασε λόγω του μαλάκα που την είχε δει. Εκεί, δεν ήταν ρεαλιστικό.

Έβαλες στην ίδια φράση τις λέξεις: Πατσίνο και μαλακίες που έκανε μετά... Ύβρις  :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποσο ακομα θα καθυστερησει αυτο το χομπιτ...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
The martyrs επαυξανω, ταινια σοκ με το τελος να σε αφηνει με το στομα ανοιχτο. Μονο με κανα γιαπωνεζικο θα το συγκρινα στην παλαβομαρα! Και μια που ειπα γιαπωνεζικα, θα επανελθω συντομα με ενα διαμαντι..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
αν το μαρτυρς ειναι στην κατηγορια ταινιαρα(δεν ειρωνευομαι)το HAUTE TENSION εξισου γαλλικο ,τι ειναι ,εννοω που κατατασσεται?το θεωρω αριστουργημα ,οσοι δεν το εχετε δει καντε το συντομα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
σημερα ειδα το faster...ευχαριστο αρκετα...οχι κατι παραπανω...

Το ειδα χτες βραδυ, εμενα μου πολυαρεσε, δεν ειχε υπερβολες, απο τις καλυτερες που εχω δει τελευταια...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Έβαλες στην ίδια φράση τις λέξεις: Πατσίνο και μαλακίες που έκανε μετά... Ύβρις  :cheesy:

Ας μην τις έκανε, να μην μπαίνανε στην ίδια φράση :2funny: :2funny: :2funny: Μετά τα 60 τις άρχισε σωρηδόν, αλλά δε βαριέσαι! Κάνε τη σύγκριση του πριν και του μετά! You get behind me we all profit, you challenge me, we all go down! There was one Napoleon, one Washington, one ME! Προσωπικά από τις αγαπημένες μου ερμηνείες!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ο Βig Al είναι μέγας.Ναι, εχει γυρίσει κι αυτός τις μαλακιούλες του αλλά όχι μετα το Glengarry που είναι του '92,αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια.Σε τόσο μεγάλα μεγέθη και με τέτοιες επιλογές στο παρελθόν,φυσικό είναι να υπάρχουν και μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς,αλλά είναι πια δύσκολο να βρεθούν και τόσο καλοί ρόλοι.Πάντως άμα δείτε το You don't know Jack, που παίζει τον Κεβόρκιαν,ο άνθρωπος πραγματικά κεντάει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ακομα μια καλη ταινια...προτεινετε.

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ας μην τις έκανε, να μην μπαίνανε στην ίδια φράση :2funny: :2funny: :2funny: Μετά τα 60 τις άρχισε σωρηδόν, αλλά δε βαριέσαι! Κάνε τη σύγκριση του πριν και του μετά! You get behind me we all profit, you challenge me, we all go down! There was one Napoleon, one Washington, one ME! Προσωπικά από τις αγαπημένες μου ερμηνείες!

Θα σου πω μόνο μια φράση: [size=16pt]"Looking for Richard"[/size] (εκπληκτικός τίτλος, μακάρι να τον είχα σκεφτεί πρώτος). Ακόμη κι αν δεν είχε κάνει κάτι άλλο στην καριέρα του, θα τον προσκυνούσα αιώνια μόνο και μόνο για αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

[size=16pt]RICHARD GLOUCESTER: "Now is the winter of our discontent
                     made in glorious summer by this sun of York
                     and all the clouds that loured upon our house
                     in the deep bosom of the ocean buried..."[/size]

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Το Black Swan παιδια να το δειτε.
Πολυ καλη ταινια. Εξαιρετικη φωτογραφια, φωτα, καμερα.
Η Natalie Portman καταπληκτικη!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Προσωπικη αποψη: Δε μου αρεσε. Δε μου εκανε αυτη η σεναριακη και σκηνοθετικη αποψη της αλληγοριας που ειχε. Δε μου αρεσε η αλληγορια του. Και ειδικα το τελος δε μου αρεσε. Μου φανηκε ακατανοητο, ασυνδετο, χωρις λογο. Μη το δειτε σε σινεμα. :sunglasses:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992

το ειδα την παρασκευη, με ειχε εντυπωσιασει ηδη απο το τρειλερ... δεν με απογοητευσε εκπληκτικη ταινια δυσκολα βγαινουν τετοιες, θα παρει πολλα οσκαρ και το αξιζει πιστευω...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικη αποψη: Δε μου αρεσε. Δε μου εκανε αυτη η σεναριακη και σκηνοθετικη αποψη της αλληγοριας που ειχε. Δε μου αρεσε η αλληγορια του. Και ειδικα το τελος δε μου αρεσε. Μου φανηκε ακατανοητο, ασυνδετο, χωρις λογο. Μη το δειτε σε σινεμα. :sunglasses:

καταλαβαινω τι λες, αλλα η σκηνοθεσια σχετικα με της αλληγοριες, μου εκανε αρκετα προσεγμενη και to the point. Μαλλον ημουν στο mode.

Αλλα να πω και την αληθεια, δεν το ειδα στο σινεμα...
να'ναι καλα ο φιλος με τo big screen home cinema. :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Mila Kunis (αυτη που ετρωγε την συμπρωταγωνιστρια της Natalie Portman στο μαυρο κυκνο :cum:):

608a9963-1a6e-4b78-8280-f28499b433a4.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom