Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και ολόκληρη σειρά που βασίζεται σε τέτοιου τύπου ταινίες όπως ήταν και το ΚΕΝΤΡΙ είναι η σειρα Hustle...δείτε την οπωδήποτε
Θα διαφωνήσω φίλε μου.Όλοι οι ηθοποιοί έπαιξαν εξαιρετικά τους ρόλους τους και ήταν όλοι φοβεροί ηθοποιοί.Ο Μέγας Τζακ Λέμον βέβαια είχε και τον μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον ρόλο αλλά νομίζω ότι αδικείς τον Πατσίνο.Πέρα από την ένταση και τις φωνές του ρόλου του, είχε στιγμές μεγαλείου στο τέλος που έπαιζε με τα βλέματα.Ο Μπάλντγουιν σε γενικές γραμμές μου την σπάει αλλά αυτά που έλεγε σαν ρόλος και ο τρόπος ερμηνείας του πιστέυω ήταν εξαιρετικά.Γιατί έπαιζε ακριβώς αυτό που περιγράφεις.Εναν μαλάκα που την είχε δει και το έπαιζε μάγκας σε κάτι φουκαράδες, αποτυχημένους.Πόσα αφεντικά αλήθεια έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και καθημερινά συμπεριφέρονται έτσι και χειρότερα.Νομίζω όλοι μας αναγνωρίσαμε σε αυτόν τον χαρακτήρα κάποιο αφεντικό που κάποτε είχαμε.Μη ρεαλιστικό λοιπόν;Δε νομίζω.
Μισό λεπτό ρε παιδιά, μη τρελαθούμε κιόλας. Δε λέω, ταινιάρα, ο Jack Lemmon έπαιζε σα να περίμενες πως, όταν πάει σπίτι του, μετά τα γυρίσματα της ταινίας, θα ήταν σα να είχε τα ίδια προβλήματα, ο τύπος ήταν από τους καλύτερους ηθοποιούς κατά τη γνώμη μου.
Ο Pacino ήταν μέτριος, δε λέω, καλύτερος από τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες που έκανε μετά, αλλά και πάλι, δεν ήταν τόσο καλός.
Αλλά αυτή η μαλακία που έβαλαν αυτόν τον μαλάκα τον Baldwin να κάθεται και να φωνάζει για κανένα δεκάλεπτο έδωσε στην ταινία μια χροιά αμερικανοπαπαριάς. Η όλη ταινία χάλασε λόγω του μαλάκα που την είχε δει. Εκεί, δεν ήταν ρεαλιστικό.
σημερα ειδα το faster...ευχαριστο αρκετα...οχι κατι παραπανω...
Έβαλες στην ίδια φράση τις λέξεις: Πατσίνο και μαλακίες που έκανε μετά... Ύβρις
και ολόκληρη σειρά που βασίζεται σε τέτοιου τύπου ταινίες όπως ήταν και το ΚΕΝΤΡΙ είναι η σειρα Hustle...δείτε την οπωδήποτε
Ας μην τις έκανε, να μην μπαίνανε στην ίδια φράση Μετά τα 60 τις άρχισε σωρηδόν, αλλά δε βαριέσαι! Κάνε τη σύγκριση του πριν και του μετά! You get behind me we all profit, you challenge me, we all go down! There was one Napoleon, one Washington, one ME! Προσωπικά από τις αγαπημένες μου ερμηνείες!
Προσωπικη αποψη: Δε μου αρεσε. Δε μου εκανε αυτη η σεναριακη και σκηνοθετικη αποψη της αλληγοριας που ειχε. Δε μου αρεσε η αλληγορια του. Και ειδικα το τελος δε μου αρεσε. Μου φανηκε ακατανοητο, ασυνδετο, χωρις λογο. Μη το δειτε σε σινεμα.Το Black Swan παιδια να το δειτε.
Πολυ καλη ταινια. Εξαιρετικη φωτογραφια, φωτα, καμερα.
Η Natalie Portman καταπληκτικη!
το ειδα την παρασκευη, με ειχε εντυπωσιασει ηδη απο το τρειλερ... δεν με απογοητευσε εκπληκτικη ταινια δυσκολα βγαινουν τετοιες, θα παρει πολλα οσκαρ και το αξιζει πιστευω...Το Black Swan παιδια να το δειτε.
Πολυ καλη ταινια. Εξαιρετικη φωτογραφια, φωτα, καμερα.
Η Natalie Portman καταπληκτικη!
Προσωπικη αποψη: Δε μου αρεσε. Δε μου εκανε αυτη η σεναριακη και σκηνοθετικη αποψη της αλληγοριας που ειχε. Δε μου αρεσε η αλληγορια του. Και ειδικα το τελος δε μου αρεσε. Μου φανηκε ακατανοητο, ασυνδετο, χωρις λογο. Μη το δειτε σε σινεμα.
οντως παρα πολυ καλη συνγαμιστη!!!προτεινεται ανεπιφυλακτα!!Ακομα μια καλη ταινια...προτεινετε.