Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...συνεχίζοντας το ερώτημα του velxy η επώμενη εύλογη ερώτηση είναι ΠΟΥ να πάει κανείς να το δει για να έχει την καλύτερη εμπειρία;
Αυτή δεν είναι ταινία που μπορείς να την ευχαριστηθείς σε οποιαδήποτε αίθουσα.
Έχει βγει για IMAX αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε από αυτό και το καλύτερο είναι αίθουσα VMAX στο MALL;

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Η ταινία γαμεί και δέρνει. Πολύ καλό σενάριο και απλώς τα καλύτερα σκηνικά που εμφανίστηκαν ποτέ σε ταινία.
Ναι ρε ,το Avatar συγκαταλαγεται στις καλυτερες ταινιες της 10ετιας!!
Πριν απο λιγο  ειδα και το <<PROPOSAL>> με την Sandra Bullock και τον Ryan Reynolds.
Πολυ καλη ταινια επισης!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το ΑΒΑΤΑΡ πραγματικα ειναι επανασταση !!!!!

τελεια γραφικα περιβαλλοντα σε συνδιασμο με το σεναριο και την πλοκη
και το 3d σε καθηλωνουν ....

πρωτη φορα που εκατσα σε σινεμα διχως διαλειμα και ηταν ευχαριστα για τετοιου μεγεθους ταινια σχεδον 3 ωρες

περναει μυνηματα αφοσιωσης και αλλα πολλα.......

πραγματικα με αγγιξε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και το προποσαλ ειναι πολυ ωραιο .....

αλλα αυτο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν το γυμνη αληθεια

να το δειτε .....

υπεροχο σεναριο
καταπληκτικοι διαλογοι
και φυσικα υπεροχο τελος (αναμενομενο)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η ταινία γαμεί και δέρνει. Πολύ καλό σενάριο και απλώς τα καλύτερα σκηνικά που εμφανίστηκαν ποτέ σε ταινία.

Σεναριακά φαντάσου κάτι σαν το "Τελευταίος Σαμουράι", όπου ο πρωταγωνιστής πάει για τα λεφτά (τα χρειάζεται για να ξαναπερπατήσει),
αλλά μένει για το εξωγήινο μουνί και βοηθά στην άμυνα απέναντι στους πρώην συμμάχους του.

Οι ''δικοι του'' τον ηθελαν μονο για να κανουν την δουλεια τους
και δεν τον υπολογιζαν και πολυ

Αυτη η εξωγηινη ομως του σταθηκε οσο κανενας
Τον εκπαιδευσε
Του εμαθε πραγματα
Τον δεχτηκε και παλεψε γιαυτον

ΑΛΛΑ αυτο που σε ΣΟΚΑΡΕΙ πολυ σαν θεατη ειναι στο τελος
που τον σωζει με την ανθρωπινη μορφη του και τον αποδεχεται οπως ειναι
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κατα την γνωμη μου

και δεν σας κρυβω οτι συγκινηθηκα πολυ εκει .....

λιγο ελειψε να βαλω τα κλαμματα  :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
...συνεχίζοντας το ερώτημα του[glow=red,2,300] velxy [/glow]η επώμενη εύλογη ερώτηση είναι ΠΟΥ να πάει κανείς να το δει για να έχει την καλύτερη εμπειρία;
Αυτή δεν είναι ταινία που μπορείς να την ευχαριστηθείς σε οποιαδήποτε αίθουσα.
Έχει βγει για IMAX αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε από αυτό και το καλύτερο είναι αίθουσα VMAX στο MALL;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:που χάθηκε αυτός ο τύπος? :2funny: :2funny: :2funny:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Γκουλαγκ (1984) η ταινία

Ο Μίκυ Αλκομ, πρώην αθλητής και νυν ρεπόρτερ, παρακολουθεί ειδησεογραφικά μια αθλητική εκδήλωση στη Μόσχα. Αναγκάζεται να δηλώσει πάρα την θέληση του ότι είναι ένοχος για κατασκοπεία υπέρ της Αμερικής και εναντίον της ΕΣΣΔ από την ΚαΓκεΜπε. Καταδικάζεται σε φυλάκιση σε άθλιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Σιβηρία. Ανίκανος να αποδείξει την αθωότητα του καταλαβαίνει ότι εχει δυο επιλογές....να δεχτεί τις βαρβαρες συνθήκες στις σοβιετικες φύλακες ή να αποδράσει.

Συνημμένα

• gulag1gy3.jpg
    gulag1gy3.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 19

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
το ΑΒΑΤΑΡ πραγματικα ειναι επανασταση !!!!!

τελεια γραφικα περιβαλλοντα σε συνδιασμο με το σεναριο και την πλοκη
και το 3d σε καθηλωνουν ....

πρωτη φορα που εκατσα σε σινεμα διχως διαλειμα και ηταν ευχαριστα για τετοιου μεγεθους ταινια σχεδον 3 ωρες

περναει μυνηματα αφοσιωσης και αλλα πολλα.......

πραγματικα με αγγιξε
Σε ποια αίθουσα το είδες; Ψάχνω να βρω την κατάλληλη αίθουσα για να δω το έργο στην καλύτερη απόδοσή του.

Επισκέπτης
Σε ποια αίθουσα το είδες; Ψάχνω να βρω την κατάλληλη αίθουσα για να δω το έργο στην καλύτερη απόδοσή του.

εγω στα βιλατζ του ρεντη πηγα. να κλεισεις απο νωρις ωστε να εισαι καπου στη μεση. αν εισαι ψηλος απλα θα πιαστεις! χαχα!! τα καθισματα φτιαχτηκαν μονο για μας  :sunglasses: :sunglasses:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Kαι στο Mall αλλα και στο Odeon Kosmopolis εχει 3D αιθουσες..Τρεξτε να προλαβετε

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Το avatar ούτε κανένα σπουδαίο σενάριο είχε, ούτε πλοκή που σε καθηλώνει.

Είναι όμως η ταινία σταθμός. Πραγματικά αλλάζει τον τρόπο που θα βλέπουμε ταινίες στο μέλλον.

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δε ξέρω αν το ανέφερε κανένας νωρίτερα αλλά είδα σήμερα το "in the loop".

Έξυπνη Αγγλική πολιτική κωμωδία.

Οι Αγγλικές πολιτικές κωμωδίες είναι ίσως το αγαπημένο μου, άλλα παραδείγματα είναι οι απίστευτες σειρές "yes minister"/"yes prime minister", "absolut power", υπάρχουν και άλλα που δε θυμάμαι τώρα.

Τώρα που το σκέφτομαι μου αρέσει γενικά η Αγγλική κουλτούρα, πολύ καλύτερη από την Αμερικάνικη.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

γενικά τα περισσότερα σινεμά έχουν μια δυο 3d αίθουσες!!!

δες το κοντινότερό σου, πάρε την παρεά που γουσταρεις και πήγαινε ;)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Στον αντίποδα του Αβαταρ και του σινεμά με τα εφέ και τους εντυπωσιασμούς,βρίσκεται μια ταινία που είδα χθες σε DVD."Last Chance Harvey" σίγουρα όχι για όλους αφού πολλοί θα την βρουν βαρετή.Ταινία ρεαλιστική με καλούς διαλόγους και λιγάκι μελαγχολική διάθεση.Μιλάει κατευθείαν στην καρδιά όμως χωρίς μελοδραματισμούς.Ντάστιν Χόφμαν και Εμα Τόμσον με απίστευτη χημεία και ερμηνείες που μας θυμίζουν οτι όσο και να προοδεύσει η τεχνολογία όσο κι αν τα εφέ φτάσουν σε δυσθεώρητα επίπεδα, κανείς δεν θα μπορέσει να σου δημιουργήσει συναισθήματα σαν κι αυτά που απορρέουν απο ένα καλό σενάριο και την ερμηνευτική δεινότητα μεγάλων ηθοποιών.Εαν θέλω να δω ωραία χρώματα ή εντυπωσιακά γραφικά μπορώ να δω καρτούνς η να παίξω video-games.Ποιός θα αναπληρώσει το κενό ηθοποιών όπως ο Μπράντο ή σε μερικά χρόνια που θα έχει φύγει κι ο Χόφμαν?Οσο κι αν με εντυπωσίασε και μου άρεσε το Άβαταρ,δεν το βάζω καν στην ίδια κατηγορία με το Last chance Harvey, ή το Lost in Translation,το Midnight Cowboy,το Scarecrow(μερικα που μου ήρθαν τυχαία στο μυαλό)!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Στον αντίποδα του Αβαταρ και του σινεμά με τα εφέ και τους εντυπωσιασμούς,βρίσκεται μια ταινία που είδα χθες σε DVD."Last Chance Harvey" σίγουρα όχι για όλους αφού πολλοί θα την βρουν βαρετή.Ταινία ρεαλιστική με καλούς διαλόγους και λιγάκι μελαγχολική διάθεση.Μιλάει κατευθείαν στην καρδιά όμως χωρίς μελοδραματισμούς.Ντάστιν Χόφμαν και Εμα Τόμσον με απίστευτη χημεία και ερμηνείες που μας θυμίζουν οτι όσο και να προοδεύσει η τεχνολογία όσο κι αν τα εφέ φτάσουν σε δυσθεώρητα επίπεδα, κανείς δεν θα μπορέσει να σου δημιουργήσει συναισθήματα σαν κι αυτά που απορρέουν απο ένα καλό σενάριο και την ερμηνευτική δεινότητα μεγάλων ηθοποιών.Εαν θέλω να δω ωραία χρώματα ή εντυπωσιακά γραφικά μπορώ να δω καρτούνς η να παίξω video-games.Ποιός θα αναπληρώσει το κενό ηθοποιών όπως ο Μπράντο ή σε μερικά χρόνια που θα έχει φύγει κι ο Χόφμαν?Οσο κι αν με εντυπωσίασε και μου άρεσε το Άβαταρ,δεν το βάζω καν στην ίδια κατηγορία με το Last chance Harvey, ή το Lost in Translation,το Midnight Cowboy,το Scarecrow(μερικα που μου ήρθαν τυχαία στο μυαλό)!
Ναι πολυ καλη ταινια το last chance harvey,το ειδα πριν 2 μηνες .o χοφμαν απεδειξε οτι ειναι απο τους κορυφαιους
ηθοποιος με το απαραμμιλο χιουμορ και το ταλεντο που εχει ως ηθοποιος!!
Αλλα και η Εμμα Τομσον υποδυεται καλα τον ρολο της, ως μια συνεσταλμανη(κουμπωμενη)Αγγλιδα
που δεν ανοιγεtαι ευκολα στους αντρες!!
Eγω βαθμολογησα την ταινια με 8 στο imdb!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom