Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Αυτό δεν είναι που λένε ότι δεν αντέχει να το βλέπει ο κόσμος και φεύγει αηδιασμένος από τις αίθουσες στο Αμέρικα;;; Κι εμένα ενδιαφέρον μου φαίνεται, αλλά έχω και τις ανησυχίες μου ότι θα είναι στυλ Λάνθιμου, με σοκαριστικές σκηνές μόνο και μόνο για να προκαλέσει.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Το ΕρτΦλιξ έχει φέρει κάτι ωραίες ταινίες. Έχει ανέβει γενικά πολύ η συγκεκριμένη πλατφόρμα. Έχω δει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα κι εκεί. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα δεν τα κρατάει πολύ. Τώρα έχει το Triangle of Sadness μέχρι την 13/10 που ήταν ευχάριστη έκπληξη. Πολύ καλή και εύστοχη σάτιρα της κοινωνίας μας σήμερα, με κάποιες υπερβολές βέβαια, αλλά χωρίς να γίνονται άκυρες. Επίσης σε κάποιες σκηνές έχει πολύ γέλιο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Αυτό δεν είναι που λένε ότι δεν αντέχει να το βλέπει ο κόσμος και φεύγει αηδιασμένος από τις αίθουσες στο Αμέρικα;;; Κι εμένα ενδιαφέρον μου φαίνεται, αλλά έχω και τις ανησυχίες μου ότι θα είναι στυλ Λάνθιμου, με σοκαριστικές σκηνές μόνο και μόνο για να προκαλέσει.
Ναι,έχει κάνει μεγάλο θόρυβο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Alien: Romulus Μην το δειτε..δεν αξιζει, λες και βλεπεις ενα παλιοτερο αλιεν με καινουργιους ηθοποιους! αφου χωρις να το εχεις δει ξερεις τι θα γινει παρακατω. 3/10 απο εμενα θα εβαζα 2 αλλα εχουν ψιλο καλα εφε..λιγο καλυτερα απο τα αλιεν του 80

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
921
Πόντοι
81
Καυλιαρηδες σας βρήκα ταινία για γούστα.

Λέγεται SUBSTANCE.
Παίζει η αρχιμιλφαρα Ντέμι Μουρ που τη δείχνει τελείως γυμνή και μια άλλη πιτσιρικά απίστευτη καυλιτσα που τη δείχνει και αυτή φουλ γυμνή.
Γενικά ολη η ταινία είναι εντελώς τρελή αλλά είναι γεμάτη βυζιά και κώλους με κοντινά σε μουνόχειλα, κωλομερια κλπ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Καυλιαρηδες σας βρήκα ταινία για γούστα.

Λέγεται SUBSTANCE.
Παίζει η αρχιμιλφαρα Ντέμι Μουρ που τη δείχνει τελείως γυμνή και μια άλλη πιτσιρικά απίστευτη καυλιτσα που τη δείχνει και αυτή φουλ γυμνή.
Γενικά ολη η ταινία είναι εντελώς τρελή αλλά είναι γεμάτη βυζιά και κώλους με κοντινά σε μουνόχειλα, κωλομερια κλπ.
Η καυλιτσα ειναι η Μαργκαρετ Κουαλει και δεν τι λες πιτσιρικα 30 χρονων! δεν εχει παιξει σε καμια σοβαρη ταινια/σειρα. αλλα ειναι κορη της Αντι Μακ Νταουελ.. μια καλη ηθοποιος που εχει παιξει σε αρκετες ταινιες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Για αρχη να πω Apple γαμιεσαι , που βγαζεις ανα εβδομαδα επεισόδια τις σειρές λες και εισαι τηλεπτικό κανάλι ..

Ξεκινησα το Disclaimer ....

Καστ πολυ καλο , και αυτη η Leila George τι τριμπουρδελο ειναι ..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Ενταξει δεν πλησιαζει καν το επιπεδο των Lock Stock και Snatch,αλλα ειναι ευχαριστο με υποθεση παρομοια με την ομωνυμη ταινια του ιδιου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.318
Πόντοι
22.266
Για αρχη να πω Apple γαμιεσαι , που βγαζεις ανα εβδομαδα επεισόδια τις σειρές λες και εισαι τηλεπτικό κανάλι ..

Ξεκινησα το Disclaimer ....

Καστ πολυ καλο , και αυτη η Leila George τι τριμπουρδελο ειναι ..

Καλημέρα ταβαρες νιπλη ..η apple γσμιοταν πάντα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
το παρατραβαει νομιζω ...
E ναι μωρε, δεν ειναι να τη παρεις και πολυ σοβαρα ουτως η αλλως

καβλωνω πολυ με την γκομενα,με τον ρολο πιο πολυ :bigdick::bigdick::bigdick:
susie-glass.webp

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ενταξει δεν πλησιαζει καν το επιπεδο των Lock Stock και Snatch,αλλα ειναι ευχαριστο με υποθεση παρομοια με την ομωνυμη ταινια του ιδιου

τι φαση ο γκαι ριτσι μπουμπουναει πραμα αβερτα τελευταια

νταξ κραταει αλλα μη γινει φωσκολος να πουμε... στο The Ministry ofμπλα μπλα μπλα ψιλοκοιμηθηκα

και υποψιν δεν κοιμαμαι ποτε :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406

νταξ κραταει αλλα μη γινει φωσκολος να πουμε... στο The Ministry ofμπλα μπλα μπλα ψιλοκοιμηθηκα

:confused:
dracula.jpg

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

μαζευει χρημα μαν :coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μαζευει χρημα μαν :coffee:
νταξ κραταει επιπεδο

αν δω τραβολτα και νικολας κειτζ στις ταινιες του θα ανησυχησω

αυτη η μαλακια που η μεγκαν φοξ ειναι ρομποτ την ειδες? ...σαπια θα ειναι και θα κατσω να την δω μονο για την μεγκαν :zombie:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
νταξ κραταει επιπεδο

αν δω τραβολτα και νικολας κειτζ στις ταινιες του θα ανησυχησω

αυτη η μαλακια που η μεγκαν φοξ ειναι ρομποτ την ειδες? ...σαπια θα ειναι και θα κατσω να την δω μονο για την μεγκαν :zombie:

δεν βλεπω ταινιες με δρακους , μαγους , ρομποτ , ξωτικά κτλ ρε μαλακα , ειπαμε .. σε λιγο θα με βαλεις να γραφτώ και στην Ελληνων Συνελευσης του Σωρρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Eχει ξεκινησει και ο 2 κυκλος του reboot του Frasier, για sitcom καλο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
δεν βλεπω ταινιες με δρακους , μαγους , ρομποτ , ξωτικά κτλ ρε μαλακα , ειπαμε .. σε λιγο θα με βαλεις να γραφτώ και στην Ελληνων Συνελευσης του Σωρρα
Ουτε το Λορδοφδερινξ ρε τυπε? :embarrased::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom