Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Ουτε το Λορδοφδερινξ ρε τυπε?
τι ειναι αυτο ;
Ουτε το Λορδοφδερινξ ρε τυπε?
καλη η μεγκαν αλλα την γαμαει αυτο το παλικαρι λενεδεν βλεπω ταινιες με δρακους , μαγους , ρομποτ , ξωτικά κτλ ρε μαλακα , ειπαμε .. σε λιγο θα με βαλεις να γραφτώ και στην Ελληνων Συνελευσης του Σωρρα
μια παλια σειρα στην υενεδτι ειναι αυτο ;
καλη η μεγκαν αλλα την γαμαει αυτο το παλικαρι λενε
μια παλια σειρα στην υενεδ
Το είδα και εγώ. Γάμησε! Ειδικά το κομμάτι του αφρικανου.ΠΟΛΥ καλό ! ανατροπές συνέχεια.-
Μόνο Αυτοί Είδαν το Δολοφόνο
Μια γυναίκα εξαφανίστηκε. Μετά από μια χιονοθύελλα, το αυτοκίνητό της ανακαλύπτεται σε ένα δρόμο προς ένα μικρό απομακρυσμένο χωριό. Ενώ η αστυνομία δεν ...www.ertflix.gr
καλο ειναι ναιΕίδα το The Substance τελικά και αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για κάτι πρωτότυπο σαν ιδέα με κάποιες σκηνές αηδιαστικές όπως είχαν όντως πει,αλλά και τρομερά πλάνα στον κώλο της Qualley και όχι μόνο(ο κώλος της Moore τραγωδία).
Αν ήταν γιαπωνέζικη τρόμου,θα δικαιολογούσε περισσότερο όλη αυτή την βία και ο τρόπος που παρουσιάζεται.Μου φαίνεται ''κάπως'' το ότι είναι γυναίκα σκηνοθέτης
Δεν θα πω κάτι περισσότερο,βλέπεται αλλά σε κάποια σημεία μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν από τις δυνατές σκηνές.
Pump it up
Ματαρες, κωλάρα και "τα βυζιά εκεί που πρέπει"καλο ειναι ναι
καλο καυλι και η margaret qualley
Είδα το The Substance τελικά και αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για κάτι πρωτότυπο σαν ιδέα με κάποιες σκηνές αηδιαστικές όπως είχαν όντως πει,αλλά και τρομερά πλάνα στον κώλο της Qualley και όχι μόνο(ο κώλος της Moore τραγωδία).
Αν ήταν γιαπωνέζικη τρόμου,θα δικαιολογούσε περισσότερο όλη αυτή την βία και ο τρόπος που παρουσιάζεται.Μου φαίνεται ''κάπως'' το ότι είναι γυναίκα σκηνοθέτης
Δεν θα πω κάτι περισσότερο,βλέπεται αλλά σε κάποια σημεία μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν από τις δυνατές σκηνές.
Pump it up
Ναιυπαρχει εντονο το στοιχειο του κωλου?
να την βαλω να την δω?
δες θρυλο πρωτα τακη....κωλο δινει και ο δαρσινοςυπαρχει εντονο το στοιχειο του κωλου?
να την βαλω να την δω?
δεν παω μπασκετδες θρυλο πρωτα τακη....κωλο δινει και ο δαρσινος
σε ειχα δει με της τσιρλιντερ.....δεν παω μπασκετ
σε ειχα δει με της τσιρλιντερ.....
τεσπα δες σου ειπα δεν σου ειπα να πας...
αυτος δεν χαιρετε ουτε με την χαρα ρε .....τι μας βολευει, νικη ή ηττα?
αν κερδισουμε, θα χαρει ο σαουρον....