Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
δεν βλεπω ταινιες με δρακους , μαγους , ρομποτ , ξωτικά κτλ ρε μαλακα , ειπαμε .. σε λιγο θα με βαλεις να γραφτώ και στην Ελληνων Συνελευσης του Σωρρα
καλη η μεγκαν αλλα την γαμαει αυτο το παλικαρι λενε :coffee:

Megan-Fox-2-1.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
καλη η μεγκαν αλλα την γαμαει αυτο το παλικαρι λενε :coffee:

Megan-Fox-2-1.jpg

εχει καψει εγκεφαλο ... μου θυμιζει μια φιλη παλια που ειχα που επινε τα κοκορια σαν dyson σκουπα και νομιζε οτι την παρακολουθουσε ο Τσιλιχρηστος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μια παλια σειρα στην υενεδ :confused:
re-fyge.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Προχθες είχα την ευτυχία να δω μια από τις καλύτερες ταινίες, μέσα από τις περίπου 800 που έχω δει. Πρόκειται για το "A short film about love" του Kieslowski, περισσότερο γνωστού για την τριλογία Trois couleurs. Αν και πάνε χρόνια που είδα την τριλογία, η αίσθηση μου αυτή τη στιγμή είναι ότι το "A short film about love" είναι πολύ καλύτερο. Αργότερα διάβασα ότι η ταινία αποτελεί extended version ενός επεισοδίου της γνωστής σειράς Dekalog του Κieslowski, για την οποία o Stanley Kubrik έχει πει ότι "είναι το μοναδικό masterpiece που μπορεί να σκεφτεί".

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ τη γειτόνισσα σας από το παράθυρο, αν σιχτιρήσατε που δεν ήταν Πολωνή μιλφάρα αλλά μια απλή ξινή Ελεεινίδα, αν θα θέλατε έστω για λίγο να δραπετεύσετε από την πολύβουη δυτική σφαίρα επιρροής και να μπείτε ακριβώς στην καρδιά του Συμφώνου της Βαρσοβίας 3 χρόνια πριν το τέλος του, μα κυρίως, αν μπορείτε να δεχτείτε ότι ο κινηματογράφος είναι τέχνη και όχι τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε μη χάσετε αυτή την ταινία.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
ΠΟΛΥ καλό ! ανατροπές συνέχεια.-

giannSL

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
275
Πόντοι
0
αποψε το προγραμμα θα εχει το ripley's game , με τον john malkovich . Η νεα σειρα Ripley μου φερε την επιθυμια να ξαναθυμηθω τις κινηματογραφικες εκδοχες

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.353
Πόντοι
446
ΠΟΛΥ καλό ! ανατροπές συνέχεια.-

Το είδα και εγώ. Γάμησε! Ειδικά το κομμάτι του αφρικανου.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Είδα το The Substance τελικά και αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για κάτι πρωτότυπο σαν ιδέα με κάποιες σκηνές αηδιαστικές όπως είχαν όντως πει,αλλά και τρομερά πλάνα στον κώλο της Qualley και όχι μόνο(ο κώλος της Moore τραγωδία).
Αν ήταν γιαπωνέζικη τρόμου,θα δικαιολογούσε περισσότερο όλη αυτή την βία και ο τρόπος που παρουσιάζεται.Μου φαίνεται ''κάπως'' το ότι είναι γυναίκα σκηνοθέτης :confused:
Δεν θα πω κάτι περισσότερο,βλέπεται αλλά σε κάποια σημεία μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν από τις δυνατές σκηνές.

Pump it up :assshake:

2fBYVWP.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Είδα το The Substance τελικά και αυτό που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για κάτι πρωτότυπο σαν ιδέα με κάποιες σκηνές αηδιαστικές όπως είχαν όντως πει,αλλά και τρομερά πλάνα στον κώλο της Qualley και όχι μόνο(ο κώλος της Moore τραγωδία).
Αν ήταν γιαπωνέζικη τρόμου,θα δικαιολογούσε περισσότερο όλη αυτή την βία και ο τρόπος που παρουσιάζεται.Μου φαίνεται ''κάπως'' το ότι είναι γυναίκα σκηνοθέτης :confused:
Δεν θα πω κάτι περισσότερο,βλέπεται αλλά σε κάποια σημεία μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν από τις δυνατές σκηνές.

2fBYVWP.gif
καλο ειναι ναι

καλο καυλι και η margaret qualley :coffee:

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Οσο αξιζει η μια ρωγα της Demi Moore δεν αξιζει ολοκληρη η Qualley :rockon::rockon::rockon:
...τα βυζια της οποιας btw ηταν prosthetics:

"For the nude scenes, Margaret Qualley wore breast prostheses to portray an idealized image of beauty, reminiscent of Jessica Rabbit. "

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    684,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 2.png
    2.png
    658,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006

υπαρχει εντονο το στοιχειο του κωλου?
να την βαλω να την δω?
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom