astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Που την θυμήθηκες αυτή
Επίκαιρη cult ταινία με θέμα την ασυδοσία της νεόλαιας τότε (και δεν άλλαξαν πολλή η κατάσταση).
Ειχε κάνει τρελό ντόρο τότε!
Που την θυμήθηκες αυτή
Επίκαιρη cult ταινία με θέμα την ασυδοσία της νεόλαιας τότε (και δεν άλλαξαν πολλή η κατάσταση).
Ναι.. αμα εισαι 18 καλη δραση εχει.Γαμώ τις ταινίες είναι.
Δράση, ξύλο, πιου πιου και παίζει και η μουναρα η επιστήμονας από το 3body problem.
Το λες και κομπλιμέντο δηλαδή.Ναι.. αμα εισαι 18 καλη δραση εχει.
Μου κίνησε στην περιέργεια και θα τη δω...ειχα πολυ καιρο να δω καλη ταινια.εχτες ειδα μια καλη το"εκεινοι"-ils-γαλλικη παραγωγη,ταινια τρομου και μαλιστα βασισμενη σε πραγματικη ιστορια.στο τελος παιδια εμεινα σαν χαζος και κοιταζα την οθονη.σας το προτεινω!
σε μια γαλλικη επαρχια,ενα ζευγαρι ο λουκας και η κλεμ,ξαφνικα μενουν χωρις ρευμα.ε.. και μετα γινεται της ποπης!!
πειτε και'σεις καμια γιατι εχουμε πηξει στις φολες!
Mad max χωρις μελ γκιμπσον= φαγητο χωρις αλατι.Το λες και κομπλιμέντο δηλαδή.
Πάω να δω Furiosa σε ΙΜΑΧ αυτές τις μέρες.
Εννοείται γουστάρω τα παλιά, αλλά δε με χαλάνε και τα καινούρια με γαματα ειδικά εφέ.Mad max χωρις μελ γκιμπσον= φαγητο χωρις αλατι.
Τζαμπα λεφτα δινεις..Εννοείται γουστάρω τα παλιά, αλλά δε με χαλάνε και τα καινούρια με γαματα ειδικά εφέ.
30€ η ταινία αλλά δε γαμιέται.
Όταν πας να δεις ταινία σε ένα από τα καλύτερα ΙΜΑΧ της Ευρώπης, είναι απλά μια απόλαυση.Τζαμπα λεφτα δινεις..
Προτιμω το δευτερο.Όταν πας να δεις ταινία σε ένα από τα καλύτερα ΙΜΑΧ της Ευρώπης, είναι απλά μια απόλαυση.
Σαν να χύνεις στο στόμα 26χρονης Ουκρανης ένα πράγμα.
ΧυναμεΔεν θα είναι έκπληξη λόγο του ονόματος μου , αλλά προτείνω Lolita 1997, και l'amant.
Έχω και τα βιβλία οποίος ενδιαφέρεται για συζήτηση .
Και τα δύο δραματα με έντονο συναίσθημα.
Αυτό είναι τριλογία.Ειδα Το Horizon: An American Saga αν και τριωρο καλο ειναι σε κραταει.
παιζει και ο κεβιν οκ καλος..θα μπορουσε και καλυτερος, εχει ομως αλλους που ειναι μια χαρα για το ρολο που παιζουν.