Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχει δει κανεις σας το Saw the final chapter (3d) ??? Λεω να το κατεβασω για να το δω αργα το βραδακι... τα προηγουμενα που τα εχω δει ολα κατι ελεγαν παντως...

Φιλε μην το δεις...Θα απογοητευτεις!
Πολυ Fake, ολες οι σκηνες splatter που περιεχει ειναι τελειως για κλαμματα/ καμια σχεση με τα παλια saw
Εγω αντι να τρομαξω γελουσα μες στο σινεμα σα χαζος

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ειδα το μουτρο

Πολυ καλη ταινια με πολυ δραση και σασπενς

Ο Τζεισον Σταθαμ ειναι αψογος .....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Φιλε μην το δεις...Θα απογοητευτεις!
Πολυ Fake, ολες οι σκηνες splatter που περιεχει ειναι τελειως για κλαμματα/ καμια σχεση με τα παλια saw
Εγω αντι να τρομαξω γελουσα μες στο σινεμα σα χαζος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω το βαρεθηκα στο 4ο μερος....

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Σας προτείνω να ξεθάψετε το παλιό αυθεντικό Mechanic με τον Τσαρλς Μπρόνσον.Για πολλούς μπορεί να φανεί παλιομοδίτικο,μιας και δεν μπορεί να έχει τα τεχνολογικά εφέ του ριμέικ αλλά ποιός Στέιθαμ ρε παιδιά? Το στυλάκι και η γενικότερη παρουσία του Μπρόνσον είναι αξεπέραστη και η ταινία είναι πολύ κυνική με γαμάτο φινάλε.

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σας προτείνω να ξεθάψετε το παλιό αυθεντικό Mechanic με τον Τσαρλς Μπρόνσον.Για πολλούς μπορεί να φανεί παλιομοδίτικο,μιας και δεν μπορεί να έχει τα τεχνολογικά εφέ του ριμέικ αλλά ποιός Στέιθαμ ρε παιδιά? Το στυλάκι και η γενικότερη παρουσία του Μπρόνσον είναι αξεπέραστη και η ταινία είναι πολύ κυνική με γαμάτο φινάλε.

Σωστος ο παιχτης...ποιος Στειθαμ και μαλακιες...

Μπρονσον :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
γουστα ειναι αυτα παιδες... ;)

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

"Burn after reading" Joel & Ethan Coen

Κλασσική ταινία των Κοέν. Κοροιδεύουν μαεστρικά την Αμερικανικη βλακεία, που εμφανίζεται κι εδώ (όπως πχ στο "Fargo") σε όλο της το μεγαλείο.
  Μια ακόμη διαφορετική ερμηνεία απ' τον Πιτ.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

τι ειπες τώρα ρε φίλε, το έχω δεί!
πρίν πολλά χρόνια!! Εκπληκτικό έργο! Ο Τσάρλς Μπρόνσος όπως πάντα άψογος!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τσαρλς Μπρόνσον κορυφη ρε. μου θύμισε εποχές ΕΡΤ που περιμεναμε να βαλει καμια ταινια ΠΣΚ να δουμε..  :rockon: :rockon:

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τσαρλς Μπρονσον...οταν οι αντρες ηταν ακομα αντρες και οχι πουστακια οπως σημερα...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Με 16 λεπτά μες στη μούγγα στην αρχή! :thumbsup:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Για τους μιλφακιδες (Οπως εγω) η ταινια ειναι λουκουμι!
Το σεναριο γαμαει!
Η σκηνοθεσια απλα αισχος!

cheriver2.jpg

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Με 16 λεπτά μες στη μούγγα στην αρχή! :thumbsup:

Χαχαχαχα. Ναι όντως στην αρχή μέχρι να μιλήσουν περνάει πολλή ώρα,αλλά νομίζω μετά σε αποζημιώνει.Μην ξεχνάς ότι και στον Ελαφοκυνηγό η πρώτη ώρα ήταν για να σηκωθείς να φύγεις από πλευράς σεναρίου.Όχι ότι συγκρίνω τις 2 ταινίες.Απλά πολλές φορές ακούω κάποιους να λένε ότι σηκώθηκε κι έφυγε στην μέση της ταινίας.Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί κάποιος να έχει άποψη αν δεν την δει όλη.Και μετά μπορεί να την πει και "πατάτα".

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Για τους μιλφακιδες (Οπως εγω) η ταινια ειναι λουκουμι!
Το σεναριο γαμαει!
Η σκηνοθεσια απλα αισχος!

cheriver2.jpg

Αχ Μισέλ!!!!!! Τι φοβερή γυναίκα!!!!!Αρχοντιά!!!Και ηθοποιάρα.Κρίμα που δεν της δόθηκαν καλύτεροι ρόλοι γενικά στην καριέρα της.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αχ Μισέλ!!!!!! Τι φοβερή γυναίκα!!!!!Αρχοντιά!!!Και ηθοποιάρα.Κρίμα που δεν της δόθηκαν καλύτεροι ρόλοι γενικά στην καριέρα της.

Εξαιρετικη ηθοποιος, στο εργο εδωσε ρεσιταλ ερμηνιας!
Οντως κριμα που δεν ειχε την τυχη να παιξει σε καλες ταινιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom