Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα συμφωνήσω μαζί σας φίλτατε Χαβαλόσπιτε. Εμένα προσωπικά με "άγγιξε" περισσότερο το τρίτο μέρος της.
Ο Τορνατόρε έχει σίγουρα δυνατότητες(όπως σωστά τα είπε και ο φουτ πιο πάνω)ΑΛΛΑ το σινεμά που "εκβιάζει" με τα πλάνα του το συναίσθημα(και το δάκρυ),το ίδιο κάνει κι o Μπενίνι,προσωπικά δε το συμπαθώ καθόλου.
Yπεραγαπώ το ακριβώς αντίθετο,το πιο αποστασιοποιημένο,όπως τοπυ Robert Altman  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Θα συμφωνήσω με τον House. Σαφώς και είναι πολύ καλή ταινία, αλλά από Tornatore προτιμώ το "L'uomo delle stelle". Για έναν τύπο που μπαίνει στα στούντιο της Cinecitta και κλέβει κινηματογραφικό εξοπλισμό και γυρίζει όλη τη νότιο Ιταλία με σκοπό να βγάλει λεφτά.

Πολύ καλή! Επίσης καλές (σε άλλο κλίμα) Il camorista και La sconosciuta.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το καινουργιο με τη Σερ και την Αγκιλερα το ειδε κανεις? αν ναι ας ριξει κανα comment  :P

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ενα συμπαθητικο εργακι που εκμεταλευαται τον μυθο του Ντεπ και της Τζολι!
Βλεπεται ευχαριστα και εχει χαπι εντ! Δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα περνας καλα !
Εσυ αν ξοδευες 24 million us dollars θα εκανες την φατσα σου σαν την φατσα το Ντεπ? :think:  :2funny: :2funny: :2funny:
sorry spoiler! :grin: :grin: :grin:
Παιδια ειδε κανεις το THE TOURIST ??? λεει τιποτα?

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ειδα το Cinema Paradiso....
[size=16pt]Μιλαμε για ΤΗΝ ταινια[/size]
Τοσο αριστουργηνατικη που αξιζει το απολυτο 10/10. Δεν παει παραπανω-ειλικρινα
Εχει μπει πολυ ευκολα στις 15-20 αγαπημενες μου (κι εχω δει ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλες, και πολυ καλες)
Δειτε την οπωσδηποτε!  ;)

Συμφωνώ πως είναι αριστούργημα. Για μένα όμως, Η ΤΑΙΝΙΑ είναι το "Il Postino" (1994) του Μάικλ Ράντφορντ.  Σενάριο, ερμηνείες, φωτογραφία, μουσική...αυτή η μουσική της, απλά υπερτέλεια!!!

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ο Τορνατόρε έχει σίγουρα δυνατότητες(όπως σωστά τα είπε και ο φουτ πιο πάνω)ΑΛΛΑ το σινεμά που "εκβιάζει" με τα πλάνα του το συναίσθημα(και το δάκρυ),το ίδιο κάνει κι o Μπενίνι,προσωπικά δε το συμπαθώ καθόλου.
Yπεραγαπώ το ακριβώς αντίθετο,το πιο αποστασιοποιημένο,όπως τοπυ Robert Altman  :)

Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν το "The player". ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!!!!!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
μολις ειδα το good shepherd ...πολυ καλο
απορω πως μου διεφυγε ...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Middle Men.....
με ειχε ψαρωσει το στορι....πορνοσταρς ιντερνετ κοκαινη...

μαλακια εν τελη η ταινια....
ηθικη μαλακια που αγιοποιει το ρουφιανηλικη για το καλο του κρατους και τον ιερο θεσμο της αμερικανικης οικογενειας...
1 στα 10 μεχρι και τα βυζια που δειχνει ειναι μουφα...
απαραδεκτη ταινια...κριμα γιατι ειχε προοπτικες για κατι σκοτεινο...

το Mr Nice μου φαινετε καλυτερο....αν και δεν το εχω δει ακομα..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το ειδα το μεσημερι...απο σεναριο οχι κατι το ιδιαιτερο,αλλα γενικα ψιλοευχαριστα τσουλαει η ωρα με δαυτο...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
οταν το πρωτο ακους λες οτι σιγα μη κατσω να δω ενα μαλακα μεσα σε μια κασα για 2 ωρες
αλλα....
θελει μαγκια να γυρισεις μια ταινια σε μια κασα....οντως πρωτοτυπη, πρωτοποριακη

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Ο Λογος του Βασιλια

Οκ...ωραια ταινια, καλογυρισμενη, ακριβη παραγωγη, ο Κολιν Φιρθ καρφι για Οσκαρ...
αλλα ρε παιδια, ποσο συναρπαστικο μπορει να ειναι για εναν Ελληνα, ενα τετοιο θεμα...?
τι αλλο θα μου πλασαρουν δλδ? Η προσπαθεια βελτιωσης ομιλιας ενος κεκε Βασιλια...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Black Swan

τωρα τι να πω? οτι μου αρεσε? δεν θα το λεγα....
Η Πορτμαν ναι μεν θεωρειται οτι επαιξε οσκαρικα, εμενα μου εφερνε πολυ κλαμου, πολυ Μαρθα Βουρτση...
Το στορυ...εμενα δεν με επεισε...Αν ηθελε να μου μεταδωσει την ταυτιση της με τον απαιτητικο της ρολο, σορρυ αλλα δεν...
γενικα δεν

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ο Λογος του Βασιλια
ποσο συναρπαστικο μπορει να ειναι για εναν Ελληνα, ενα τετοιο θεμα...?
τι αλλο θα μου πλασαρουν δλδ? Η προσπαθεια βελτιωσης ομιλιας ενος κεκε Βασιλια...

Για ξαναgive it a thought!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εχει δει κανεις σας το Saw the final chapter (3d) ??? Λεω να το κατεβασω για να το δω αργα το βραδακι... τα προηγουμενα που τα εχω δει ολα κατι ελεγαν παντως...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Black Swan

τωρα τι να πω? οτι μου αρεσε? δεν θα το λεγα....
Η Πορτμαν ναι μεν θεωρειται οτι επαιξε οσκαρικα, εμενα μου εφερνε πολυ κλαμου, πολυ Μαρθα Βουρτση...
Το στορυ...εμενα δεν με επεισε...Αν ηθελε να μου μεταδωσει την ταυτιση της με τον απαιτητικο της ρολο, σορρυ αλλα δεν...
γενικα δεν
πολυ καλο ψυχολογικο θριλερ στο υφος του Πολανσκι της τριλογιας δωματειου...το στορυ ειναι απλο και κατανοητο και απο εκει χτιζει ολο το ψυχολογικο υποβαθρο της Πορτμαν...εξου και οι εκρηξεις τις...καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα αποστροφη και αναζητηση της τελειοτητας...το τελος ειναι γαμιστερο και καθηλωνει ειδικα η κορυφωση οταν χορευει τον μαυρο κυκνο...

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχει δει κανεις σας το Saw the final chapter (3d) ??? Λεω να το κατεβασω για να το δω αργα το βραδακι... τα προηγουμενα που τα εχω δει ολα κατι ελεγαν παντως...
στο ιδιο υφος ειναι και αυτο...καλα αν το δεις και 3d θα παθεις πλακα :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Συμπαθητική ταινία kosamf που πατάει πολύ στο συναίσθημα.Κατά τ άλλα περί ορέξεως.

Εγω στην τελευταια σκηνη, οπου βλεπει να περνανε απο το πανι ολα τα κομμενα φιλια, συγκινηθηκα πολυ...Δεν ξερω, γενικα τετοιες ταινιες δεν ειναι ακριβως το στοιχείο μου, αλλα η συγκεκριμενη ειχε ενα συνδυασμο ιστοριας, σκηνοθεσιας, ερμηνειων, και μουσικης που με καθηλωσε
Πολυ νοσταλγικη αισθηση σου αφηνει γενικα...

Επισης, ειδα μολις το "Μυστικο στα ματια τους"
Ρε παιδια, πολυ τραβηγμενη ταινια...Δε λεω εχει μεγαλο ενδιαφερον και ειναι και εξαιρετικα καλογυρισμενη, ΑΛΛΑ δε μπορω να πω οτι με επεισε...Προτιμαω πιο γηινα "σεναρια"

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για πειτε καμια καλη sci-fi που ειδατε τελευταια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom