Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ειδα το the town με τον μπεν αφλεκ...καλο στορι, που περα απο την ληστεια δειχνει κ την προδοσια που υπαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις... ;)
Το ειδα κι εγω .... πολυ καλο στορυ...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
''Οι γροθιες χορευουν σαμπα'' πως ειναι ο τιτλος στα αγγλικα μπας και το βρω ?

Ποιο απο ολα αυτα ειναι ?

* Cyberflic (1997)
    * The Trouble Makers (1994)
    * Lucky Luke (1991)
    * Renegade (1987)
    * Miami Supercops (1985)
    * Double Trouble (1984)
    * Go for It (1983)
    * Banana joe (1982)
    * Who Finds a Friend Finds a Treasure (1981)
    * Super Snooper (1980)
    * I'm for the Hippopotamus (1979)
    * Odds and Evens (1978)
    * March or Die (1977)
    * Crime Busters (1977)
    * Mr. Billion (1977)
    * Trinity Is Back Again (1975)
    * Watch Out we're Mad (1974)
    * Even Angels Eat Beans (1974)
    * My Name is Nobody (1973)
    * All the Way boys (1972)
    * A Reason to Live, A Reason to Die (1972)
    * Blackie the Pirate (1971)
    * Trinity Is Still My Name (1971)
    * They Call Me Trinity (1970)
    * The Revenge of Trinity (1970)
    * Boot Hill (1969)
    * Ace High (1968)
    * Viva Django (1968)
    * God Forgives I Don't! (1967)
DOUBLE TROUBLE

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
SNATCH....παιδες απο τις καλυτερες κωμοδιες ,,απιστευτα γρηγορη :bounce-glasses: :bounce-glasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
σημερα ειδα κ το black swan του αρονοφσκι...πολυ καλο,(με βαθια νοηματα),τον επικειμενο φοβο της αποτυχιας κ το τιμημα που πληρωνεις καποιες απο τις φορες...δειτε το παλικαρια.. ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μολις γυρισα απο το βιλλατζ...
Ειδα το Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ - HEREAFTER του Ιστγουντ με Ματ Ντειμον
Σας συνιστω να το δειτε.... ειναι υμνος !!!!!

Εχει υπεροχες εναλλαγες στο υφος της σαν ταινια απο δραμα σε ελπιδα
και δινει μυνηματα..... σε πολλαπλες κατευθυνσεις

Δεν θα πω περισσοτερα αλλα αξιζει να το δειτε !!!!!

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
σημερα ειδα κ το black swan του αρονοφσκι...πολυ καλο,(με βαθια νοηματα),τον επικειμενο φοβο της αποτυχιας κ το τιμημα που πληρωνεις καποιες απο τις φορες...δειτε το παλικαρια.. ;)
καινουργιο ειναι αυτο?ο αρονοφσκι πολυ καλος σκηνοθετης.βαριες οι τανιες του παντως..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καινουργιο ειναι αυτο?ο αρονοφσκι πολυ καλος σκηνοθετης.βαριες οι τανιες του παντως..
ναι καινουργιο.απο τορεντ το κατεβασα.οντως ο αρονοφσκι ειναι πολυ καλος...κ το wrestler ηταν γαματο..υμνος στην χαμενη ευκαιρια

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ναι καινουργιο.απο τορεντ το κατεβασα.οντως ο αρονοφσκι ειναι πολυ καλος...κ το wrestler ηταν γαματο..υμνος στην χαμενη ευκαιρια
στο wrestler στο σινεμα που το ειχα δει με ειχε πιασει ταχυπαλμια!!δεν μπορω να το εξηγησω αλλα αυτη η τανια με ειχε κανει να αποροφω ολα τα συναισθηματα και τον σωματικο πονο του μικι ρουρκ.το reqviem for a dream δεν σε εκανε να νοιωθεις οτι ολα κρεμωνται απο μια κλωστη?το Π  απ την αλλη απιαστη ταινια!!αυτος ο σκηνοθετης μπορει μια ταινια με απλο καστ,μικρο μπατζετ και λοιπες φανφαρες να σου δωσειταινια που θα μεινει στην ιστορια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
στο wrestler στο σινεμα που το ειχα δει με ειχε πιασει ταχυπαλμια!!δεν μπορω να το εξηγησω αλλα αυτη η τανια με ειχε κανει να αποροφω ολα τα συναισθηματα και τον σωματικο πονο του μικι ρουρκ.το reqviem for a dream δεν σε εκανε να νοιωθεις οτι ολα κρεμωνται απο μια κλωστη?το Π  απ την αλλη απιαστη ταινια!!αυτος ο σκηνοθετης μπορει μια ταινια με απλο καστ,μικρο μπατζετ και λοιπες φανφαρες να σου δωσειταινια που θα μεινει στην ιστορια.
:thumbsup:το π μου αρεσαι κ μενα!!σε ζηλευω που ειδες το wrestler στην μεγαλη οθονη,γιατι εγω δυστηχως το ειδα σε dvd....κ χανει παρα πολυ σαν εργο,οταν το βλεπεις σε τετοιο φορματ.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
:thumbsup:το π μου αρεσαι κ μενα!!σε ζηλευω που ειδες το wrestler στην μεγαλη οθονη,γιατι εγω δυστηχως το ειδα σε dvd....κ χανει παρα πολυ σαν εργο,οταν το βλεπεις σε τετοιο φορματ.
και το Π σινεμα το ειχα δει σε θερινο στα εξαρχεια.δεν ηξερα τι να περιμενω απο αυτη την ταινια γιατι δεν μου ειχε μιλησει κανεις πριν και ειχα παει κατα τυχη.βγαινοντας καταλαβαινεις οτι ειχα μεινει μαλακας!!μολις ειδα το τρειλερ στο youtube.εχει ερθει ελλαδα στους κινηματογραφους?το τορεντ που κατεβασες ηταν dvd rip η απο καμερα μεσα απο σινεμα?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
το reqviem for a dream δεν σε εκανε να νοιωθεις οτι ολα κρεμωνται απο μια κλωστη?
τυπε το ρεκβιεμ ειναι η πιο μιζερη ταινια που εχω δει εβερ.σε συνδυασμο με το ομονυμο τραγουδι μου εβγαζε μια απιστευτη καταθλιψη!!παρ ολα αυτα καταπληκτικη ταινια...η ταινια που ειδα προσφατα ειναι το μακρια και αγαπημενοι(going with the distance)!για οποιον εχει κανει σχεση απο αποσταση αξιζει να την δει!

greg23

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειδα το chopper.Αξιζει αν την βρειτε να η δειτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom