motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
α οκ !
Νο problem.
Άσε που γαμ.. και το όνομα του Eastwood..
α οκ !
ρε τυπε επρεπε να δεις αυτην την ταινια για να καταλαβεις οτι οι ηθοποιοι του 80 και των προγουμενων δεκαετιων δεν συγκρινονται με κανεναν απο τους σημερινους;ειδα το ροδα τσαντα!!ενα πραγμα σας λεω!οι ηθοποιοι του 80 ειχαν περισοτερο ταλεντο απο αυτους!στα 10 λεπτα εχει χαθει ηδη η μπαλα κ το εργο ειναι μουφα!οι μονες σκηνες που αξιζουν ειναι με την καθαριστρια!
Την παλια λες? Ψιλομετρια δεν ειναι?Αντιθέτως, πολύ καλή αν και αδικημένη θεωρώ ότι είναι η ταινία "the 13th warrior" με τον Αντώνη Μπαντέρας.
Την παλια λες? Ψιλομετρια δεν ειναι?
Εγω ειδα το Vicky Christina, Barcelona χθες, δεν το αποφαζιζα πιο νωρις γιατι μου φαινονταν "Γυναικεια" ταινια...Εκανα λαθος λοιπον, ενω ειναι γυναικεια ταινια, βλεπεται με αρκετο ενδιαφερον και δεν λεω, μου αρεσε...
Παιζει ομως η Scarlet
όσον αφορά τώρα την ταινία που λες, αν και δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος ταινίας, σε αυτήν απλά δεν μου κάνει ο τίτλος την απορρίπτω λόγω μαλακισμένου τίτλου ας πρόσεχαν
εχει ανεβει σε dvd rip?True Grit,western των αδελφών Κοέν με Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon, Josh Brolin.Μια 14χρονη προσλαμβάνει έναν σερίφη για να κυνηγήσει το δολοφόνο του πατέρα της,τον οποίο καταδιώκει και ένας τεξανός ranger.
Remake παλαιότερης ταινίας με τον ανεπανάληπτο John Wayne.
Πολύ καλή ταινία.
]
την είδα σε scr xvid ,καλη εικόνα,κατέβασα την ταινία από το btjunkie και υπότιτλους από το subs4free.comεχει ανεβει σε dvd rip?
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕχθες ειδα το Odds and Evens (1978) με Bud Spencer και Terence Hill
Μιλαμε για φοβερο γελιο .....
΄΄ μεσα στο φορτηγο εχω αφησει εναν αλητη να κοιματαιΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
΄΄ μεσα στο φορτηγο εχω αφησει εναν αλητη να κοιμαται
μπορειτε να τον πεταξετε αν θελετε ..... ''
το ελεγε ο Χιλλ με πολυ ''αθωο'' υφος.... Πολυ γελιο ΑΠΟ τα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ