Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ειδα το ροδα τσαντα!!ενα πραγμα σας λεω!οι ηθοποιοι του 80 ειχαν περισοτερο ταλεντο απο αυτους!στα 10 λεπτα εχει χαθει ηδη η μπαλα κ το εργο ειναι μουφα!οι μονες σκηνες που αξιζουν ειναι με την καθαριστρια!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειδα το ροδα τσαντα!!ενα πραγμα σας λεω!οι ηθοποιοι του 80 ειχαν περισοτερο ταλεντο απο αυτους!στα 10 λεπτα εχει χαθει ηδη η μπαλα κ το εργο ειναι μουφα!οι μονες σκηνες που αξιζουν ειναι με την καθαριστρια!
ρε τυπε επρεπε να δεις αυτην την ταινια για να καταλαβεις οτι οι ηθοποιοι του 80 και των προγουμενων δεκαετιων δεν συγκρινονται με κανεναν απο τους σημερινους;

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ειδα το STONE
Αν εξαιρεσουμε τις ομολογουμενως παρα πολυ καλες ερμηνειες των Νορτον και Γιοβοβιτς αλλα και την καλη του Ντε Νιρο,
ολη η υπολοιπη ταινια δεν μου ειπε απολυτως τιποτα...
Η αληθεια ειναι οτι ψυχανεμιζομαι οτι κατι ηθελε να πει, απλα δεν με αγγιξε ποτέ, κι ουτε καν πλησιασε στο να μου το πει!!!
διαβαζω και τις κριτικες στο σινε.γρ κλπ, και παντου βλεπω το ιδιο κενο...
το εργο αμφιταλαντευεται μεταξυ Ηθικης, Καθολικισμου, Θρησκοληψιας και Συνυπαρξης (καταναγκαστικης?) ανθρωπων, στο τελος τα χανει ολα, και σου μενει ενα τιποτα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Μια ρομαντική και σύγχρονη κωμωδία,  στην οποία πρωταγωνιστούν η Αν Χάθαγουεϊ και ο Τζέικ Τζίλενχαλ. Μία αστεία και συναισθηματική  ιστορία που αποτυπώνει την αγάπη δύο ανθρώπων, η οποία καταφέρνει να παραμείνει ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει κάποιος στη ζωή του.

Η Μάγκι είναι μια ελκυστική κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα, που δεν αφήνει κανέναν – ή τίποτα – να την δεσμεύσει. Βρίσκει το ταίρι της στο πρόσωπο του Τζέιμι, του οποίου η έντονη γοητεία και σιγουριά τον έχουν βοηθήσει πολύ στις σχέσεις του με το άλλο φύλο, αλλά και στον ανελέητο κόσμο της πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. Το νεαρό ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου “ναρκωτικού”, που δεν είναι άλλο από τον έρωτα.

Y.Γ.Εξαιρετική απλά.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σε όποιον αρέσουν οι επικούρες, ας μην πέσει στην παγίδα (όπως εγώ :sunglasses: ) να δει το Clash of the Titans :headbang: :headbang: :headbang:
η ταινία (όση άντεξα να δω) για τα μπάζα, μάλλον απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ηρακλής και Ζήνα μπροστά της φάνταζαν αριστουργήματα...

release the Kraken! και τ'αρχίδια μου κουνιούνται :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Αντιθέτως, πολύ καλή αν και αδικημένη θεωρώ ότι είναι η ταινία "the 13th warrior" με τον Αντώνη Μπαντέρας. :sunglasses:

επικούρα δίχως εφέ, έχει όμως βίκινγκς, ατμόσφαιρα και ΙΜΟ μακράν τον πιο επικό θάνατο που έχω δει ποτέ... :sunglasses: respect :sunglasses:

extra credits για τον ρόλο του επιβλητικού Μπούλβαϊ (βασιλιά και αρχηγού της ομάδας των βορείων που σπεύδουν σε βοήθεια χωρικών και λύνουν τις δεισιδαιμονίες αυτών με τις σπάθες τους) και τον ηθοποιό που τον υποδύεται επισκιάζοντας τον (όχι κακό) Μπαντέρας...

οι πιστοί του είδους, δείτε το :sunglasses: οι άπιστοι, δείτε το κι εσείς :rockon:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντιθέτως, πολύ καλή αν και αδικημένη θεωρώ ότι είναι η ταινία "the 13th warrior" με τον Αντώνη Μπαντέρας. :sunglasses:
Την παλια λες? Ψιλομετρια δεν ειναι?

Εγω ειδα το Vicky Christina, Barcelona χθες, δεν το αποφαζιζα πιο νωρις γιατι μου φαινονταν "Γυναικεια" ταινια...Εκανα λαθος λοιπον, ενω ειναι γυναικεια ταινια, βλεπεται με αρκετο ενδιαφερον και δεν λεω, μου αρεσε...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Την παλια λες? Ψιλομετρια δεν ειναι?

Εγω ειδα το Vicky Christina, Barcelona χθες, δεν το αποφαζιζα πιο νωρις γιατι μου φαινονταν "Γυναικεια" ταινια...Εκανα λαθος λοιπον, ενω ειναι γυναικεια ταινια, βλεπεται με αρκετο ενδιαφερον και δεν λεω, μου αρεσε...

:cussing: :cussing: :cussing:

όσον αφορά τώρα την ταινία που λες, αν και δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος ταινίας, σε αυτήν απλά δεν μου κάνει ο τίτλος :huh: την απορρίπτω λόγω μαλακισμένου τίτλου :huh: ας πρόσεχαν :sunglasses:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:cussing: :cussing: :cussing:

όσον αφορά τώρα την ταινία που λες, αν και δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος ταινίας, σε αυτήν απλά δεν μου κάνει ο τίτλος :huh: την απορρίπτω λόγω μαλακισμένου τίτλου :huh: ας πρόσεχαν :sunglasses:
Παιζει ομως η Scarlet  :smitten:

Eνταξει μια , μαλλον κλασσικη woody allen ταινια ειναι που ασχολειται με τα σωψυχα των πρωταγωνιστων...Eγω την ειδα ανετα.

Παιζει και η Scarlet  :smitten:

ΥΓ θα με βαλεις να την ξαναδω (το 13th warrior)  :huh:

YΓ2 Στην κατηγορια υποτιμημενα επικς βαζω πρωτο το τελευταιος σαμουραι με τον Cruise...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Kελι 211 αιξερετικη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
True Grit,western των αδελφών Κοέν με Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon, Josh Brolin.Μια 14χρονη προσλαμβάνει έναν σερίφη για να κυνηγήσει το δολοφόνο του πατέρα της,τον οποίο καταδιώκει και ένας τεξανός ranger.
Remake παλαιότερης ταινίας με τον ανεπανάληπτο John Wayne.
Πολύ καλή ταινία.
]

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
True Grit,western των αδελφών Κοέν με Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon, Josh Brolin.Μια 14χρονη προσλαμβάνει έναν σερίφη για να κυνηγήσει το δολοφόνο του πατέρα της,τον οποίο καταδιώκει και ένας τεξανός ranger.
Remake παλαιότερης ταινίας με τον ανεπανάληπτο John Wayne.
Πολύ καλή ταινία.
]
εχει ανεβει σε dvd rip?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εχθες ειδα το Odds and Evens (1978) με Bud Spencer και Terence Hill

Μιλαμε για φοβερο γελιο .....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
΄΄ μεσα στο φορτηγο εχω αφησει εναν αλητη να κοιμαται
μπορειτε να τον πεταξετε αν θελετε ..... ''

το ελεγε ο Χιλλ με πολυ ''αθωο'' υφος....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
''Οι γροθιες χορευουν σαμπα'' πως ειναι ο τιτλος στα αγγλικα μπας και το βρω ?

Ποιο απο ολα αυτα ειναι ?

* Cyberflic (1997)
    * The Trouble Makers (1994)
    * Lucky Luke (1991)
    * Renegade (1987)
    * Miami Supercops (1985)
    * Double Trouble (1984)
    * Go for It (1983)
    * Banana joe (1982)
    * Who Finds a Friend Finds a Treasure (1981)
    * Super Snooper (1980)
    * I'm for the Hippopotamus (1979)
    * Odds and Evens (1978)
    * March or Die (1977)
    * Crime Busters (1977)
    * Mr. Billion (1977)
    * Trinity Is Back Again (1975)
    * Watch Out we're Mad (1974)
    * Even Angels Eat Beans (1974)
    * My Name is Nobody (1973)
    * All the Way boys (1972)
    * A Reason to Live, A Reason to Die (1972)
    * Blackie the Pirate (1971)
    * Trinity Is Still My Name (1971)
    * They Call Me Trinity (1970)
    * The Revenge of Trinity (1970)
    * Boot Hill (1969)
    * Ace High (1968)
    * Viva Django (1968)
    * God Forgives I Don't! (1967)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
ειδα το the town με τον μπεν αφλεκ...καλο στορι, που περα απο την ληστεια δειχνει κ την προδοσια που υπαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom