You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 646K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Back to the future ρε ποτε θα κανουν ριμεικ.Αξεπεραστες ταινιες.
γι' αυτό ακριβώς και ΔΕΝ χρειάζονται ριμέικ
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Τα πολεμικά τα γουστάρουν όλοι οι άντρες. Ρίξε
(αγαπημένο είναι η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και στ'αρχίδια μου αν θεωρείται πολύ Χόλυγουντ, το βρήκα εξαιρετικά ρεαλιστικό, έχω δει Πλατούν και δεν τρελάθηκα, Αποκάλυψη τώρα και δεν τρελάθηκα -το έσωσε ο τιτάνας Μπράντο στο τέλος-, Φουλ μέταλ Τζάκετ που στο πρώτο 20λεπτο γαμήθηκα στο γέλιο, όλα τα λεφτά, αλλά το υπόλοιπο μάπα, Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, συγκινητικό-καργιόλες γυναίκες. Δεν μου 'ρχεται κάποιο άλλο...Να τσεκάρω το Ιβοτζίμα και τις Σημαίες των προγόνων μας? )
ε ενταξει δεν σου αρεσε το platoon , το apocalypse now και το full metal jacket .... χρειαζετε να πουμε κατι ?
απλα δεν σου αρεσαν οι 3 καλυτερες αντιπολεμικες ταινιες , δες καλυτερα rambo θα σου αρεσει ειμαι σιγουρος
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
The pianist (2002)
Der Untergang (2004)
Joyeux Noël (2005) (ειναι και στο πνευμα των ημερων αυτο)
Taegukgi hwinalrimyeo (2004) (Κορεατικο, γυρισμενο στο στυλ του Ραιαν, πααρα πολυ καλο)
Black Hawk Down (2001) (must see αμερικανια)
Zwartboek (2006)
Παρε αυτα προς το παρον, πιστευω θα σ'αρεσουν
Το Das boot που αναφερθηκε ειναι κορυφαιο, ειναι ισως παλιο για τα γουστα σου αν σε ενδιαφερει και για πιο παλιες ταινιες (προ 1980), εδω ειμαστε
Der Untergang (2004)
Taegukgi hwinalrimyeo (2004) (Κορεατικο, γυρισμενο στο στυλ του Ραιαν, πααρα πολυ καλο)
Zwartboek (2006)
Το Das boot που αναφερθηκε ειναι κορυφαιο, ειναι ισως παλιο για τα γουστα σου αν σε ενδιαφερει και για πιο παλιες ταινιες (προ 1980), εδω ειμαστε
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ε ενταξει δεν σου αρεσε το platoon , το apocalypse now και το full metal jacket .... χρειαζετε να πουμε κατι ?
απλα δεν σου αρεσαν οι 3 καλυτερες αντιπολεμικες ταινιες , δες καλυτερα rambo θα σου αρεσει ειμαι σιγουρος
εγώ τις βρήκα πολύ "δήθεν", αλλά αυτα είναι προσωπικά γούστα
τουλάχιστον στα Ράμπο ξέρεις ότι θα δεις μόνο δράση (δεν είναι απαραίτητο όλες οι ταινίες να σε προβληματίζουν εγκεφαλικά)
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το πρωτο ραμπο ηταν πολυ καλο :oεγώ τις βρήκα πολύ "δήθεν", αλλά αυτα είναι προσωπικά γούστα
τουλάχιστον στα Ράμπο ξέρεις ότι θα δεις μόνο δράση (δεν είναι απαραίτητο όλες οι ταινίες να σε προβληματίζουν εγκεφαλικά)
Και η λιστα του σιντλερ λεει, ξεχναω και μερικα ειμαι σιγουρος, θα επανελθω ομως
Α! και το Enemy at the gates
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
The pianist (2002)
Der Untergang (2004)
Zwartboek (2006)
τον πιανίστα τον έχω δει, ωραίο ήταν, αλλά νομίζω στο τέλος έκανε κοιλιά.
Αυτά που δεν είναι με αγγλικό τίτλο, είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν σε dvd κλαμπ?
Το πρωτο ραμπο ηταν πολυ καλο :o
Και η λιστα του σιντλερ λεει, ξεχναω και μερικα ειμαι σιγουρος, θα επανελθω ομως
Α! και το Enemy at the gates
Εμένα μου άρεσε και το τρίτο στο Αφγανιστάν (με Σπύρο Φωκά ), ό,τι να'ναι η ταινία, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα...
Λίστα του Σίντλερ, ρισπέκτ, προπαγάνδα ή μη, εξαιρετική ταινία και πολύ συγκινητική (πούστηδες Οβραίοι, καλά το πάτε...)
Το Εχθρός προ των πυλών είναι τόσο καλό?Μου το'χουν πει πολλοί, αλλά κάτι δεν μου κάνει... Τέλος πάντων, θα την τσεκάρω από περιέργεια.
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Kαι αυτο μου αρεσε παρα παρα παρα πολυ, αλλα δεν το ξαναβλεπω με τιποτα. Ειναι κινουμενα σχεδια και δειχνει την ζωη 2 ορφανων παιδιων στην ιαπωνια προς το τελος του 2ου παγκοσμιου.
www.imdb.com/title/tt0095327/]http://www.imdb.com/title/tt0095327/[/url]
www.imdb.com/title/tt0095327/]http://www.imdb.com/title/tt0095327/[/url]
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το der undergang υπαρχει νομιζω λεγεται η πτωση, περιγραφει τις τελευταιες ωρες του χιτλερ στο καταφυγιο του ραιχσταντ. Τα υπολοιπα μονο στο dvd club του pirate bayτον πιανίστα τον έχω δει, ωραίο ήταν, αλλά νομίζω στο τέλος έκανε κοιλιά.
Αυτά που δεν είναι με αγγλικό τίτλο, είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν σε dvd κλαμπ?
Εμένα μου άρεσε και το τρίτο στο Αφγανιστάν (με Σπύρο Φωκά ), ό,τι να'ναι η ταινία, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα...
Λίστα του Σίντλερ, ρισπέκτ, προπαγάνδα ή μη, εξαιρετική ταινία και πολύ συγκινητική (πούστηδες Οβραίοι, καλά το πάτε...)
Το Εχθρός προ των πυλών είναι τόσο καλό?Μου το'χουν πει πολλοί, αλλά κάτι δεν μου κάνει... Τέλος πάντων, θα την τσεκάρω από περιέργεια.
Kαλο ειναι το Enemy at the gates δες το, αλλα μην περιμενεις και κανα επος.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
;) την περιμενα καλυτερη.Due date = ΑΙΣΧΟΣ. Εφυγα στη μεση. Μονο με απειλη πιστολιου μπορουσε να γελασει κανεις...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Το der undergang υπαρχει νομιζω λεγεται η πτωση, περιγραφει τις τελευταιες ωρες του χιτλερ στο καταφυγιο του ραιχσταντ. Τα υπολοιπα μονο στο dvd club του pirate bay
Kαλο ειναι το Enemy at the gates δες το, αλλα μην περιμενεις και κανα επος.
Σωστός!Η πτώση!Το είχα ξεχάσει ότι ήθελα να το δω...viele dank
τορρεντς και άγιος ο θεός λοιπόν οκ
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν θες υποτιλους για αυτα, ξερεις που θα με βρειςΣωστός!Η πτώση!Το είχα ξεχάσει ότι ήθελα να το δω...viele dank
τορρεντς και άγιος ο θεός λοιπόν οκ
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αν θες υποτιλους για αυτα, ξερεις που θα με βρεις
οκ και συ για ο,τιδήποτε ξέρεις πώς θα με βρεις...
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μπα! αλλαξες? Τον Ouija να τον πεταξω δηλαδη?οκ και συ για ο,τιδήποτε ξέρεις πώς θα με βρεις...
Συνημμένα
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Das weisse band (2009),γερμανικό δράμα El secreto de sus ojos,
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το der undergang υπαρχει νομιζω λεγεται η πτωση, περιγραφει τις τελευταιες ωρες του χιτλερ στο καταφυγιο του ραιχσταντ. Τα υπολοιπα μονο στο dvd club του pirate bay
Και η πιο κλασσική σκηνή της ταινίας πλέον, κι ας την έχουν στην παρωδία
ΥΓ: Μιας και είδα τη Γιαπωνέζικη πρόταση: Empire of the Sun (στα αντιπολεμικά)
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
σημερα ειδα το enter the void ψυχεδελικη παρανοικη διαστροφικη , μου αρεσε )
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ΕΝΤΕΛΩΣ μιλαμε!!!! την εχουν ξεκατινιασει αυτη τη σκηνη!!!!Και η πιο κλασσική σκηνή της ταινίας πλέον, κι ας την έχουν στην παρωδία
ειδα κι εγω το buried..Μολις ειδα το buried,αρκετα καλο μου αρεσαι...δυστηχως δεν μπορω να πω το τελος γιατι υπαρχουν σιγουρα καποιοι που θα θελουν να το δουν...ωραιο κ κλειστοφοβικο! ειδα κ το αλλο με το τρενο το unstoppable με τον ντενζελ ουασιγκτον,πολυ αμερικανια...
δεν το συστηνω σε οσους φοβουνται το σκοταδι και ειναι κλειστοφοβικοι οπως εγω,σε καποια φαση με επιασε υπερνταση νομιζα πως ημουν εγω στο κουτι. :'(