Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Back to the future ρε ποτε θα κανουν ριμεικ.Αξεπεραστες ταινιες.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Τα πολεμικά τα γουστάρουν όλοι οι άντρες. :sunglasses: Ρίξε :birdman:

(αγαπημένο είναι η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και στ'αρχίδια μου αν θεωρείται πολύ Χόλυγουντ, το βρήκα εξαιρετικά ρεαλιστικό, έχω δει Πλατούν και δεν τρελάθηκα, Αποκάλυψη τώρα και δεν τρελάθηκα -το έσωσε ο τιτάνας Μπράντο στο τέλος-, Φουλ μέταλ Τζάκετ που στο πρώτο 20λεπτο γαμήθηκα στο γέλιο, όλα τα λεφτά, αλλά το υπόλοιπο μάπα, Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, συγκινητικό-καργιόλες γυναίκες. Δεν μου 'ρχεται κάποιο άλλο...Να τσεκάρω το Ιβοτζίμα και τις Σημαίες των προγόνων μας? :huh: )

ε ενταξει δεν σου αρεσε το platoon , το apocalypse now και το full metal jacket .... χρειαζετε να πουμε κατι ?
απλα δεν σου αρεσαν οι 3 καλυτερες αντιπολεμικες ταινιες , δες καλυτερα rambo θα σου αρεσει ειμαι σιγουρος

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
The pianist (2002)
Der Untergang (2004)
Joyeux Noël (2005) (ειναι και στο πνευμα των ημερων αυτο)
Taegukgi hwinalrimyeo (2004) (Κορεατικο, γυρισμενο στο στυλ του Ραιαν, πααρα πολυ καλο)
Black Hawk Down (2001) (must see αμερικανια)
Zwartboek (2006)

Παρε αυτα προς το παρον, πιστευω θα σ'αρεσουν  :birdman:

Το Das boot που αναφερθηκε ειναι κορυφαιο, ειναι ισως παλιο για τα γουστα σου αν σε ενδιαφερει και για πιο παλιες ταινιες (προ 1980), εδω ειμαστε  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ε ενταξει δεν σου αρεσε το platoon , το apocalypse now και το full metal jacket .... χρειαζετε να πουμε κατι ?
απλα δεν σου αρεσαν οι 3 καλυτερες αντιπολεμικες ταινιες , δες καλυτερα rambo θα σου αρεσει ειμαι σιγουρος

εγώ τις βρήκα πολύ "δήθεν", αλλά αυτα είναι προσωπικά γούστα

τουλάχιστον στα Ράμπο ξέρεις ότι θα δεις μόνο δράση (δεν είναι απαραίτητο όλες οι ταινίες να σε προβληματίζουν εγκεφαλικά)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγώ τις βρήκα πολύ "δήθεν", αλλά αυτα είναι προσωπικά γούστα

τουλάχιστον στα Ράμπο ξέρεις ότι θα δεις μόνο δράση (δεν είναι απαραίτητο όλες οι ταινίες να σε προβληματίζουν εγκεφαλικά)
Το πρωτο ραμπο ηταν πολυ καλο  :o

Και η λιστα του σιντλερ λεει, ξεχναω και μερικα ειμαι σιγουρος, θα επανελθω ομως
Α! και το Enemy at the gates

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
The pianist (2002)
Der Untergang (2004)
Joyeux Noël (2005) (ειναι και στο πνευμα των ημερων αυτο)
Taegukgi hwinalrimyeo (2004) (Κορεατικο, γυρισμενο στο στυλ του Ραιαν, πααρα πολυ καλο)
Black Hawk Down (2001) (must see αμερικανια)
Zwartboek (2006)

Παρε αυτα προς το παρον, πιστευω θα σ'αρεσουν  :birdman:

Το Das boot που αναφερθηκε ειναι κορυφαιο, ειναι ισως παλιο για τα γουστα σου αν σε ενδιαφερει και για πιο παλιες ταινιες (προ 1980), εδω ειμαστε  :birdman:

τον πιανίστα τον έχω δει, ωραίο ήταν, αλλά νομίζω στο τέλος έκανε κοιλιά.

Αυτά που δεν είναι με αγγλικό τίτλο, είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν σε dvd κλαμπ? :huh:

Το πρωτο ραμπο ηταν πολυ καλο  :o

Και η λιστα του σιντλερ λεει, ξεχναω και μερικα ειμαι σιγουρος, θα επανελθω ομως
Α! και το Enemy at the gates

Εμένα μου άρεσε και το τρίτο στο Αφγανιστάν (με Σπύρο Φωκά :2funny: ), ό,τι να'ναι η ταινία, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα...

Λίστα του Σίντλερ, ρισπέκτ, προπαγάνδα ή μη, εξαιρετική ταινία και πολύ συγκινητική (πούστηδες Οβραίοι, καλά το πάτε...)
Το Εχθρός προ των πυλών είναι τόσο καλό?Μου το'χουν πει πολλοί, αλλά κάτι δεν μου κάνει... :sunglasses: Τέλος πάντων, θα την τσεκάρω από περιέργεια. :birdman:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Kαι αυτο μου αρεσε παρα παρα παρα πολυ, αλλα δεν το ξαναβλεπω με τιποτα. Ειναι κινουμενα σχεδια και δειχνει την ζωη 2 ορφανων παιδιων στην ιαπωνια προς το τελος του 2ου παγκοσμιου.

www.imdb.com/title/tt0095327/]http://www.imdb.com/title/tt0095327/[/url]

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τον πιανίστα τον έχω δει, ωραίο ήταν, αλλά νομίζω στο τέλος έκανε κοιλιά.

Αυτά που δεν είναι με αγγλικό τίτλο, είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν σε dvd κλαμπ? :huh:

Εμένα μου άρεσε και το τρίτο στο Αφγανιστάν (με Σπύρο Φωκά :2funny: ), ό,τι να'ναι η ταινία, αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα...

Λίστα του Σίντλερ, ρισπέκτ, προπαγάνδα ή μη, εξαιρετική ταινία και πολύ συγκινητική (πούστηδες Οβραίοι, καλά το πάτε...)
Το Εχθρός προ των πυλών είναι τόσο καλό?Μου το'χουν πει πολλοί, αλλά κάτι δεν μου κάνει... :sunglasses: Τέλος πάντων, θα την τσεκάρω από περιέργεια. :birdman:
Το der undergang υπαρχει νομιζω λεγεται η πτωση, περιγραφει τις τελευταιες ωρες του χιτλερ στο καταφυγιο του ραιχσταντ. Τα υπολοιπα μονο στο dvd club του pirate bay :grin:

Kαλο ειναι το Enemy at the gates δες το, αλλα μην περιμενεις και κανα επος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το der undergang υπαρχει νομιζω λεγεται η πτωση, περιγραφει τις τελευταιες ωρες του χιτλερ στο καταφυγιο του ραιχσταντ. Τα υπολοιπα μονο στο dvd club του pirate bay

Kαλο ειναι το Enemy at the gates δες το, αλλα μην περιμενεις και κανα επος.

Σωστός!Η πτώση!Το είχα ξεχάσει ότι ήθελα να το δω...viele dank :cool2:

τορρεντς και άγιος ο θεός λοιπόν :2funny: οκ :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν θες υποτιλους για αυτα, ξερεις που θα με βρεις :birdman:

οκ και συ για ο,τιδήποτε ξέρεις πώς θα με βρεις... :sunglasses:

URL]] :2funny: :birdman:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Το der undergang υπαρχει νομιζω λεγεται η πτωση, περιγραφει τις τελευταιες ωρες του χιτλερ στο καταφυγιο του ραιχσταντ. Τα υπολοιπα μονο στο dvd club του pirate bay :grin:

Και η πιο κλασσική σκηνή της ταινίας πλέον, κι ας την έχουν :zfuck: :zfuck: στην παρωδία :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Μιας και είδα τη Γιαπωνέζικη πρόταση: Empire of the Sun (στα αντιπολεμικά)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
... και οπως παντα μες την ποιοτητα. :dancing:
ειδα το little fockers, κατωτερο απο τα αλλα δυο, αλλα εχει κ αυτο αρκετο γελιο.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μολις ειδα το buried,αρκετα καλο μου αρεσαι...δυστηχως δεν μπορω  να πω το τελος γιατι υπαρχουν σιγουρα καποιοι που θα θελουν να το δουν...ωραιο κ κλειστοφοβικο! :thumbsup:ειδα κ το αλλο με το τρενο το unstoppable με τον ντενζελ ουασιγκτον,πολυ αμερικανια... :P
ειδα κι εγω το buried..
δεν το συστηνω σε οσους φοβουνται το σκοταδι και ειναι κλειστοφοβικοι οπως εγω,σε καποια φαση με επιασε υπερνταση νομιζα πως ημουν εγω στο κουτι. :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom