Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
You will meet a tall dark stranger
Woody Allen-ική κλασσικη ταινια....οχι ομως κι απο τις πιο εμπνευσμενες του....το επιασε σωστα, το στελεχωσε τελεια, το γυρισε σωστα αλλα καπου χαθηκε το στορυ!
Παντως ο Αλλεν εχει δημιουργησει δικο του στυλ ταινιων, που μου αρεσει αρκετα!

Ο Άλλεν είναι ένας και μοναδικός. Σίγουρα και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω από αυτή την ταινία. Καλή μεν αλλά μετά το Match Point, όπου άλλαξε λίγο το στυλ του με χρώμα λονδίνου κλπ, αυτή αίναι η λιγότερο καλή του.

Ήδωμεν με το Midnight in Paris, που θα το δούμε του χρόνου τέτοιο καιρό περίπου. Πάντως δεν μάσσησε να βάλει στην ταινία την Σαρκοζίνα. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Skyline = Βλεπεται, αλλα "τσισα"...
Due date = ΑΙΣΧΟΣ. Εφυγα στη μεση. Μονο με απειλη πιστολιου μπορουσε να γελασει κανεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Ειμαι. Ισως αυτο ειναι το προβλημα!
Απο τις λιγες φορες που εχω δει να φευγει κοσμος μαζικα απο ταινια.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Unthinkable, Samuel Gackson

λοιπον, να μια ταινια με σεναριακη βαση που δεν εχει γινει σουπα...
σαν στορυ δεν λεει πολλα, μη το δειτε με το date σας, εχει να κανει με βασανισμους ανακρισεων. Η ταινια αμφιταλαντευεται στο διλημμα "ανακρισεις χωρις ηθικους φραγμους προς εξαγωγη των πληροφοριων" ή ολα by the book μιας και ειμαστε ευνομουμενη κοινωνια...
Μου θυμιζει σαφως την ηθικη του Τζακ Μπαουερ ("24") ο οποιος ειναι υπερ του "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"...

Παραπανω δε λεω, μη το σποιλεριασω...το unthinkable ομως του τιτλου αναφερεται το τελικο οπλο/μεσο του ανακριτη!  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Αφού το ζευγάρι της περασμένης εβδομάδας έχασε και τα 300.000 στην τελευταία ερώτηση,
αν τα επαιρναν παντως ανημερα Χριστουγεννων, θα βρωμουσε για στημενο... ;)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Το ``13`` είδα σήμερα, ωραία αλλά σκληρή ταινία

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

"PUBLIC ENEMIES"  Michael Mann.

Κλασσικός Μάικλ: Δυνατή σκηνοθεσία, καλογραμμένο σενάριο, εκπληκτική φωτογραφία (απ' τον Ντάντε Σπινότι), εντυπωσιακός ο Κρίστιαν Μπέιλ, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ η τελευταία σκηνή!!!
Έχει όμως ένα μειονέκτημα (δυστυχώς σοβαρό). Δεν μπορείς να "ακολουθήσεις" κάποιον από τους ήρωες...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μολις ειδα τον "Αορατο συγγραφεα" του Ρομαν Πολανσκι με τον Πιρς Μπρονσναν.ωραια ταινια αλλα δεν μπορεσα να πιασω το τελος.ποιο ηταν το συμπερασμα τελικα???

θελω καποιος γατος που το καταλαβε ακριβως να μου λυσει την απορια και να το συζητησουμε....

Έστω και καθυστερυμένα είδα την ταινία, προτρεπόμενος από το μύνημα σου. Πολύ καλή ταινία σε κρατά πολύ δυνατά σε όλη τη διαρκειά της. Όσο για το κυνικό φιλάνε δεν πιστεύω ότι ήθελε να δείξει κάτι παραπάνω από το ενοούμενο. :) 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

κάποιος χριστιανός (ή μουσουλμάνος) μπορεί να εκφέρει μια άποψη για το "επιχείρηση Βαλκυρία" αν βλέπεται? :helpplea:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
κάποιος χριστιανός (ή μουσουλμάνος) μπορεί να εκφέρει μια άποψη για το "επιχείρηση Βαλκυρία" αν βλέπεται? :helpplea:
βλεπεται αλλα ειναι λιγο κουραστικο.πολυ μπλα μπλα,σχεδον καθολου δραση και τελοσπαντων ξερεις περιπου τι θα γινει.δεν ειναι απο τις ταινιες που θα σου μεινουν στη μνημη δηλαδη...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
βλεπεται αλλα ειναι λιγο κουραστικο.πολυ μπλα μπλα,σχεδον καθολου δραση και τελοσπαντων ξερεις περιπου τι θα γινει.δεν ειναι απο τις ταινιες που θα σου μεινουν στη μνημη δηλαδη...
Eτσι ειναι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

θενκς, αν και επειδή είμαι από τη φύση μου αντιδραστικό στοιχείο είμαι βέβαιος πως θα μου αρέσει :P

α!χρόνια πολλά κιόλας! :birdman:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θενκς, αν και επειδή είμαι από τη φύση μου αντιδραστικό στοιχείο είμαι βέβαιος πως θα μου αρέσει :P

α!χρόνια πολλά κιόλας! :birdman:
Η μονη φαση που μου εμεινε ηταν οταν ο κουλος tom cruise χαιρετα ναζιστικα τον αξιωματικο που του την ειπε για το 3ο ραιχ. Αν γουσταρεις πολεμικα εχω πολλες καλυτερες προτασεις.

:birdman: Χρονια πολλα  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η μονη φαση που μου εμεινε ηταν οταν ο κουλος tom cruise χαιρετα ναζιστικα τον αξιωματικο που του την ειπε για το 3ο ραιχ. Αν γουσταρεις πολεμικα εχω πολλες καλυτερες προτασεις.

:birdman: Χρονια πολλα  :birdman:

Τα πολεμικά τα γουστάρουν όλοι οι άντρες. :sunglasses: Ρίξε :birdman:

(αγαπημένο είναι η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και στ'αρχίδια μου αν θεωρείται πολύ Χόλυγουντ, το βρήκα εξαιρετικά ρεαλιστικό, έχω δει Πλατούν και δεν τρελάθηκα, Αποκάλυψη τώρα και δεν τρελάθηκα -το έσωσε ο τιτάνας Μπράντο στο τέλος-, Φουλ μέταλ Τζάκετ που στο πρώτο 20λεπτο γαμήθηκα στο γέλιο, όλα τα λεφτά, αλλά το υπόλοιπο μάπα, Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, συγκινητικό-καργιόλες γυναίκες. Δεν μου 'ρχεται κάποιο άλλο...Να τσεκάρω το Ιβοτζίμα και τις Σημαίες των προγόνων μας? :huh: )

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

(αγαπημένο είναι η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και στ'αρχίδια μου αν θεωρείται πολύ Χόλυγουντ, το βρήκα εξαιρετικά ρεαλιστικό, έχω δει Πλατούν και δεν τρελάθηκα, Αποκάλυψη τώρα και δεν τρελάθηκα -το έσωσε ο τιτάνας Μπράντο στο τέλος-, Φουλ μέταλ Τζάκετ που στο πρώτο 20λεπτο γαμήθηκα στο γέλιο, όλα τα λεφτά, αλλά το υπόλοιπο μάπα, Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, συγκινητικό-καργιόλες γυναίκες. Δεν μου 'ρχεται κάποιο άλλο...Να τσεκάρω το Ιβοτζίμα και τις Σημαίες των προγόνων μας? :huh: )
Βλεπω εισαι αμερικανακι  :birdman: . Μισο λεπτο να ξεσκονισω τις τεραστιες γνωσεις που εχω επι της 7ης τεχνης και επανερχομαι με προτασεις. Τα ιβοτζιμα και το αλλο καλα ειναι δεν τρελαθηκα ομως, το 2ο που εβγαλε( το Ιβοτζιμα νομιζω) ηταν καλυτερο. Το σημαιες ειναι περισσοτερο κοινωνικο παρα πολεμικο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

εχω δει το Σημαιες των προγονων μας κ μου αρεσαι αρκετα...γενικα πιστευω οτι κανει καλη δουλεια ο ιστγουντ οταν πιανει την σκηνοθεσια μιας ταινιας..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το Ιβοτζίμα είναι πιο πολεμικό, το Σημαίες των προγόνων πιο εγκεφαλικό αλλά αμφότερα είναι δυνατές ταινίες...
Απο παλιές, δες Σιδηρους Σταυρός (από τις ελάχιστες πολεμικές ταινίες με τους γερμανούς πρωταγωνιστές)...
Επίσης Das Boot (γερμανικό υποβρύχιο) στο αυτό μοτίβο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να προσθεσεις και αυτο παιχτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom