iagouaros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Tην έχει καμια πλατφόρμα;αρχισα να βλεπω την Irrational, "αστυνομικη" σειρα αυτοτελων επισοδειων με ελαφρι μυστηριο. Ευκολοχωνευτη κει αξιζει να το δουμε μετα απο δυσκολη μερα
Tην έχει καμια πλατφόρμα;αρχισα να βλεπω την Irrational, "αστυνομικη" σειρα αυτοτελων επισοδειων με ελαφρι μυστηριο. Ευκολοχωνευτη κει αξιζει να το δουμε μετα απο δυσκολη μερα
Δεν είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς αλλά είναι μια καλή ιστορικ΄ή ταινία.Ναπολεων
Θα ξεχαστει πολυ γρηγορα..πισωγυρισμα για την καριερα του χοακιν, μετριος σαν ναπολεων.. η ταινια, αν εξαιρεσεις τη μαχη του βατερλω και κανα δυο αλλα σκηνικα ειναι αδιαφορη 5.5 στα 10 απο εμενα. Αν με πληρωναν καλα για να δω δευτερη φορα αυτο η το οπενχαιμερ θα διαλεγα το δευτερο.
Λοιπον φιλε, ακου τι θα κανεις..Δεν είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς αλλά είναι μια καλή ιστορικ΄ή ταινία.
Δείχνει τη στρατηγική στο μυαλό του, δείχνει καλές μάχες και επίσης πώς ήταν η εποχή εκείνη.
Μια χαρά πάιζει ο Χοακίν.
Πολύ σωστό σε βρίσκω. Και γνώστη. Το Βατερλό ήταν πολύ ανώτερο και σαν ταινία και σαν ερμηνεία του Στάιγκερ. Βέβαια ήταν μια ταινία που επικεντρώθηκε περισσότερο στη συγκεκριμένη μάχη, ενώ η ταινία του Σκοτ ήταν (και καλά) πιο περιεκτική βιογραφία του Βοναπάρτη.Λοιπον φιλε, ακου τι θα κανεις..
Δες την παλια ταινια "Βατερλω" 1970 ειναι.. και την ερμηνεια του Ροντ Σταιγκερ ως Ναπολεων
Μετα παρε την καινουργια ταινια Ναπολεων και την ερμηνεια του Χοακιν καντα χαρτι υγειας και βαλτα στην τουαλετα.
Και καλα κανανε θα σου πω.. γιατι και τοτε πριν 50 χρονια αλλα και σημερα, αν ρωτησεις καποιον.. πες μου κατι για τον Ναπολεων εκτος απο τι ηταν μεγαλος Στρατηγος..Πολύ σωστό σε βρίσκω. Και γνώστη. Το Βατερλό ήταν πολύ ανώτερο και σαν ταινία και σαν ερμηνεία του Στάιγκερ. Βέβαια ήταν μια ταινία που επικεντρώθηκε περισσότερο στη συγκεκριμένη μάχη, ενώ η ταινία του Σκοτ ήταν (και καλά) πιο περιεκτική βιογραφία του Βοναπάρτη.
Μονο το After Hours εχω δει λιγακι οτι να ναι ταινια αλλα παρα ωραια να την δεις αργα νυχτα, διασκεδαστικη αλλα εχει και κατι μαλακιες ομως που το χαλανε λιγακι.οι 3 τελευταιες που ειδα και ειναι ολες μια και μια
Τυπε μου η ταινία αξίζει μόνο για τα εφέ, όλοι το ξέραμε εδώ και χρόνια που τελείωσε το DC UNIVERSEAquaman and the Lost Kingdom
Δεν θα βαθμολογισω την ταινια αλλα τον υπνο που εριξα 9 στα 10 τον ευχαριστηθηκα παιδια.
Η ταινια οσο ειδα ειναι για 13.5 χρονων!
Ανήκοντας σε μια γενιά που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με κόμικς, με λύπη μου θα πω ότι δεν μου κάνει καμία αίσθηση να βλέπω πια ταινίες με σούπερ-ήρωες που βασίζονται σε κόμικς. Δεν έχουν τίποτα να μου πουν. Απευθύνονται σε άλλο κοινό. Τα εφέ δεν με εντυπωσιάζουν πια, όσο εξελιγμένα και να είναι. Αν η ιστορία δεν είναι καλή, οι ταινίες αυτές δε βλέπονται, είναι πολύ κακογραμμένες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κάκιστες. Το πρώτο Aquaman π.χ. ήταν από τις χειρότερες αυτού του είδους, από κάθε άποψη.Aquaman and the Lost Kingdom
Δεν θα βαθμολογισω την ταινια αλλα τον υπνο που εριξα 9 στα 10 τον ευχαριστηθηκα παιδια.
Η ταινια οσο ειδα ειναι για 13.5 χρονων!
Συμφωνώ μέχρι κεραίας!Προβλέπω νίκη Λάνθιμου στα Όσκαρ,όσο και αν αγαπάμε Σκορσέζε.Πολύ καλή η ταινία του αλλά τεράστια σε διάρκεια που κουράζει κάπως,ειδικά την τελευταία ώρα.Έμμα Στόουν το αγαλματάκι το έχει στο τσεπάκι,και πιστεύω μάλλον και καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίαςΕίδα το περιβόητο Poor Things του Λάνθιμου.
Αλλόκοτο, προκλητικό, σοκαριστικό σε σημεία του, σίγουρα δεν είναι για όλους, αλλά αποτέλεσε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία για μένα. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν είχα ξαναδεί. Πολύ ωραίες εικόνες και φωτογραφία. Επίσης υπάρχουν στιγμές που η ταινία είναι πολύ αστεία. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια διεστραμμένη κωμική αλληγορία. Πολλά θέματα προς σκέψη και συζήτηση, χωρίς να είναι ξεδιάντροπα φεμινιστική ή woke, αν και υπάρχουν και τέτοια στοιχεία.
Η Στόουν δίνει μια πραγματικά γενναία ερμηνεία, ο Ράφαλο ουσιαστικά παίζει μια γελοία καρικατούρα (αλλά είναι πολύ καλός ο άτιμος), ενώ ο Νταφόε προσδίδει ανθρωπιά και βάθος στον τερατώδη χαρακτήρα του.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας!Προβλέπω νίκη Λάνθιμου στα Όσκαρ,όσο και αν αγαπάμε Σκορσέζε.Πολύ καλή η ταινία του αλλά τεράστια σε διάρκεια που κουράζει κάπως,ειδικά την τελευταία ώρα.Έμμα Στόουν το αγαλματάκι το έχει στο τσεπάκι,και πιστεύω μάλλον και καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Μου άρεσε η ερμηνεία της Ινδιάνας και ίσως κερδίσει για το diversity.Καλή και η σκηνοθεσία του Nolan και η ταινία του,και ας μην άρεσε σε αρκετούς.Το Killers... εκεί εμένα με κούρασε,στην τελευταία ώρα που όπως και εσύ λες δεν σε απογείωσε στο τέλος.Βλέπεις ρε παιδί μου τις ανατροπές και ειδικά την τελευταία σκηνή του Departed,δικής του ταινίας,και θέλεις να χύσεις από την καύλα.Πεντακοσιες φορές να το δείξει η τηλεόραση,θα το δωΔεν ξέρω για τα Όσκαρ. Είναι ένας θεσμός που δεν μου λέει τίποτα πια και δεν πιστεύω πως προσδίδει κύρος σε έργα και καλλιτέχνες. Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα βραβευτεί ο Νόλαν φέτος για σκηνοθεσία, ενώ στις ερμηνείες μάλλον θα το δώσουν στη συμπαθή ινδιάνα.
Εμένα πάλι η ταινία του Σκορσέζε δεν με κούρασε, αλλά το αρνητικό της ήταν ότι δεν είχε την κορύφωσή της στο τρίτο και τελευταίο μέρος. Δηλαδή τα καλύτερα σημεία της ήταν στις δύο πρώτες ώρες, οπότε η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λιγάκι flat όταν περίμενες να έρθει το κρεσέντο.
Χαχα. Εντάξει, διαφορετικές ταινίες, διαφορετικές εποχές και για τον Σκορσέζε. Μην ξεχνάς ότι ετούτη εδώ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και δε μπορούσε να κάνει και πολλά από πλευράς πλοκής. Αυτή ήταν η ιστορία, εκεί έπρεπε να κινηθεί, αλλιώς θα μιλούσαμε για κάτι άλλο.Μου άρεσε η ερμηνεία της Ινδιάνας και ίσως κερδίσει για το diversity.Καλή και η σκηνοθεσία του Nolan και η ταινία του,και ας μην άρεσε σε αρκετούς.Το Flower... εκεί εμένα με κούρασε,στην τελευταία ώρα που όπως και εσύ λες δεν σε απογείωσε στο τέλος.Βλέπεις ρε παιδί μου τις ανατροπές και ειδικά την τελευταία σκηνή του Departed,δικής του ταινίας,και θέλεις να χύσεις από την καύλα.Πεντακοσιες φορές να το δείξει η τηλεόραση,θα το δω