Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
... για να μην παρεξηγούμαστε πάντως, τη Ναόμι τη γάμαγα άνετα, ακόμη και τώρα...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Δυο προσφατες κορεατικες (ημι)παπαριες:
www.imdb.com/title/tt5700672/]Train to Busan (2016)[/url] To πρωτο τεταρτο για τα μπαζα, το επομενο μισαωρο καλο, το υπολοιπο μια μαλακια και μιση. Ολα για τα πανηγυρια: πλοκη, ηθοποιοι, δραση, εφε. Trainwreck ονομα και πραμα :shit:

www.imdb.com/title/tt5215952/]The Wailing (2016)[/url] Aν ηταν 60-70 λεπτα συντομοτερο, λιγοτερο αχταρμας, ηξερε τι θελει να ειναι (κωμωδια? θριλερ? ζομποδρασης?) και ενδιεφερε καποιον ολο αυτο το καραγκιοζιλικι "εξορκισμος αλα κορεατικα", θα ηταν πολυ καλη. Σε αυτη τη μορφη μονο χασμουρητο προκαλει, ό,τι πρεπει για να παιζει μπακγκραουντ στην τηλεοραση ενω κανεις κατι αλλο

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δυο προσφατες κορεατικες (ημι)παπαριες:
www.imdb.com/title/tt5700672/]Train to Busan (2016)[/url] To πρωτο τεταρτο για τα μπαζα, το επομενο μισαωρο καλο, το υπολοιπο μια μαλακια και μιση. Ολα για τα πανηγυρια: πλοκη, ηθοποιοι, δραση, εφε. Trainwreck ονομα και πραμα :shit:

Για το είδος της είναι λίγο πάνω του μετρίου.....
Απλά στο τέλος κατάντησε κουλτουροζετέμ κατάσταση!!!!
Πάμε παρακάτω....

enalaktikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Like
1
Πόντοι
0

Απλα το ρωτω εδω, μπας κανενας συναδελφος στο site το εχει υπ οψιν του..

Χθες το απογευμα 18 οκτ. το μεσημερι/απογευμα το Γαλλικο καναλι TV5 επαιξε μια συγκλονιστικοτατη Γαλλικη ταινια και μια που φαινεται πως τα χρονια στην Λεοντειο δεν πηγαν χαμενα την παρακολουθησα στα Γαλλικα...Μεγαλο μερος της ταινιας ειχε γυριστει σε καποιο ψυχιατρικο ιδρυμα και η υποθεση της ειχε να κανει με τις σχεσεις των θεραπευτων , τροφιμων και γενικοτερα των ανθρωπων μεταξυ τους...Ηταν εξαιρετικη και περισσοτερο με "ακουμπησε' αφου ειχα προσφατα θεμα με γνωστο που "ακροβατησε" στα ορια λογικης και τρελλας και τον επισκεφτηκα εκει οπου νοσηλευθηκε...Η ταινια με ρομαντισμο αλλα και ρεαλισμο ασχοληθηκε με θεμα που ασχετα αν πολλοι το θεωρουμε ταμπου και μακρινο ειναι διπλα μας σε καθε στιγμη....Θα ηθελα να μαθω αν η ταινια κυκλοφορησε στην Ελλαδα τον Ελληνικο της τιτλο και για τους πολυ γνωστες αν υπαρχει και σε video..Πολυ θα ηθελα να την δω στην γλωσσα μου...Ο τιτλος της ηταν, 15 jours ailleurs (δεκαπεντε μερες αλλου) και ο εξαιρετος πρωταγωνιστης Bernard Verley.....Ξερει κανενας cinefil τιποτα?

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Logan (2017) WOLVERINE 3

Συνημμένα

• ScreenHunter_862 Oct. 21 03.59.jpg
    ScreenHunter_862 Oct. 21 03.59.jpg
    196,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • ScreenHunter_864 Oct. 21 04.04.jpg
    ScreenHunter_864 Oct. 21 04.04.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 23

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
HACKSAW RIDGE(10.11.2016) TV SPOTS

Μακραν η ταινια της Χρονιας,ο ΜΕL did it again!
προσεξτε η κοπελιτσα τι τελειο βλεμμα εχει στο σποτακι ποσο αληθινα πονεμενη και αγχωμενη δειχνει που στελνει στο πολεμο τον αντρα της, ο Μελ ξερει να παιρνει το 200% απο τους ηθοποιους του, οπως και ο Vince Vaughn γνωστος κωμικος ακουγεται κανει πολυ δυνατη δραματικη ερμηνεια σε ρολο λοχια, ενω φυσικα και ο Garfield παιζει το πρωταγωνιστικο ρολο του D.Doss  σε επιπεδα Τομ Χανκς και κουβαλα την ταινια οπως τους τραυματιες που σωζει ,ολο το καστ κενταει ακομα και ο Sam Worthington που μας εχει συνηθισει σε αψυχες και ανευρες ερμηνειες εδω ο Μελ κι αυτον ακομα τον κανει να φαινεται μαγκας και αξιοπρεπης ηθοποιος και τελος ο γνωστος απο ΜΑΤΡΙΞ και Αρχοντα των Δακτυλιδιων ο Hugo Weaving ηδη συζητιεται για υποψηφιοτητα για Οσκαρ στον μικρο αλλα χαρακτηριστικο ρολο του αλκοολικου βετερανου πολεμου του Πατερα του Doss,βεβαια σε ολες τις σκηνοθετικες δουλειες του Γκιμπσον οι δευτεροι ρολοι εκλεβαν την παρασταση οπως ο στυγνος Αγγλος Βασιλιας στο Braveheart , ο  μονοφθαλμος θειος του Wallace με
παντα μοναδικο Brian Cox κ.α. ή ακομα ολοκληρο το ερασιτεχνικο καστ του Αποκαλυπτο...Μεγας σκηνοθετης που ξερει τι θελει απο τους ηθοποιους του και απο τους παντες στην ταινια...ενα νεο αριστουργημα για το Β'Παγκοσμιο

[dailymotion]]

[dailymotion]]

Συνημμένα

• ScreenHunter_687 Oct. 09 03.25.jpg
    ScreenHunter_687 Oct. 09 03.25.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • ScreenHunter_691 Oct. 09 07.04.jpg
    ScreenHunter_691 Oct. 09 07.04.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 15

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Swiss Army Man

www.imdb.com/title/tt4034354/]http://www.imdb.com/title/tt4034354/[/url]
To ειδα την προηγουμενη βδομαδα. Το τρολινγκ εφτασε και στον κινηματογραφο οπως φαινεται.
Παρολο που σε ολη την ταινια σκεφτοσουν, το κλασικο "τι στον πουτσο βλεπω". Δεν μπορω να πω πως ηταν αδιαφορη.
Αστεια σε καποια σημεια, και σιγουρα σε εβαζε σε σκεψεις που θα καταληξει αυτη η παρανοια.
Αλλα στο τελος αποδειχθηκε, τουλαχιστον για μενα, οτι ο τυπος απλα μας τρολαρε.  :grin:
Αμα την εχετε δει πειτε και εσεις την γνωμη σας.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Swiss Army Man

www.imdb.com/title/tt4034354/]http://www.imdb.com/title/tt4034354/[/url]
To ειδα την προηγουμενη βδομαδα. Το τρολινγκ εφτασε και στον κινηματογραφο οπως φαινεται.
Παρολο που σε ολη την ταινια σκεφτοσουν, το κλασικο "τι στον πουτσο βλεπω". Δεν μπορω να πω πως ηταν αδιαφορη.
Αστεια σε καποια σημεια, και σιγουρα σε εβαζε σε σκεψεις που θα καταληξει αυτη η παρανοια.
Αλλα στο τελος αποδειχθηκε, τουλαχιστον για μενα, οτι ο τυπος απλα μας τρολαρε.  :grin:
Αμα την εχετε δει πειτε και εσεις την γνωμη σας.
μολλον επρεπε να γελασουμε καπου....δεν ξερω..
εγω βλεποντας το σκεφτομουν τη σκηνη που ο τυπος παει να κρεμαστει..
και οσο περνουσε η ωρα μου φαινοταν πολυ καλη ιδεα... :-

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
<<είσαι διαφορετικός, αυτό αργά η γρήγορα τρομάζει τους ανθρώπους>>, σωστά γιατί μάλλον κάπως έτσι στήθηκε και το πλιάτσικο στην καμπούρα της χώρας μας από κάποιους που θέλανε έναν λογιστή στα κιτάπια μας...

anyway, για να χρησιμοποιήσω την αμερικάνικη διάλεκτο που μάλλον θέλουν  να πιστέψουμε πως σε αυτήν την χώρα όλο το οικονομικό-φοροεισπρακτικό σύστημα είναι έτσι δομημένο πως ακόμη και άνθρωποι με ιδικές καταστάσεις στρατολογούνται για την πάταξη της εξαπάτησης.

Έξυπνο -αν και ξανά χρησιμοποιημένο- σενάριο, σκηνοθεσία που ακροβατεί μεταξύ της λογικής ενός κόμικς και ενός αστυνομικού δράματος με ανατρεπτικό φινάλε, ερμηνείες καλές με έναν Αφλεκ-που προσωπικά μου αρέσει και μπροστά και πίσω από την κάμερα-στο γνωστό παγωμένο κοστούμι του.

Για την ιστορία, ένας Λογιστής με ένα βεβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό αναλαμβάνει το ξεσκόνισμα μια οικονομικής τρύπας μεγάλης εταιρίας, με αλυσιδωτές επιπλοκές...

Ενδιαφέρον ταινία με πολλά αινίγματα έως το τέλος.

Συνημμένα

• Accountant.jpg
    Accountant.jpg
    188,3 KB · Εμφανίσεις: 20

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Toni Erdman.

Πολυ δυνατη ταινια.

ΠΑΡΑ πολυ δυνατη ηθοποιος.
(Ισως ο,τι καλυτερο εχω δει σε μεγαλη παραγωγη, τωρα τελευταια...)

Το σεναριο αψεγαδιαστο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ετσι εχω διαβασει και γω

πολυ καλο το καμαριερα του τσαν γουκ παρκ το ειδα στο αστυ

μετα το oldboy το βαζω

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66

Τρομερή ή ταινία με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπελ Ιπερ (Ή δασκάλα του πιάνου) τρομερή μιλφαρα ανωμαλη κρυφογαμιολα. Τρεξτε να τη δείτε!

Σκηνοθέτης ο Βερχοφεν (Ρομποκοπ, Βασικό Ένστικτο).

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λοιπον, ειδα κι εγω το περιφημο hacksaw ridge του mel gibson
πολυ καλη ταινια, με δυνατες ερμηνειες απο garfield και vaugn
κανει μια μικρη κοιλια στη μεση εκει που περνανε τον πρωταγωνιστη απο στρατοδικειο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ωραια δοσμενη με γρηγορες εναλλαγες συναισθηματων και δυνατες κορυφωσεις
ειναι μια ταινια που σου μενει χωρις να ειναι πολεμικο αριστουργημα οπως το αποκαλυψη τωρα
προσωπικα δε μου αρεσε και η χρηση πολλων σοκαριστικα βιαιων και ωμων σκηνων απο τον gibson που εφταναν στα ορια της δυσφοριας για το θεατη
θα μπορουσε να πει αυτα που θελει χωρις τοσες υπερβολες
κακως χαρακτηριστηκε καταλληλο για ατομα 15 ετων και ανω, ειναι σιγουρα ακαταλληλο για ανηλικους και οσοι πατε πρεπει να εχετε γερο στομαχι
το κλεισιμο και οι τιτλοι τελους απλα επικοι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε κοσαμφ να πας να δεις το αφεριμ ασπρομαυρο φιλμ σε 35 χιλ του νεου κυματος ρουμανιας με αργυρο λεοντα σκηνοθεσιας στο βερολινο

μαυρη κωμωδια στα βαλκανια στη μολδοβλαχια του 19 αιωννα μερικα χρονια μετα την επανασταση του 21 πολυ δυνατο εργο , δειχνει εναν χωροφυλακα της εποχης με τον γιο του και τις περιπετειες τους στην αναζητηση ενος ληστη για λογαριασμο του τοπικου αρχοντα ενος βογιαρου , φιλοσοφικο σατιριζει θρησκεια και αλλα ειναι γυρισμενο με ωραια πλανα σαν γουεστερν

επισης δειχνει το κλιμα της εποχης το τελος της φεουδαρχιας στην ευρωπη γενικα δεν εχει ασχοληθει το σινεμα πολλη με εκεινη την περιοδο, εχει και ωραια μουσικη με παραδοσιακα τραγουδια

περιμενω να δω και το νεο του κεν λοουτς και το ιρανικο θριλερ δωματιου

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πώς λεγεται αυτο, τυπε?
Κατι εχει παρει τ' αφτι μου...

Εγω ειδα του Mungiu και μ' αρεσε τρομερα:
Ουτε ντεκορ, ουτε φωτισμοι, ουτε τιποτα. Ωμος ρεαλισμος μες στη μαπα σου.
Μπατζετ της κακιας ωρας.

Θα μπορουσε να 'χει γυριστει ακομη και στην Ελλαδα (σσ λειπει το ταλεντο)

Ασχετο - Ειδα 2 χολυγουντιανα του '15 και καυλωσα τη ζωη μου:

1) Steve Jobs, του Boyle => Απιστευτο τεμπο. Χαρακτηρες απ' τους καλυτερους και πιο συνθετους που 'χω δει EVER.
2) Sicario, του Villeneuve => Ισως ο μεγαλυτερος σκηνοθετης της γενιας του (σε επιπεδο τεχνικης, και οχι "auteur"). Κατ' εμε, ειναι ο νεος Scorsese.
Δειτε και την μικρου μηκους του, με το τραπεζι που πεφτει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πώς λεγεται αυτο, τυπε?

Μπατζετ της κακιας ωρας.

1) Steve Jobs, του Boyle => Απιστευτο τεμπο. Χαρακτηρες απ' τους καλυτερους και πιο συνθετους που 'χω δει EVER.
2) Sicario, του Villeneuve => Ισως ο μεγαλυτερος σκηνοθετης της γενιας του (σε επιπεδο τεχνικης, και οχι "auteur"). Κατ' εμε, ειναι ο νεος Scorsese.

η ταινια ειναι αυτη www.imdb.com/title/tt4374460/?ref_=rvi_tt]http://www.imdb.com/title/tt4374460/?ref_=rvi_tt[/url]

Αφεριμ λεγεται

ο βιλνεβ ειναι καναδος-μετα τον κρονενμπεργκ -πολυ καλος και ανερχομενος  και θα βγαλει το arrival επιστημονικης φαντασιας τυπου στενες επαφες ενω πιο μετα σκηνοθετει το μπλειντ ρανερ , δες και το enemy στο ειχα ξαναπει νομιζω ειναι πριν το σικαριο με τον τζιλεχαλντ

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.787
Πόντοι
1.756
Πώς λεγεται αυτο, τυπε?

Μπατζετ της κακιας ωρας.

το Sicario ειναι ταινιαρα τυπε.....  :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο τροπος σκηνοθεσιας, απ' τη στιγμη που μπαινει στο σπιτι του μαφιοζου μεχρι το τελος (οπου η Blunt δεν καταφερνει να του ριξει) ειναι και γαμω...

Ιδιως το ΠΩΣ καθαριζει, σαν μυγες, τα παιδακια και τη γυναικα του τυπου (<1 sec. και για τους τρεις), ειναι αυτο που λεμε ΜΕΓΑΛΟ ΣΙΝΕΜΑ. 

:kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom