Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

:rockon:

Γαματο το sunset αλλα θα επιμεινω στο touch ως πιο αγαπημενο :sunglasses:

Στην πενταδα των νουαρ μαζι με τα δυο απο πανω το third man, double identity, out of the past

Ενα αλλο νουαρ που ειχα δει και μου επεσαν τα σαγονια ειναι το the killing του kubrick (1956)
www.imdb.com/title/tt0049406/?ref_=nm_flmg_dr_11]http://www.imdb.com/title/tt0049406/?ref_=nm_flmg_dr_11[/url]

Σε οποιον λατρη του ειδους εχει ξεφυγει η πιο πανω ταινια την προτεινω ανεπιφυλακτα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ενα αλλο νουαρ που ειχα δει και μου επεσαν τα σαγονια ειναι το the killing του kubrick (1956)

δεν το εχω δει αλλα ειχε πει ο ταραντινο οτι αυτη η ταινια τον επηρεασε για το reservoir dogs

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ειδα το john wick

www.imdb.com/title/tt2911666/]http://www.imdb.com/title/tt2911666/[/url]

Yποθεση: o keanu reeves ειναι ο γιος του γαμαω και σπερνει τον θανατο. Αυτα...

Η ταινια αξιξει μονο για τις σκηνες μαχης, οι οποιες ομως οκ αξιζουν τον κοπο. Κατα τα αλλα το σεναριο ειναι μεσες ακρες το απο πανω, οι χαρακτηρες βερι φλατ ενω η ηθοποιια ειναι γτπ. Για μονταζ και φωτογραφια δεν ξερω δεν εχω εξασκηθει ακομα αρκετα :grin: Μια προταση που περιγραφει την ταινια την διαβασα απο εναν στο IMDB, ο οποιος ελεγε οτι ειναι σαν τσοντα μονο που αντι για γαμησια εχει σκηνες action

Ηθελα να το κλεισω στο 20λεπτο αλλα τελικα το ειδα για τον χαβαλε.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Το touch of evil ειναι το αγαπημενο μου νουαρ, και μεσα στο προσωπικο μου τοπ 5 ολων των ταινιων

Και τις ταινιες που λετε αυτου με τα μονοπλανα τις εχω δει :grin:

Ομως λογω της ελλειψης τεχνικης καταρτισης ειναι καπως περιεργο οταν με ρωτανε γιατι μου αρεσε η ταδε ταινια και ενω ξερω οτι μου αρεσε, δεν μπορω να περιγραψω με ακριβεια γιατι
Εμενα δεν μου αρεσε το toych of evil!!! Μου φανηκε καπως βαρετο! Ο Ορσον Ουελλς δεν ηθελε για πρωταγωνιστη τον Τσαρλτον Ιστον που επαιζε τον Μεξικανο , ο θεος να τον κανει Μεξικανο!!! , αλλα οι παραγωγοι του τον επεβαλαν!!! Καλυτερο φιλμ νουαρ κατα τη γνωμη μου ειναι το Double Idemnity με την τοτε καυλα Μπαρμπαρα Στεινγουικ!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
:rockon:

Γαματο το sunset αλλα θα επιμεινω στο touch ως πιο αγαπημενο :sunglasses:

Στην πενταδα των νουαρ μαζι με τα δυο απο πανω το third man, double identity, out of the past

www.imdb.com/title/tt0049406/?ref_=nm_flmg_dr_11]http://www.imdb.com/title/tt0049406/?ref_=nm_flmg_dr_11[/url]

Σε οποιον λατρη του ειδους εχει ξεφυγει η πιο πανω ταινια την προτεινω ανεπιφυλακτα
Οντως πολυ καλη ταινια! Απο τις καλυτερες του Κιουμπρικ! Εχει και ωραιο τελος με νοημα! Ποτε μη κυνηγας το χρημα! Αυτοι που κυνηγανε το χρημα αυτα παθαινουν!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
δεν το εχω δει αλλα ειχε πει ο ταραντινο οτι αυτη η ταινια τον επηρεασε για το reservoir dogs
Ο Ταραντινο εχει επηρεαστει κατα δηλωση του κυριως απο τους Martin Scorsese,Brian de Palma,Howard Hawks και Sergio leone.
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι παραδεχεται οτι εχει αντιγραψει σκηνες και εχει εμπνευστει απο μεγαλους σκηνοθετες! Δεν ντρεπεται να το πει!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είδα κι εγώ το περιβόητο  Birdman  λοιπόν.
Απλά εντυπωσιάστηκα.
Και δεν μιλάω τόσο για τα μονόπλανα και την βιρτουοζιτέ του σκηνοθέτη. ΟΚ, είναι κι αυτά υψηλού επιπέδου, αλλά ο σκοπός μου όταν βλέπω ταινίες δεν είναι τα τεχνικά επιτεύγματα και οι πρωτοπορίες στην κινηματογράφηση ή τα ειδικά εφέ. Μια καλή ιστορία και χαρακτήρες με βάθος μου φτάνουν.
Στις μέρες μας είναι τόσο δύσκολο πια να βρεθεί κάτι τέτοιο δυστυχώς.............αλλά η συγκεκριμένη ταινία διαθέτει πέραν των άλλων χαρισμάτων της, ένα καλογραμμένο σενάριο και πραγματικούς χαρακτήρες. 
Είδα σε προηγούμενα ποσταρίσματα διαφωνίες από συναθλητές, σχετικά με την διαχρονικότητά της και την αξία της. Αυτό θα φανεί στα επόμενα χρόνια. Δεν μπορεί να το ξέρει κανείς από τώρα. Προβλέπω όμως ότι θα αφήσει το στίγμα της. 
Ιδιαίτερη μνεία στον Κο Κίτον, τον οποίο ανέκαθεν θεωρούσα φοβερό ηθοποιό, αλλά δεν έβρισκε ρόλους αντάξιους του ταλέντου του(ειδικά τα τελευταία χρόνια). Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εδώ, είναι συγκλονιστικός.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
σκουπιδι,την ειδα κατι μερες πιο πριν...ισως η χειροτερη ταινια που εχω δει μεχρι τωρα. :S
επισης,καλο οντως το kill the messenger....
καλο κ το Nightcrawler,που στην ουσια θετει το θεμα της εργασιας-επιβιωσης.
Ρε γαμώτο δεν το έχω δει ακόμα....
Και σεναριακά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!!!
Ελπίζω να μην το έκαναν πολύ show-time movie αυτό που γράφεις περί "εργασίας-επιβίωσης" για να γίνει εύπεπτο στα Αμερικανάκια!!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ρε γαμώτο δεν το έχω δει ακόμα....
Και σεναριακά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!!!
Ελπίζω να μην το έκαναν πολύ show-time movie αυτό που γράφεις περί "εργασίας-επιβίωσης" για να γίνει εύπεπτο στα Αμερικανάκια!!!!!
οχι δεν το θεωρησα ακραιο,παρα μονο λιγο στο τελος απο πλευρας ενεργειων πρωταγωνιστη,αλλα δεν μπορω να αναφερω τιποτα εφοσον εχεις προθεση να το δεις... :grin:
το supremacy μηπως το ειδε κανεις?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είναι αρκετά καλή ταινία το Nightcrawler και δεν είναι "αμερικανιά"

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
WHIPLASH, δεν έχω δει τόσο τονωτική, δυναμική και γεμάτη παλμό ταινία. Η απόλαυση ήταν τέτοια που στο εκπληκτικό φινάλε μου ερχόταν να σηκωθώ από το κάθισμα και να βαράω τα διπλανά καθίσματα.
Το στόρι, ένας νεαρός δράμερ προσπαθεί με το ταλέντο και την τύχη να κερδίσει την αναγνώριση από έναν δάσκαλο-μύθο που χρησιμοποιεί σκληρούς μεθόδους εκπαίδευσις.
Ταινία δίχως υπερθεάματα, στοχασμούς με μια ερμηνεία του Simmons ( καθηγητής μουσικής ) που σε τρομάζει αλλά και προκαλεί για σχολιασμό.
Μάγκες δείτε την αν θέλετε να νιώσετε έναν ηλεκτρισμό μέσα σας ακόμη και αν <<δεν είναι η μουσική Τζας για όλους>>....

Συνημμένα

• Whiplash.jpg
    Whiplash.jpg
    164,5 KB · Εμφανίσεις: 20

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ καλή ταίνια είναι και το 71www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=fn_al_tt_1]http://www.imdb.com/title/tt2614684/?ref_=fn_al_tt_1,τρομέρη[/URL] σκηνοθεσία ,με πολιτικά νοήματα κλτπ
Αυτη η ταινια υπαρχει σε κανενα onlinestreamer η κανενα torrent?γιατι με αυτον τον τιτλο βρισκω οτι ναναι στο search.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
"Ετοιμη" την έχω ήδη για το ΣΚ.  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
διμμιτς,πες καμιά ταινία για το βραδυ (καινούρια)... ;)
ξερεις,ποιότητα κτλ.... :hi:

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom