Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ειναι πολυ καλη ταινία με σπουδαίο Ζαν Ροσφορ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πηρε, χτες, το ματι μου μια μαλακιουλα ονοματι "Hairdresser's Husband" (Le Mari de la Coiffuse) στη Νεριτ.

Η ταινια, χυμαδιο ΑΛΛΑ η πρωταγωνιστρια με καθηλωσε. Ο ορισμος της Γυναικας!  :helpplea:

Μιλαμε, εκατσα σαν αποβλακωμενος για καμια ωρα και εβλεπα μια ταινια που ΔΕΝ μου αρεσε, μονο και μονο επειδη δεν μπορουσα να ξεκολλησω τα ματια μου απο την πρωταγωνιστρια (μου 'χει ξανασυμβει, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο)
Προσπαθουσα να πατησω αλλο κουμπι στο τηλεκοντρολ αλλα, τελευταια στιγμη, το δαχτυλο παθαινε αγκυλωση...

Btw, η ταινια εχει 100% - 8.1 στο Rotten. Οποτε, ισως και να σας αρεσει.

www.imdb.com/name/nm0302105/?ref_=tt_cl_t2]http://www.imdb.com/name/nm0302105/?ref_=tt_cl_t2[/url]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Πηρε, χτες, το ματι μου μια μαλακιουλα ονοματι "Hairdresser's Husband" (Le Mari de la Coiffuse) στη Νεριτ.

Η ταινια, χυμαδιο ΑΛΛΑ η πρωταγωνιστρια με καθηλωσε. Ο ορισμος της Γυναικας!  :helpplea:

Μιλαμε, εκατσα σαν αποβλακωμενος για καμια ωρα και εβλεπα μια ταινια που ΔΕΝ μου αρεσε, μονο και μονο επειδη δεν μπορουσα να ξεκολλησω τα ματια μου απο την πρωταγωνιστρια (μου 'χει ξανασυμβει, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο)
Προσπαθουσα να πατησω αλλο κουμπι στο τηλεκοντρολ αλλα, τελευταια στιγμη, το δαχτυλο παθαινε αγκυλωση...

Btw, η ταινια εχει 100% - 8.1 στο Rotten. Οποτε, ισως και να σας αρεσει.
ειχε γαμησια τυπε να κατσουμε να την δουμε ή μπα???? :think: :think: :think: :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κοντευω στα μισα της Μικρας Αγγλιας...

Η ταινια γαμαει, αλλα η ερμηνεια της μικρης κορης ειναι για γελια.

Απορω πώς τον επαιξε ετσι ο Βουλγαρης
(Α, ξεχασα. Αυτος ειχε βγαλει ολοκληρη ταινια πανω στο Τζωρτζογλου  :grin:)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Kiss me deadly  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Εχει ενα 5λεπτο - 10λεπτο (σερι) σεμιναριακης σκηνοθεσιας.

ΥΓ: Χωρις υπερβολη ο ορος.
Αν και δεν εχω παει σε σεμιναριο για να ξερω τι διδασκουν  :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
O brother where are you?

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 11

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Kiss me deadly  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Εχει ενα 5λεπτο - 10λεπτο (σερι) σεμιναριακης σκηνοθεσιας.

ΥΓ: Χωρις υπερβολη ο ορος.
Αν και δεν εχω παει σε σεμιναριο για να ξερω τι διδασκουν  :grin:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είδα κι εγώ λοιπόν τον Χέρκουλη...................
Η ταινία βέβαια μόνο ως κωμωδία μπορεί να θεαθεί. Υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές μάχης, αλλά μην φανταστείτε και τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί. Οι άθλοι περνάνε στα ψιλά και απλά γίνεται μια αναφορά τους (των πιο γνωστών)στα πρώτα πέντε λεπτά. Στην συνέχεια μαθαίνουμε ότι ο Ηρακλής ήταν ένας τυχοδιώκτης μισθοφόρος που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν τα λεφτά και τον ακολουθούσαν πάντα μια ομάδα ανθρώπων. Μια ξανθιά τοξοβόλος φτυστή ο Τσάνινγκ Τάτουμ σε γυναίκα, ο ανηψιός του Ιόλαος, που περισσότερο θύμιζε Μόγλη και ήταν τόσο εκνευριστικός από την αρχή της ταινίας που εύχεσαι να πεθάνει στο 12ο λεπτό, ένας αγριάνθρωπος που μοιάζει με πρεζομένο αναρχικό από το Μάντσεστερ και ο Ρούφος Σίουελ με τον Ίαν ΜακΣέιν που πήραν τα φράγκα τους για να παρουσιαστούν σε αυτό το ανοσιούργημα. Στην ταινία εμφανίζονται και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί όπως ο Τζον Χαρτ και ο Πίτερ Μάλεν(όλοι Βρετανοί παρακαλώ), αλλά ερμηνευτικά είναι όλοι τους άθλιοι με πρώτο και καλύτερο τον Ροκ-Ντουέιν Τζόνσον που όσα στεροειδή και να καταπιεί δεν το έχει..........Αυτός έχει γίνει διπλάσιος από τότε που ξεκίνησε και το θέαμα του σώματός του είναι αντιαισθητικό
Σενάριο της πλάκας βέβαια.
Πηγαίνετε να το δείτε με παρέα για να κάνετε χαβαλέ και να το συζητάτε αργότερα και να πεθαίνετε στο γέλιο με κάθε σκηνή.  Αααααααα......ξέχασα να αναφέρω ότι εμφανίζεται η Τόνια Σωτηροπούλου για μερικά δεπτερόλεπτα(κάνει διεθνή καριέρα!!!!!!!!!) και η Ιρίνα Σάικ για μερικά δεπτερόλεπτα παραπάνω( προλαβαίνει να μας δείξει και τον κώλο της - αν δεν ανοιγοκλείσετε πολύ αργά τα μάτια, μπορεί και να προλάβετε να τον δείτε!!!!).
Αυτά!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πολύ καλό .
Υπάρχει άντρας που λίγο πολύ δεν θα ταυτιστεί με τον τύπο ?
350830xcitefun-locke-2013.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ip Man 1 - Ip Man 2

Βιογραφικη ταινια (με μπολικη κινηματογραφικη σαλτσα) ενος εκ των θρυλικοτερων δασκαλων πολεμικων τεχνων του Ip Man.
Υπηρξε Δασκαλος του Bruce Lee οπου και αναφερεται στο τελος της 2ης ταινιας.
Φοβερες τεχνικες, ομορφες μαχες, αδρεναλινη στα υψη... μου αρεσανε πολυ οι 2 πρωτες... η τριτη οχι !!
Ο Πρωταγωνιστης πολυ καλος στον ρολο του, must seen για οποιον του αρεσουν οι ταινιες Kung Fu !!!  :rockon:

]

idlvo2LRKCbqhuBturGSkqjt19S.jpg
nvPim6BMvGxpTkZs5hnaE2fzwk5.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ καλό .
Υπάρχει άντρας που λίγο πολύ δεν θα ταυτιστεί με τον τύπο ?
350830xcitefun-locke-2013.jpg

Πολυ αγχωτικη ταινια τυπε ... εγω σιγουρα δεν ταυτιστηκα με τον τυπο !!
Αν και ο πρωταγωνιστης μου αρεσει, στην συγκεκριμενη ταινια ξενερωσα... πλεον τον περιμενω στο μαντ μαξ (2015) !!

Πως ειναι δυνατον ενας συνεπης, αριστος επαγγελματιας, σοβαρος, οικογενειαρχης.. να κανει τοσες γκαφες μαζεμενες (εξωγαμο , απολυση κτλ κτλ)
Μου την δινει η προφορα, που προσπαθει να την κανει αγγλικη, αλλα δεν ειναι !!

Την ειδα μεχρι την μεση και μετα... bye bye !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom