hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μαπα σεναριο,ανυπαρκτη πλοκη που σωζεται εν μερει απο το(εξαιρετικο)καστ κ την σκηνοθεσια.(5/10)
Έχει εξοδα,διαζύγια,διατροφές,5 παιδιά αν θυμάμαι καλά.
Έχω να δω καλή παραγωγή χρόνια.....
Θα πάω να δω τους 300 να πάρω τα ίσα μου!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Όταν λες ανύπαρκτη πλοκή τι εννοείς?
μαπα σεναριο,ανυπαρκτη πλοκη που σωζεται εν μερει απο το(εξαιρετικο)καστ κ την σκηνοθεσια.(5/10)
Αν και Πατσινίζει αρκετά, θα συμφωνήσω.(Μαζί με Ε.Νόρτον στα καλά του,που χάθηκε αυτός?)Για μένα ο κορυφαίος ηθοποιός της γενιάς του!!!!
Δίνει ερμηνείες πολύ υψηλού επιπέδου και τονίζει κάθε χαρακτήρα που υποδύεται!!!!
Σε κάνει να ταυτίζεσαι με αυτούς....και όποιος καταφέρνει να το κάνει αυτό, τότε είναι κορυφαίος!!!!
Έχεις κάτι με τον Πατσίνο?Αν και Πατσινίζει αρκετά, θα συμφωνήσω.
μου φανηκε αρκετα προβλεψιμη,φλατ οπως θες πες το..ξερεις την καταληξη απο το τρειλερ,Όταν λες ανύπαρκτη πλοκή τι εννοείς?
Διότι η ταινία είναι κοινωνική-δραματική, όχι μυστηρίου ή δράσης.....
τα χω δει και τα δυο φιλεHit αφού σ αρέσει ο Μπέηλ(τρομερός ηθοποιός φυσικα)δες κι αυτο,αν δε το έχεις δει.
Η ατμόσφαιρα θυμίζει την ταινία "Ο Ένοικος" του Ρ.Πολάνσκι.
Μέχρι πριν το όσκαρ μια χαρά ήταν.Έχεις κάτι με τον Πατσίνο?
αχαχαχαχαχαχα
Κοίτα, υπάρχουν δύο είδων ερμηνείες...
Η "θεατρική" που γίνεσαι εσύ ο "χαρακτήρας" και η "πραγματική" που ο "χαρακτήρας" γίνεται εσύ!!!!
Εμένα μου αρέσουν και οι δύο, αρκεί να το έχεις....
Δηλ. αν έχει ο χαρακτήρας σου ο πραγματικός, στοιχεία δολοφόνου, τότε θα παίξεις εσύ τον χαρακτήρα....τόσο απλό!!!!
Hit αφού σ αρέσει ο Μπέηλ(τρομερός ηθοποιός φυσικα)δες κι αυτο,αν δε το έχεις δει.
Η ατμόσφαιρα θυμίζει την ταινία "Ο Ένοικος" του Ρ.Πολάνσκι.
Ο Ενοικος(από βιβλίο του Τοπόρ)είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.τα χω δει και τα δυο φιλε
μαζι με το αμερικαν σαικο τα καλυτερα του πιστευω,αν και τα 2 ειναι υποτιμημενα γενικα..
αυτη να ΜΗΝ την δετε!
μεγαλη μαλακια
ταινιαρα bro!
απο τοτε που επαιξε το american psycho (cult hit) πιστευα οτι μια μερα θα γινει μεγαλος!
Μέχρι πριν το όσκαρ μια χαρά ήταν.
Πάω να παίξω τον πορνοστάρ χα χα χα χα χα χα
Αυτο με τα καινουργια τρειλερ που συνηθως σου αποκαλυπτουν ολη την υποθεση δεν μπορω να το καταλαβω. Το εχω πετυχει σε αρκετες ταινιες.ξερεις την καταληξη απο το τρειλερ,