TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ωραιο. Καμερα στο χερι για να δωσει μια αισθηση στον θεατη πως ζει και αυτος μεσα στο παρτι, καφριλες, μπιτατο, χιουμορ, οτι πρεπει για να περασεις ευχαριστα.PROJECT X με τρεις πιτσιρικάδες οι οποίοι κάνουν άνω κάτω την οικία του ενός ( οι γονείς φυσικά λείπουν ) διοργανώνοντας πάρτι-για να αποκτήσουν λέει φήμη-όπου κατά λάθος στο διαδίκτυο αφήνουν ανοιχτή την πρόσκληση με αποτέλεσμα να έρθουν 1000 άτομα και να επιφέρουν στο τετράγωνο ζημίες χιλιάδων δολαρίων..
Φίλε μου, φέτος όποιος και να έπερνε Όσκαρ το ίδιο θα ήταν......κανονικό τσουβάλιασμα ήταν άλλωστεOMAR
Του Hany Abu-Assad με Adam Bakri, Leem Lubany, Iyad Hoorani
Ένας νεαρός Παλαιστίνιος συμμετέχει στη δολοφονία ενός Ισραηλινού στρατιώτη. Συλλαμβάνεται και του δίνεται η ευκαιρία να εργαστεί ως πληροφοριοδότης των Ισραηλινών.
Δράμα/Θρίλερ από την Παλαιστίνη, υποψήφιο για Όσκαρ φέτος (δίκαια δεν το πήρε). Μια ιστορία γύρω από τη φιλία, τον έρωτα, την προδοσία. Ο καλός αλλά αφελής <<ήρωας>> που προσπαθεί να μείνει πιστός στις ιδέες του, να κατορθώσει να παντρευτεί την αγαπημένη του μέσα σε ένα περιβάλλον όπου δε ξέρει ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί. Ο σκηνοθέτης αποφεύγει να δαιμονοποιήσει τις κατοχικές δυνάμεις (αν και η σκηνή εξευτελισμού του Ομάρ, τα βασανιστήρια μιλούν από μόνα τους) και επικεντρώνεται στους χαρακτήρες και τις μεταξύ τους σχέσεις. Υπάρχουν και μια δυο σκηνές δράσης, η αναμενόμενη ανατροπή στο τέλος. Γενικά μέτρια.
Νταξ.....έλεοοοοοοοοοοςςςςςς Ρόμπερτ
Θα κάνουμε ότι πεις, μόνο σταμάτα να παίζεις πλέον, δεν αντέχουμε άλλο!!!!
Όσο για την ταινία....1 ώρα και 45 λεπτά γεμάτα μπαρούφες, κενά, ανυπαρξία σεναρίου, γαμώ το κέρατο σας που κάνετε τέτοιες ταινίες παλιομαλάκες Κιούζακ, Ντε Νίρο και το μουνί που σας πέταξε.....
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου πλέον!!!!!
Έχω να δω καλή παραγωγή χρόνια.....
Θα πάω να δω τους 300 να πάρω τα ίσα μου!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έχει εξοδα,διαζύγια,διατροφές,5 παιδιά αν θυμάμαι καλά.