Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ειδα το Hostel 3.
Εχει αρκετο ενδιαφερον και αρκετα plot twists. Γενικα, αν εξαιρεσουμε το ΗΛΙΘΙΟ φιναλε  :headbang:, ολη η υπολοιπη ταινια ειναι και γαμω.
Παντα ειχα την απορια γιατι τα Hostel θαβονται τοσο απο Rotten και IMDB  :think:
ΥΓ Οσον αφορα στο ζητημα "μουνια", μιλαμε οτι ΟΛΗ η ταινια ειναι διακρκης εκκριση ορμονης (και σπερματος)  :cum:

To Hostel II  είχε πολύ μάτι , έπαιζαν καλές μούνες εκεί . Λογικά το ' χεις δει .
Εντάξει για dtv  καλό ήταν το τρίτο .

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

καλο.εχει λιγο αργους ρυθμους για τα γουστα μου,αλλα ειναι οκ....
Αφού μπήκες στο τρυπάκι, σου προτείνω κάτι πολύ πιο δυνατό, Hamburger Hill το οποίο καταπιάνεται με το αληθινό γεγονός της κατάληψης ενός υψώματος στο Βιετνάμ από  μια διμοιρία Αμερικάνων όπου στην προσπάθεια τους αυτή γινόντουσαν κιμάς από τα πυκνά πυρά των Βιετναμέζων αλλά και από πυρά που κάποιες φορές ήταν διασταυρωμένα και φίλια.
Παραθέτω και μια  εικόνα του περίφημου υψώματος.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    238,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    340,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πιο δυνατό το Χάρμπουργκερ από το αριστούργημα του Κιούμπρικ.....
Ναι άμα μιλάμε για φαγώσιμα!!!
Αν μιλάμε για τις ταινίες τότε καμία σύγκριση....
Η νύχτα με την μέρα!!!!
Γιώργο σόρρυ αλλά εδώ δεν είναι υποκειμενικό το θέμα....
Απλώς δεν συγκρίνονται από όπου και αν το πιάσεις....
Σε λίγο θα συγκρίνεται και το Μπρούσκο του Αντ1 με τον Νονό ρε παιδιά )))))))

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Πιο δυνατό το Χάρμπουργκερ από το αριστούργημα του Κιούμπρικ.....
Ναι άμα μιλάμε για φαγώσιμα!!!
Αν μιλάμε για τις ταινίες τότε καμία σύγκριση....
Η νύχτα με την μέρα!!!!
Γιώργο σόρρυ αλλά εδώ δεν είναι υποκειμενικό το θέμα....
Απλώς δεν συγκρίνονται από όπου και αν το πιάσεις....
Σε λίγο θα συγκρίνεται και το Μπρούσκο του Αντ1 με τον Νονό ρε παιδιά )))))))

που εισαι αγορι μου εσυ  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αφού μπήκες στο τρυπάκι, σου προτείνω κάτι πολύ πιο δυνατό, Hamburger Hill το οποίο καταπιάνεται με το αληθινό γεγονός της κατάληψης ενός υψώματος στο Βιετνάμ από  μια διμοιρία Αμερικάνων όπου στην προσπάθεια τους αυτή γινόντουσαν κιμάς από τα πυκνά πυρά των Βιετναμέζων αλλά και από πυρά που κάποιες φορές ήταν διασταυρωμένα και φίλια.
Παραθέτω και μια  εικόνα του περίφημου υψώματος.
οκ θα το τσεκαρω,θενκς.
επειδη σε μερικους τους διαφευγει,το θρεντ ονομαζεται Προσωπικη αποψη για ταινιες...οποτε χαλαρωστε μερικοι κ σταματηστε τις συγκρισεις/ειρωνιες/ξερολιαση....οτι γουσταρει ο καθενας.
την καλημερα μου κ καλο μηνα. ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οκ θα το τσεκαρω,θενκς.
επειδη σε μερικους τους διαφευγει,το θρεντ ονομαζεται Προσωπικη αποψη για ταινιες...οποτε χαλαρωστε μερικοι κ σταματηστε τις συγκρισεις/ειρωνιες/ξερολιαση....οτι γουσταρει ο καθενας.
την καλημερα μου κ καλο μηνα. ;)
:thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ακόμα μια τρανή απόδειξη ότι οι ταινίες, η μουσική κλπ είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, εμένα για παράδειγμα η παραπάνω ταινία μου είχε φανεί πατάτα ακόμα και για το είδος της
οπότε μην τσακώνεστε για το ποιά ταινία ή ποιός σκηνοθέτης ή ποιά σχολή κινηματογράφου γαμάει, σταμπάρετε εδώ μέσα κάποιους που παρατηρήσατε ότι τους αρέσουν οι ίδιες ταινίες με εσάς και βασιστείτε περισσότερο στην δική τους γνώμη ;)
δεδομενου οτι εχεις αποκαλεσει τσαρλατανο το Τζακ Νικολσον,δε νομιζω να συμφωνουμε γενικοτερα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
The taking of Pelham 1-2-3

Συνημμένα

• xyx.jpg
    xyx.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 11

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ειδα το Blue Jasmine, του μεγαλου Woody.

Λοιπον, σαφως προκειται για μια εξαιρετικη ταινια, αλλα δεν καταλαβαινω προς τι η εκρηξη των κριτικων.
Προσωπικα, μπορω να πω οτι μου αρεσε εξισου με πολλες αλλες ταινιες του πορνογερου, οι οποιες ειχαν 6αρια και κατω.

Τελικα:
Ειτε μου αρεσει παρα πολυ ο Woody Allen, οποτε δεν μπορω να κανω τη διακριση
Ειτε δεν μου εκανε και τοσο κλικ η συγκεκριμενη ταινια

Τωρα που το σκεφτομαι, ισως ηταν η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ερμηνεια της Blanchet που ανεβασε πολυ το επιπεδο.
ΟΚ, αυτο το δεχομαι!

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.peacheschrist.com/wp-content/uploads/2010/12/28_opera.jpg[/img[/URL]]
Opera
[URL unfurl="true"]http://www.imdb.com/title/tt0093677/reference[/URL]

Η τελευταια μεγαλη ταινια του Αρζεντο.
Απο κει και περα, με εξαιρεση ισως το "The Stendhal Syndrome" και το "Sleepless", το χασε εντελως.
Η καλυτερη σκηνοθετικα δουλεια του, μαζι με το Suspiria, σκηνες που σου μενουν στο μυαλο για πολυ καιρο.
Must see για τους λατρεις των giallo

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
The ipcress file

Συνημμένα

• dsd.jpg
    dsd.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 10

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ειδα το Blue Jasmine, του μεγαλου Woody
Προσωπικα, μπορω να πω οτι μου αρεσε εξισου με πολλες αλλες ταινιες του πορνογερου, οι οποιες ειχαν 6αρια και κατω

Τωρα που το σκεφτομαι, ισως ηταν η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ερμηνεια της Blanchet που ανεβασε πολυ το επιπεδο.
ΟΚ, αυτο το δεχομαι!
περα απο τη μοναδικη μπλανσετ που ανεβαζει την ταινια μονη της,
ειναι αρκετα ανωτερη ταινια και ως κονσεπτ(κοινωνικο δραμα)απο κατι βικι κριστινες,μεσανυχτα στο παρισι,σεπτεμβρης κ.ο.κ.

κατα τ αλλα εχεις δικιο,το γενικοτερο μοτιβο ηταν ιδιο με τις προηγουμενες ταινιες του..

ειδαμε τα γνωστα φλασ μπακ,εναλλαγη κωμμωδιας-δραματος,κριτικαλ μομεντ μεταξυ ευτυχιας-δυστυχιας,
νευρικοτητα στους χαρακτηρες,τζαζ μουσικουλα να το ντυνει,ιδια "θερμα" τοπια κ.ο.κ..

κλασσικος αλλεν δηλαδη.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
περα απο τη μοναδικη μπλανσετ που ανεβαζει την ταινια μονη της,
ειναι αρκετα ανωτερη ταινια και ως κονσεπτ(κοινωνικο δραμα)απο κατι βικι κριστινες,μεσανυχτα στο παρισι,σεπτεμβρης κ.ο.κ.

κατα τ αλλα εχεις δικιο,το γενικοτερο μοτιβο ηταν ιδιο με τις προηγουμενες ταινιες του..

ειδαμε τα γνωστα φλασ μπακ,εναλλαγη κωμμωδιας-δραματος,κριτικαλ μομεντ μεταξυ ευτυχιας-δυστυχιας,
νευρικοτητα στους χαρακτηρες,τζαζ μουσικουλα να το ντυνει,ιδια "θερμα" τοπια κ.ο.κ..

κλασσικος αλλεν δηλαδη.

Το midnight μπορει να μην ειχε τοσο συναισθηματικο "βαθος" και κοινωνιολογικες προεκτασεις, αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι γαμουσε  :rockon:

Φοβερη αισθητικη και γαματη η συνδεση με τα ιστορικα προσωπα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom