dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
για μενα ειναι απλα καλο...για σενα μπορει να ειναι αριστουργημα...περι ορεξεως...Πάλι καλά που το έβαλες απλός ‘καλό’ το αριστούργημα του Kubrick
για μενα ειναι απλα καλο...για σενα μπορει να ειναι αριστουργημα...περι ορεξεως...Πάλι καλά που το έβαλες απλός ‘καλό’ το αριστούργημα του Kubrick
Ειδα το Hostel 3.
Εχει αρκετο ενδιαφερον και αρκετα plot twists. Γενικα, αν εξαιρεσουμε το ΗΛΙΘΙΟ φιναλε , ολη η υπολοιπη ταινια ειναι και γαμω.
Παντα ειχα την απορια γιατι τα Hostel θαβονται τοσο απο Rotten και IMDB
ΥΓ Οσον αφορα στο ζητημα "μουνια", μιλαμε οτι ΟΛΗ η ταινια ειναι διακρκης εκκριση ορμονης (και σπερματος)
Αφού μπήκες στο τρυπάκι, σου προτείνω κάτι πολύ πιο δυνατό, Hamburger Hill το οποίο καταπιάνεται με το αληθινό γεγονός της κατάληψης ενός υψώματος στο Βιετνάμ από μια διμοιρία Αμερικάνων όπου στην προσπάθεια τους αυτή γινόντουσαν κιμάς από τα πυκνά πυρά των Βιετναμέζων αλλά και από πυρά που κάποιες φορές ήταν διασταυρωμένα και φίλια.
καλο.εχει λιγο αργους ρυθμους για τα γουστα μου,αλλα ειναι οκ....
Τον 1ο ή τον 2ο Νονό?Σε λίγο θα συγκρίνεται και το Μπρούσκο του Αντ1 με τον Νονό ρε παιδιά )))))))
Πιο δυνατό το Χάρμπουργκερ από το αριστούργημα του Κιούμπρικ.....
Ναι άμα μιλάμε για φαγώσιμα!!!
Αν μιλάμε για τις ταινίες τότε καμία σύγκριση....
Η νύχτα με την μέρα!!!!
Γιώργο σόρρυ αλλά εδώ δεν είναι υποκειμενικό το θέμα....
Απλώς δεν συγκρίνονται από όπου και αν το πιάσεις....
Σε λίγο θα συγκρίνεται και το Μπρούσκο του Αντ1 με τον Νονό ρε παιδιά )))))))
οκ θα το τσεκαρω,θενκς.Αφού μπήκες στο τρυπάκι, σου προτείνω κάτι πολύ πιο δυνατό, Hamburger Hill το οποίο καταπιάνεται με το αληθινό γεγονός της κατάληψης ενός υψώματος στο Βιετνάμ από μια διμοιρία Αμερικάνων όπου στην προσπάθεια τους αυτή γινόντουσαν κιμάς από τα πυκνά πυρά των Βιετναμέζων αλλά και από πυρά που κάποιες φορές ήταν διασταυρωμένα και φίλια.
Παραθέτω και μια εικόνα του περίφημου υψώματος.
οκ θα το τσεκαρω,θενκς.
επειδη σε μερικους τους διαφευγει,το θρεντ ονομαζεται Προσωπικη αποψη για ταινιες...οποτε χαλαρωστε μερικοι κ σταματηστε τις συγκρισεις/ειρωνιες/ξερολιαση....οτι γουσταρει ο καθενας.
την καλημερα μου κ καλο μηνα. ;)
δεδομενου οτι εχεις αποκαλεσει τσαρλατανο το Τζακ Νικολσον,δε νομιζω να συμφωνουμε γενικοτερα.ακόμα μια τρανή απόδειξη ότι οι ταινίες, η μουσική κλπ είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, εμένα για παράδειγμα η παραπάνω ταινία μου είχε φανεί πατάτα ακόμα και για το είδος της
οπότε μην τσακώνεστε για το ποιά ταινία ή ποιός σκηνοθέτης ή ποιά σχολή κινηματογράφου γαμάει, σταμπάρετε εδώ μέσα κάποιους που παρατηρήσατε ότι τους αρέσουν οι ίδιες ταινίες με εσάς και βασιστείτε περισσότερο στην δική τους γνώμη ;)
Τελικα:
Ειτε μου αρεσει παρα πολυ ο Woody Allen, οποτε δεν μπορω να κανω τη διακριση
περα απο τη μοναδικη μπλανσετ που ανεβαζει την ταινια μονη της,Ειδα το Blue Jasmine, του μεγαλου Woody
Προσωπικα, μπορω να πω οτι μου αρεσε εξισου με πολλες αλλες ταινιες του πορνογερου, οι οποιες ειχαν 6αρια και κατω
Τωρα που το σκεφτομαι, ισως ηταν η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ερμηνεια της Blanchet που ανεβασε πολυ το επιπεδο.
ΟΚ, αυτο το δεχομαι!
περα απο τη μοναδικη μπλανσετ που ανεβαζει την ταινια μονη της,
ειναι αρκετα ανωτερη ταινια και ως κονσεπτ(κοινωνικο δραμα)απο κατι βικι κριστινες,μεσανυχτα στο παρισι,σεπτεμβρης κ.ο.κ.
κατα τ αλλα εχεις δικιο,το γενικοτερο μοτιβο ηταν ιδιο με τις προηγουμενες ταινιες του..
ειδαμε τα γνωστα φλασ μπακ,εναλλαγη κωμμωδιας-δραματος,κριτικαλ μομεντ μεταξυ ευτυχιας-δυστυχιας,
νευρικοτητα στους χαρακτηρες,τζαζ μουσικουλα να το ντυνει,ιδια "θερμα" τοπια κ.ο.κ..
κλασσικος αλλεν δηλαδη.
[URL unfurl="true"]http://news.moviefone.com/2014/03/02/oscars-2014-winners-nominees/?icid=maing-grid7|main5|dl1|sec1_lnk2%26pLid%3D449709[/url]
Oscars 2014: Full List of Academy Award Winners (UPDATED)