ξέρει κανεις αν η ταινία "limits of control" του jarmusch θα προβληθεί σε κάποιο κινηματογράφο η αν θα βγει μονο σε dvd?
Ήδη κυκλοφορούν κριτικές γι αυτήν στην Ελλάδα, οποτε την αναμένουμε σύντομα.
ξέρει κανεις αν η ταινία "limits of control" του jarmusch θα προβληθεί σε κάποιο κινηματογράφο η αν θα βγει μονο σε dvd?
θα προβληθεί δηλαδή?θέλω να τη δω σε κινηματογράφο οπωσδήποτε...την κατέβασα και την είδα πριν λίγες μέρεςΉδη κυκλοφορούν κριτικές γι αυτήν στην Ελλάδα, οποτε την αναμένουμε σύντομα.
δεν παιχτηκε τον οκτωβρη στο πανοραμα ευρωπαικου κινηματογραφου?ξέρει κανεις αν η ταινία "limits of control" του jarmusch θα προβληθεί σε κάποιο κινηματογράφο η αν θα βγει μονο σε dvd?
δεν έχω ιδέα...εγώ δε θυμάμαι που είχα ακούσει για πρεμιέρα στις 19/11 εδώ...ίσως να κάνω και λάθος...αλλα ψάχνω στο net να βρω αν παίζεται κάπου και δε βρίσκω τίποταδεν παιχτηκε τον οκτωβρη στο πανοραμα ευρωπαικου κινηματογραφου?
δεν παιχτηκε τον οκτωβρη στο πανοραμα ευρωπαικου κινηματογραφου?
παιχτηκε σιγουρα, www.gfc.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=669&Itemid=118]http://www.gfc.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=669&Itemid=118[/url]δεν έχω ιδέα...εγώ δε θυμάμαι που είχα ακούσει για πρεμιέρα στις 19/11 εδώ...ίσως να κάνω και λάθος...αλλα ψάχνω στο net να βρω αν παίζεται κάπου και δε βρίσκω τίποτα
σωστο.Νομίζω παίχτηκε ως πρεμιέρα. Πάντως στις αίθουσες κανονικά δεν εχει βγει ακόμα.
Kαλα το PARANORMAL ACTIVITY,αλλα μαπα απ εκει ,το ειδα και γω!!μπα μην μασας
και εγω το περιμενα πολυ πιο τρομαχτικο
μπροστα στον εξορκιστη μοιαζει σαν κωμωδια
το πιο πιθανο ειναι να βαρεθεις παρα να φοβηθεις
Aσπρομαυρη ταινια εν ετη 2009-10,πρωτη φορα βλεπωΤην είδα τελικά την www.imdb.com/title/tt1149362/]λευκή κορδέλα[/url].
Πάρα πολύ ωραία ταινία.
Είναι στην αντίπερα όχθη από το Hollywood ολίγον τι.
Αν δε σας ενοχλούν οι αργές ταινίες να τη δείτε οπωσδήποτε.
Τιμήθηκε και με το χρυσό φοίνικα φέτος.
Λογικό.
Aσπρομαυρη ταινια εν ετη 2009-10,πρωτη φορα βλεπω
το ειδα, περιεργη disturbed ταινια.εχει δει κανεις τον κυνοδοντα?
Kαλα το PARANORMAL ACTIVITY,αλλη μαπα απ εκει ,το ειδα και γω!!
εχει δει κανεις τον κυνοδοντα?
Την είδα τελικά την www.imdb.com/title/tt1149362/]λευκή κορδέλα[/url].
Πάρα πολύ ωραία ταινία.
Είναι στην αντίπερα όχθη από το Hollywood ολίγον τι.
Αν δε σας ενοχλούν οι αργές ταινίες να τη δείτε οπωσδήποτε.
Λογικό.
Kαλα το PARANORMAL ACTIVITY,αλλα μαπα απ εκει ,το ειδα και γω!!
Καλα που το ειδανε το τρομαχτικο ,δεν μπορω να το καταλαβω!!!
Επειδη στο τελος ειχανε κατι φωνες επειδη η Κειτ σκοτωσε τον συντροφο της με μαχαιρι(ουτε που το δειξε) ,
και αργοτερα ηρθε η αστυνομια και σκοτωσε και την ιδια,Αυτο ηταν το τρομαχτικο΄;;
Από τις καλύτερες της χρονιάς χωρίς συζήτηση. Μακάρι να βγαίναν πιο πολλές τέτοιες..
Ωστόσο αμφιβάλω για τις προθέσεις του σκηνοθέτη και τις ερμηνείες των κριτικών..
Αυτά περί "γέννησης του φασισμού" και κορδέλα = σβάστιγγα είναι λίγο στον αέρα..
Ευτυχώς που δεν μας λες το τέλος δηλαδή..
Λογικό.
Αυτά περί "γέννησης του φασισμού" και κορδέλα = σβάστιγγα είναι λίγο στον αέρα..
Χεχε καλά δεν το φιλοσόφησα και τόσο..μου άρεσε πάντως..
Το Υπεχτσί που το βάζεις;
Μιλάμε για διακρίσεις ... όχι μαλακίες ...
όπως το Italian Spiderman που προβάλεται στη σχολή του Mounintza !