Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ο Μπραντ Πιτ έχει πάιξει μόνο τον ωραίο;;;

Είσαι με τα καλά σου;;;
Διαφώτισέ με λίγο γιατί είμαι άσχετος
5 γραμμές έγραψα στα ελληνικά, τις ξαναπαραθέτω μπας και συνεννοηθούμε
Στις ταινίες που αναφέρεις βάλε στη θέση του οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό και δες τι θα έχανε/κέρδιζε η ταινία από αυτήν την αλλαγή
Έχει δύο στυλ ηθοποιίας: [size=20pt]το αποχαυνωμένο-ζαβλακωμένο βλέμμα[/size] "δεν προλαβαίνω να επεξεργαστώ τι συμβαινει γύρω μου" (seven, mexican, joe black, spy game, troy, babel, jesse james, sleepers, world war z) και το [size=20pt]εξυπνακίστικο ύφος "ειμαι μορτης"[/size] (0cean's 11, 12, 13, snatch, fight club, moneyball)
Οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες: kalifornia, legends of the fall, benjamin button και καμιά άλλη που μπορεί να ξεχνάω

Άλλοι μεγαλώνουν κι εξελίσσονται (Κλούνευ, Ντι Κάπριο), δεν παίζουν μόνο τον ωραίο, αυτός κι ο Ντεπ μια ζωή στάσιμοι (ο ένας να κάνει τον γκόμενο, κι ο άλλος τον περίεργο/μεθυσμένο)
Να πιάσουμε έναν έναν τους ρόλους του μπας και βγάλουμε άκρη πού και πότε εξελίχθηκε αυτός ο άνθρωπος ως ηθοποιός?
Είπαμε να γράφουμε και καμιά μαλακία και να κάνουμε χαβαλέ και σε αυτό το θρεντ με τις ταινίες όπως σε όλα, αλλά η αμπαλοσύνη δίνει και παίρνει...συγκλονιστικές ερμηνείες διαβάζω αριστερά δεξιά, ταινιάρες που συγκλονίζουν, όλα συγκλονιστικά και ανεπανάληπτα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι. και το παιχνιδι κατασκοπων τωρα που θυμηθηκα. μαγκας εκτος των αλλων, επελεγε καλα σεναρια με δυνατους ηθοποιους. τωρα πως το γυρισε στα ζομπια ποιος ξερει μαλλον εχει πολλα εξοδα η τρελη με τα παιδια.
Τυπε το βιβλιο ηταν καταπληκτικο,απλα η μεταφορα σε ταινια ηταν τρομερη απογοητευση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Η Λόρενς εν τω μεταξύ τρώει τρελό σπρώξιμο :think:

Επισκέπτης
MV5BMjE0ODk2NjczOV5BMl5BanBnXkFtZTYwNDQ0NDg4._V1_SX640_SY720_.jpg

Aυτο εδω θεωρειται πολυ καλη ταινια  :S

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/movies/poster/1465_Forrest_Gump.jpg[/img[/URL]]
Ανετα μπαινει στις 50 καλυτερες ολων των εποχων. 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.michaelthemaven.com/images/content/Escape-Plan1.jpg[/img[/URL]]

Πρέπει να είναι η πιο άθλια ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια , δεν υπάρχει λόγος να γράψω κάτι παραπάνω ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
καλος ηθοποιος. εμενα μου αρεσε και στο Kalifornia που εκανε τον ψυχωτικο και στο αλλο με τον αντονυ χοπκινς που εκανε τον καουμπου.
Εγώ συνέχεια βλέπω ταινίες στις οποίες δεν ήξερα ότι είχε παίξει,κ τον βλέπω κ πάντα είναι καλός...

Προχθές επί παραδείγματι είδα την ταινία ''SNATCH'', όπου υποδύεται το γύφτο...

μικρός ρόλος μεν,αλλά τον έπαιξε γαμάτα...κ μόνο η προφορά που έκατσε να φτιάξει...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ συνέχεια βλέπω ταινίες στις οποίες δεν ήξερα ότι είχε παίξει,κ τον βλέπω κ πάντα είναι καλός...

Προχθές επί παραδείγματι είδα την ταινία ''SNATCH'', όπου υποδύεται το γύφτο...

μικρός ρόλος μεν,αλλά τον έπαιξε γαμάτα...κ μόνο η προφορά που έκατσε να φτιάξει...
Oι Βρετανοι αμα θυμαμαι καλα γελαγαν με την προφορα του.  :tooth:
Και αυτος ισως να ηταν και ο σκοπος του guy, αφου παντα κυριαρχει το κωμικο στοιχειο στις ταινιες του.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Oι Βρετανοι αμα θυμαμαι καλα γελαγαν με την προφορα του.  :tooth:
Και αυτος ισως να ηταν και ο σκοπος του guy, αφου παντα κυριαρχει το κωμικο στοιχειο στις ταινιες του.
Ναι,τον κορόιδευαν γιατί η προφορά του ήταν Αγγλικά-μπασταρδεμένη...

Βάλε το Ματ Ντέιμον ή οποιονδήποτε άλλο της γενιάς του Πιτ που θεωρείται ηθοποιάρα να παίξει αυτό τον φαινομενικά έυκολο ρόλο, να σου πω εγώ...

Το παλληκάρι είναι πάρα πολύ αδικημένο αλλά μάλλον στ'αρχίδια του...Σ'αυτούε που ξέρουν κ δεν είναι κομπλεξικοί επειδή είναι ωραίος,έχει αποδείξει πόσο καλός ηθοποιός είναι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι,τον κορόιδευαν γιατί η προφορά του ήταν Αγγλικά-μπασταρδεμένη...

Βάλε το Ματ Ντέιμον ή οποιονδήποτε άλλο της γενιάς του Πιτ που θεωρείται ηθοποιάρα να παίξει αυτό τον φαινομενικά έυκολο ρόλο, να σου πω εγώ...

Το παλληκάρι είναι πάρα πολύ αδικημένο αλλά μάλλον στ'αρχίδια του...Σ'αυτούε που ξέρουν κ δεν είναι κομπλεξικοί επειδή είναι ωραίος,έχει αποδείξει πόσο καλός ηθοποιός είναι...

μαν ο τύπος στέκεται αξιοπρεπώς, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

απλά καλός είναι, δεν έχει πει ποτέ κανείς πω τον πούστη έδωσε ρέστα σ'αυτόν τον ρόλο

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

απλά καλός είναι, δεν έχει πει ποτέ κανείς πω τον πούστη έδωσε ρέστα σ'αυτόν τον ρόλο
Για ακόμα μία φορά.....ακριβοδίκαιος!!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Στο Fight club δεν έδωσε ρέστα;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εντάξει φίλε.....
Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά μην προσπαθείς να την επιβάλλεις σε όποιον δεν συμφωνεί!!!!
Όλοι αυτό το λάθος κάνουμε εδώ και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε τελικά.....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Eιπα εγω εδω

Και εδω

και σε πολλες αλλες ταινιαρες που εχει παιξει αυτος ο πολυ καλος ηθοποιος !!!!!  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

για μένα όχι, περισσότερο μου έμεινε ο ρόλος του έντουαρντ νόρτον

βασικά τώρα που το σκέφτομαι σε πολλές ταινίες που πρωταγωνιστεί υπάρχει κάποιος που του κλέβει την παράσταση πχ στον τζέσε τζέιμς ήταν ο μικρός άφλεκ, στην συνέντευξη με έναν βρυκόλακα ο τομ κρουζ (wtf :helpplea: ) , στο σέβεν τους γάμησε όλους ο κέβιν σπέισι αλλά και ο φρίμαν ήταν καλύτερος, στην τροία ο έρικ μπάνα ως έκτορας στο χαλαρό κλπ

οι ταινίες που τον θυμάμαι πολύ καλό είναι οι 12 πίθηκοι (κατ'εμέ η καλύτερή του) και οι άδοξοι μπάσταρδοι (αν και στο τελευταίο ο γερμαναράς χανς λάντα ήταν καλύτερος)

παρ'όλα αυτά μου αρέσει να τον βλέπω σε ταινίες :P

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Aκόμα με τον Μπραντζελίνο ασχολείστε???? Ούτε ο Μπράντο να ήταν!!!!!!!
Πάντως και αυτός και ο Τομ Κρουζ, έχουν παίξει σε σημαντικές ταινίες, που έχουν αφήσει το σημάδι τους στον χρόνο, χωρίς να είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί.
Να που ασχολήθηκα κι εγώ λοιπόν μαζί του κι ας σας την είπα παραπάνω........ :grin: :grin: :grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16

βασικά τώρα που το σκέφτομαι σε πολλές ταινίες που πρωταγωνιστεί υπάρχει κάποιος που του κλέβει την παράσταση πχ στον τζέσε τζέιμς ήταν ο μικρός άφλεκ, στην συνέντευξη με έναν βρυκόλακα ο τομ κρουζ (wtf :helpplea: ) , στο σέβεν τους γάμησε όλους ο κέβιν σπέισι αλλά και ο φρίμαν ήταν καλύτερος, στην τροία ο έρικ μπάνα ως έκτορας στο χαλαρό κλπ

οι ταινίες που τον θυμάμαι πολύ καλό είναι οι 12 πίθηκοι (κατ'εμέ η καλύτερή του) και οι άδοξοι μπάσταρδοι (αν και στο τελευταίο ο γερμαναράς χανς λάντα ήταν καλύτερος)

παρ'όλα αυτά μου αρέσει να τον βλέπω σε ταινίες :P
η πιο εύστοχη παρατήρηση

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ειπε κανεις οτι ειναι ντε νιρο(πριν αρχισει τις αρπαχτες),πατσινο,νικολσον,ντι καπριο.

ειναι ενας σοβαρος ηθοποιος,ο σοβαροτερος μεταξυ των "ωραιων" του χολιγουντ(εξαιρεση ο μπραντο).

θα μπορουσε να χει βγαλει δυο καραβια λεφτα παραπανω παιζοντας το γκομενο σε χαζοταινιουλες για κοριτσακια
οπως ο γκοζλινγκ π.χ,αλλα προτιμησε το δυσκολο δρομο κανοντας ταινιες που παντα εχουν κατι να πουν.

ειναι τρελο να λεμε οτι ο Πιτ ειναι απατη,οταν υπαρχουν τουλαχιστον καμια 10αρια αλλοι που ειναι κυριολεκτικα ανυπαρκτοι κ χρονια βγαζουν το παντεσπανι τους ταλαιπωροντας τα ματια μας.

ναι οκ,για αυτο ο tyler durden ειναι απο τα ισχυροτερα movie icons ακομα και σημερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom