Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Διαφώτισέ με λίγο γιατί είμαι άσχετοςΟ Μπραντ Πιτ έχει πάιξει μόνο τον ωραίο;;;
Είσαι με τα καλά σου;;;
5 γραμμές έγραψα στα ελληνικά, τις ξαναπαραθέτω μπας και συνεννοηθούμε
Να πιάσουμε έναν έναν τους ρόλους του μπας και βγάλουμε άκρη πού και πότε εξελίχθηκε αυτός ο άνθρωπος ως ηθοποιός?Στις ταινίες που αναφέρεις βάλε στη θέση του οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό και δες τι θα έχανε/κέρδιζε η ταινία από αυτήν την αλλαγή
Έχει δύο στυλ ηθοποιίας: [size=20pt]το αποχαυνωμένο-ζαβλακωμένο βλέμμα[/size] "δεν προλαβαίνω να επεξεργαστώ τι συμβαινει γύρω μου" (seven, mexican, joe black, spy game, troy, babel, jesse james, sleepers, world war z) και το [size=20pt]εξυπνακίστικο ύφος "ειμαι μορτης"[/size] (0cean's 11, 12, 13, snatch, fight club, moneyball)
Οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες: kalifornia, legends of the fall, benjamin button και καμιά άλλη που μπορεί να ξεχνάω
Άλλοι μεγαλώνουν κι εξελίσσονται (Κλούνευ, Ντι Κάπριο), δεν παίζουν μόνο τον ωραίο, αυτός κι ο Ντεπ μια ζωή στάσιμοι (ο ένας να κάνει τον γκόμενο, κι ο άλλος τον περίεργο/μεθυσμένο)
Είπαμε να γράφουμε και καμιά μαλακία και να κάνουμε χαβαλέ και σε αυτό το θρεντ με τις ταινίες όπως σε όλα, αλλά η αμπαλοσύνη δίνει και παίρνει...συγκλονιστικές ερμηνείες διαβάζω αριστερά δεξιά, ταινιάρες που συγκλονίζουν, όλα συγκλονιστικά και ανεπανάληπτα