Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
"Ιστορική"/"Δράσης" χαρακτηρίζεται η ταινία αυτή!!!!
Παρα πολυ καλη ταινια.
Την εβαζα ανετα στις 20 καλυτερες πολεμικες ταινιες.
"Ιστορική"/"Δράσης" χαρακτηρίζεται η ταινία αυτή!!!!
Παρα πολυ καλη ταινια.
Την εβαζα ανετα στις 20 καλυτερες πολεμικες ταινιες.
Το γιατι κερδισε το Οσκαρ και γιατι αρεσε σε τοσα ατομα ειναι λογου του μηνυματος που περναγε "Σκεψου θετικα".
Χεζεις εμενα η το μηνυμα;
Χεζεις εμενα η το μηνυμα;
Υ.Γ.
Θα πρεπει να υπαρξει ενας διαχωρισμος στις πολεμικες και αντιπολεμικες ταινιες που εχετε αναφερει.
Για το κόνσεπτ τα είπαμε στο Fight Club....ανατρεπτικό, πρωτότυπο και δυναμικό!!!!!μπορεις να μου πεις για το fight club ας πουμε;γιατι εγω πραγματικα δυσκολευομαι να βρω καποιον.
περα απο το εξαιρετικο και βαθυστοχαστο κονσεπτ,η παρουσια του εκανε τον Tyler Durden παγκοσμιο icon.Κλουνει/Ντεπ ειναι τα τρανοτερα παραδειγματα του πως μια ωραια φατσα κ ενας καλος μανατζερ σε κανουν σταρ.
Δες σε ποσες ταινιες σοβαρες παραγωγες εχουν παιξει σε σχεση με τον Χοακιν Φοινιξ ή το Ρασελ Κροου που ναι πραγματικοι ηθοποιοι.
Ο Πιτ σε αντιθεση με αυτους τους δυο εχει κ αλλα πραγματα περα απο το προσωπο του και το χει δειξει.
Η αληθεια ειναι οτι παλευει να νικησει τη φατσα του μια ζωη,ειδικοτερα τα τελευταια χρονια.
Ο Ντι Καπριο απο την αλλη δεν εχει σχεση με κανεναν απο αυτους,σε λιγα χρονια θα μπαινει διπλα σε Ντε Νιρο,Πατσινο κλπ.
και ομως.....ολες οι ταινιες για την αμερικανικη επανασταση εξυμνουν τον πολεμο οπως και οι περι β παγκοσμιου πολεμου οι παλιες με ρομπερτ μιτσαμ κλπ.....εξυμνουν τον πολεμο των καλων εναντια στους κακους αγγλους,γερμανους αναλογατο "μήνυμα" μάριε το "μήνυμα" ;)
υπάρχει κάποια ταινία δηλαδή που υμνεί τον πόλεμο; όλες αντιπολεμικές είναι
Ελα ρε μαν συνελθε.υπάρχει κάποια ταινία δηλαδή που υμνεί τον πόλεμο; όλες αντιπολεμικές είναι
Nαι οκ.....είναι λεπτή γραμμή αυτή Μάριε!!!!Χεζεις εμενα η το μηνυμα;
Υ.Γ.
Θα πρεπει να υπαρξει ενας διαχωρισμος στις πολεμικες και αντιπολεμικες ταινιες που εχετε αναφερει.
Ελα ρε μαν συνελθε.
Φυσικα και δεν ειναι ολες οι ταινιες αντιπολεμικες. Παρε για παραδειγμα το Black Hawk Down, ειναι ξεκαθαρα μια ταινια που δινει εμφαση στις εντυπωσιακες σκηνες και εκτος απο το να ηρωποιησει τους Αμερικανους, δεν περναει κανενα μηνυμα.
και ομως.....ολες οι ταινιες για την αμερικανικη επανασταση εξυμνουν τον πολεμο οπως και οι περι β παγκοσμιου πολεμου οι παλιες με ρομπερτ μιτσαμ κλπ.....εξυμνουν τον πολεμο των καλων εναντια στους κακους αγγλους,γερμανους αναλογα
Αυτοι ηταν η λεγομενοι "ηθικοι πολεμοι", οπου οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι εγιναν για το καλυτερο. Επισης αυτοι οι πολεμοι θεωρουνται μονοδρομοι, χωρις να ειχαν αλλη επιλογη.και ομως.....ολες οι ταινιες για την αμερικανικη επανασταση εξυμνουν τον πολεμο οπως και οι περι β παγκοσμιου πολεμου οι παλιες με ρομπερτ μιτσαμ κλπ.....εξυμνουν τον πολεμο των καλων εναντια στους κακους αγγλους,γερμανους αναλογα
Πες τα γιατί μερικοί δεν την παλεύουν εδώ μέσα...μπορεις να μου πεις για το fight club ας πουμε;γιατι εγω πραγματικα δυσκολευομαι να βρω καποιον.
περα απο το εξαιρετικο και βαθυστοχαστο κονσεπτ,η παρουσια του εκανε τον Tyler Durden παγκοσμιο icon.Κλουνει/Ντεπ ειναι τα τρανοτερα παραδειγματα του πως μια ωραια φατσα κ ενας καλος μανατζερ σε κανουν σταρ.
Δες σε ποσες ταινιες σοβαρες παραγωγες εχουν παιξει σε σχεση με τον Χοακιν Φοινιξ ή το Ρασελ Κροου που ναι πραγματικοι ηθοποιοι.
Ο Πιτ σε αντιθεση με αυτους τους δυο εχει κ αλλα πραγματα περα απο το προσωπο του και το χει δειξει.
Η αληθεια ειναι οτι παλευει να νικησει τη φατσα του μια ζωη,ειδικοτερα τα τελευταια χρονια.
Ο Ντι Καπριο απο την αλλη δεν εχει σχεση με κανεναν απο αυτους,σε λιγα χρονια θα μπαινει διπλα σε Ντε Νιρο,Πατσινο κλπ.
Πες τα γιατί επειδή είναι ωραίος πάει να πει ότι δεν είναι καλός ηθοποιός...Άμπαλος ο Μπραντ Πιτ?Δε νομίζω...
Είσαι άρρωστος...Ακούγεται πολύ ότι θα πάρει το όσκαρ η μπλάνσετ, για να δούμε.
Οχι τιποτ' αλλο, να το παίξουμε και στο στοίχημα αν ειναι
Ο Μπραντ Πιτ έχει πάιξει μόνο τον ωραίο;;;Στις ταινίες που αναφέρεις βάλε στη θέση του οποιονδήποτε άλλον ηθοποιό και δες τι θα έχανε/κέρδιζε η ταινία από αυτήν την αλλαγή
Έχει δύο στυλ ηθοποιίας: το αποχαυνωμένο-ζαβλακωμένο βλέμμα "δεν προλαβαίνω να επεξεργαστώ τι συμβαινει γύρω μου" (seven, mexican, joe black, spy game, troy, babel, jesse james, sleepers, world war z) και το εξυπνακίστικο ύφος "ειμαι μορτης" (0cean's 11, 12, 13, snatch, fight club, moneyball)
Οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες: kalifornia, legends of the fall, benjamin button και καμιά άλλη που μπορεί να ξεχνάω
Άλλοι μεγαλώνουν κι εξελίσσονται (Κλούνευ, Ντι Κάπριο), δεν παίζουν μόνο τον ωραίο, αυτός κι ο Ντεπ μια ζωή στάσιμοι (ο ένας να κάνει τον γκόμενο, κι ο άλλος τον περίεργο/μεθυσμένο)
Ο Μπραντ Πιτ έχει πάιξει μόνο τον ωραίο;;;
Είσαι με τα καλά σου;;;
Mε το Άινταν Κουίν λες.....που έκλεψε την γυναίκα του αδερφού του!!!!καλος ηθοποιος. εμενα μου αρεσε και στο Kalifornia που εκανε τον ψυχωτικο και στο αλλο με τον αντονυ χοπκινς που εκανε τον καουμπου.
Legends Of The Fall,πολύ καλή ταινία.Mε το Άινταν Κουίν λες.....που έκλεψε την γυναίκα του αδερφού του!!!!
Καλή ταινία...
Mε το Άινταν Κουίν λες.....που έκλεψε την γυναίκα του αδερφού του!!!!
Καλή ταινία...