Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
μας εχουνε σπασει ταρχιδια με τους ακυρους τιτλους για το θανατο του ηθοποιου. συνοδηγος ηταν δεν οδηγουσε καν ο ιδιος
Αυτό το κάνει ακόμη πιο τραγικό, και προς τη ο θυμός Έκτορα, αποτελεί κομμάτι του thread για αυτό και η αναφορά. Τον ηθοποιό είχα γνωρίσει-από τις ταινίες φυσικά-όχι τον οδηγό, και ο θάνατος της μικρής που δεν είχε ρεύμα/πετρέλαιο συγκλονίζει αλλά θα πρέπει η είδηση να αναρτηθεί στην άλλη μπουρδελοκατάσταση των 300, και ο κόσμος που πεινά/κρυώνει/αυτοκτονεί/πεθαίνει συγκλονίζει αλλά υπάρχει το ανάλογο thread του Σαμαρά/Αλέξη, δεν νομίζω να ήμουν OFF Topic…
Αυτά για να μην παρεξηγηθώ από την τοποθέτηση μου…

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό το κάνει ακόμη πιο τραγικό, και προς τη ο θυμός Έκτορα, αποτελεί κομμάτι του thread για αυτό και η αναφορά. Τον ηθοποιό είχα γνωρίσει-από τις ταινίες φυσικά-όχι τον οδηγό, και ο θάνατος της μικρής που δεν είχε ρεύμα/πετρέλαιο συγκλονίζει αλλά θα πρέπει η είδηση να αναρτηθεί στην άλλη μπουρδελοκατάσταση των 300, και ο κόσμος που πεινά/κρυώνει/αυτοκτονεί/πεθαίνει συγκλονίζει αλλά υπάρχει το ανάλογο thread του Σαμαρά/Αλέξη, δεν νομίζω να ήμουν OFF Topic…
Αυτά για να μην παρεξηγηθώ από την τοποθέτηση μου…

δε λεω για το θρεντ τυπε αλλα για το φβ που εχει γεμισει το ιστορικο απο λινκ με τιτλους εντυπωσιακους και αρχιδια.
καλημερα. τωρα για το τυπακι καλο ηταν και γω τον συμπαθουσα ηταν και αθλητης bjj

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.280
Πόντοι
12.756
δε λεω για το θρεντ τυπε αλλα για το φβ που εχει γεμισει το ιστορικο απο λινκ με τιτλους εντυπωσιακους και αρχιδια.
καλημερα. τωρα για το τυπακι καλο ηταν και γω τον συμπαθουσα ηταν και αθλητης bjj

Πες τα ρε μπρο , που μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια με τον τυπο , λες και ηταν δεν ξερω γω τι ..ειπαμε οκ κριμα , αλλα και ενα μετρο να υπαρχει ...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ο καθένας ένα κρίμα να πει-όπως λέτε όλοι σας εξάλλου-μαζεύουμε εκατομμύρια κρίμα, προς τη η αγανάκτηση, λες και δεν μας έχουν σπάσει τα μπάμπαλα εδώ και καιρό, που είναι η ανοσία σας…
Επίσης ένα καλό έργο του  ήταν και το Bobby Z ( 2007 )

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 15

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Πες τα ρε μπρο , που μας εχουν ζαλισει τ αρχιδια με τον τυπο , λες και ηταν δεν ξερω γω τι ..ειπαμε οκ κριμα , αλλα και ενα μετρο να υπαρχει ...
Η υποκρισία πάει σύννεφο..το παιδάκι δεν έχει να φάει, δεν ασχολείται κανείς..το παιδάκι πεθαίνει ,αμέσως μαζεύονται΄λεφτά για την κηδεία!! και φταίει φυσικά το κράτος..πεθαίνουν παιδάκια κάθε λεπτό ,κανείς δε νοιάζεται..πεθαίνει ένας ηθοποιός και κάνουν όλοι λες και χάσανε τη μάνα και τον πατέρα τους..απέλπιδα προσπάθεια να αισθανθούν κάτι!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δημοσιότητα φίλε, καταραμένη  δημοσιότητα, για αυτήν πεθαίνουν/πατούν επί πτωμάτων/πουλάν και  την ψυχή τους και στο διάβολο κάποιοι…

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
the family
μαυρη κωμωδια που στο τελος της γινεται γκανγκστερικη ταινια δρασης!
μετρια ταινιουλα με καποιες καλες στιγμες! ο ντε νιρο παιζει στον αυτοματο πιλοτο τετοιους ρολους!
η Πφαιφερ ειναι παντα ενα αξιολογο μιλφακι με καλες ερμηνιες!
καλυτερα να την δεις στην ανεση του σπιτου σου! :grin:  βλεπεται αλλα μετα απο λιγο καιρο δε θυμασαι και πολλα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Elysium
Αν και οι περισσοτεοι την εχουν δει... :headbang: :headbang: :headbang:
ανοητη, ρηχη, γεματη αγλοσαξονικα κλισε!(ναι και εδω ο κακος ειναι γαλλος :2funny: :2funny:)  καλη φωτογραφια μετρια σκηνοθεσια!
επιφανειακη κοινωνικη κριτικη σε μια ταινια δρασης, η θεση που προβαλει ειναι οτι η κοινωνικη δικαιωσυνη και η ισσοτητα δεν ερχονται
με λαικη παλη και κοινωνικους αγωνες αλλα απο μια μεσιανικη παρεμβαση απο ενα τυχοδιωκτη μικροαστο/μικροαπατεωνα!
μιλαμε ανατριχιασα!
μονο για βολεμενους δημοσιους υπαλληλους που υμνουσαν τον ΓΑΠ και τωρα για να ξορκισουν το αμαρτωλο παρελθον τους,
εγιναν ταλιμπαν του ΣΥΡΙΖΑ ελπιζοντας ο Τσιπρας να αποκαταστησει τα προνομια και τον μειωμενο μισθο τους!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

μετρια...ο μακαριτης παιζει καλα τον ρολο,πειθει,αλλα δυστηχως η ταινια ειναι μετριοτητα.... :-

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η υποκρισία πάει σύννεφο..το παιδάκι δεν έχει να φάει, δεν ασχολείται κανείς..το παιδάκι πεθαίνει ,αμέσως μαζεύονται΄λεφτά για την κηδεία!! και φταίει φυσικά το κράτος..πεθαίνουν παιδάκια κάθε λεπτό ,κανείς δε νοιάζεται..πεθαίνει ένας ηθοποιός και κάνουν όλοι λες και χάσανε τη μάνα και τον πατέρα τους..απέλπιδα προσπάθεια να αισθανθούν κάτι!
:rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μας εχουνε σπασει ταρχιδια με τους ακυρους τιτλους για το θανατο του ηθοποιου. συνοδηγος ηταν δεν οδηγουσε καν ο ιδιος
για τον άλλο που οδηγούσε,δεν στεναχωρήθηκε κανεις...

Κ αυτόν μάνα δεν τον γέννησε;

Ξέχασα...δεν ήταν διάσημος...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
TODOS  TENEMOS  UN  PLAN

Της  Ana Piterbarg  με  Viggo Mortensen, Soledad Villamil, Daniel Fanego.

Ο   Agustín  φαινομενικά  έχει  μια  καλή  ζωή.Είναι  παιδίατρος, ζει  με  τη  γυναίκα  του  σε  ένα  όμορφο  διαμέρισμα  και  ετοιμάζονται  να  υιοθετήσουν  ένα  παιδί.  Έχει  έναν  δίδυμο  αδερφό (Pedro),  ο  οποίος  είναι  μπλεγμένος  σε  παράνομες  υποθέσεις  και   πάσχει  από  καρκίνο  τελικού  σταδίου. Ο  Pedro  ζητά  από  τον  αδερφό  του  να  τον  βοηθήσει  να  αυτοκτονήσει. Εκείνος  το  κάνει  και  παίρνει  τη  θέση  του..

Δράμα/περιπέτεια , Αργεντινο-ισπανο-γερμανικής παραγωγής. Ξεκινά  ως  θρίλερ  (απαγωγή  και  δολοφονία), συνεχίζει  ως  δράμα  χαρακτήρων  (κρίση  μέσης ηλικίας  του  ιατρού  και  προσπάθεια  οικειοποίησης  της  περσόνα  σου  αδερφού  του)  και  καταλήγει  λίγο  απ’όλα.. Παρά  την  προσπάθεια  του  πρωταγωνιστή (o  οποίος  παίζει  3  ρόλους  , του  Agustin, του  Pedro  και  του  Agustin  που  υποδύεται  τον  Pedro) , η  ταινία  δεν  ξεφεύγει  από  τη  μετριότητα. Αργή,  χωρίς  κάτι  το  ιδιαίτερο  σκηνοθετικά,  με  πολλά  κενά  στο  σενάριο  και  ένα  φινάλε  κατώτερο  του  ανεμενομένου..Έχει  κάποιες  καλές  σκηνές,  το  σκηνικό  στο  δέλτα  του  ποταμού  Tigre θυμίζει  την  πρόσφατη  ταινία  Mud.

Συνημμένα

• untitled.pngKJK.png
    untitled.pngKJK.png
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 26

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

μετρια,μετρια,μετρια....αν κ ο Viggo Mortensen παιζει καλα,δεν φτανει να σωσει την ταινια απο μονος του.... :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ειδα το jobs, μου αρεσε απο την αποψη οτι διχνει πως δημιουργηθηκαν καποια πραγματα, αλλα απο την μια διχνει οτι ο jobs, ηταν απλα ενα καθικι που πατησε στην πλατες αλλων, και απο την αλλη οτι για τα λεφτα και την δοξα γινονται τα παντα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Χθες είδα το "Η Μικρά Αγγλία" του Παντελή Βούλγαρη, σε σενάριο της (συζύγου του) συγγραφέως του ομώνυμου βιβλίου Ιωάννας Καρυστιάνη (την οποία θυμάμαια από τα φοιτητικά μας χρόνια, λίγο μεγαλύτερή μου και αρχικνίτισα).

Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Ο Βούλγαρης πολύ ώριμος, έχοντας ξεπεράσει τις πολιτικές εμμονές από κάτι "Πέτρινα χρόνια", αλλά ακόμα και από το αρκετά πιο (ιστορικά και πολιτικά) αντικειμενικό "Ψυχή Βαθειά", έφιαξε μια ταινία που τα έχει όλα.
Εκπληκτικό σενάριο αντάξιο αρχαίας τραγωδίας, εξαιρετική (και ακριβή) παραγωγή με φωτογραφία και ηχοληψία καλύτερες από Χολλυγουντιανές, πολύ καλούς ηθοποιούς (σε αντίθεση με τον Σμαραγδή που είχε επιλέξει κάτι Σόμερ, Παπακαλιάτη, Λαζόπουλο και διάφορους άλλους της μόδας αλλά και της πλάκας, μέχρι την Κατρίν Ντενέβ στα γεράματά της, ο Βούλγαρης επέλεξε νέους άγνωστους στο ευρύ κοινό και γνωστούς κυρίως στους θεατρόφιλους, εξαιρετικούς όμως στην ερμηνεία τους) και βεβαίως μια εκλπηκτικά ώριμη κινηματογραφική γραφή από τον ίδιο σε ένα κρεσέντο σκηνοθετικής ωριμότητος.
Σε αντίθεση με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος πάντα προσπαθούσε να ξαναφιάξει κάτι αντάξιο του Θίασου αλλά ποτέ δεν το είχε καταφέρει, ο Βούλγαρης φιάχνει την καλύτερή του (μέχρι τώρα) ταινία, αργά στην καριέρα του.

Με το τέλος του έργου είχα μείνει άφωνος και δεν ήθελα να φύγω από την αίθουσα, σαν να περίμενα να δω κι άλλο! Και δεν ήμουν ο μόνος.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως αυτή η ταινία όντως αξίζει Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης (κι όχι οι αηδίες του Λάνθιμου π.χ.), αλλά και διεθνή επιτυχία σε επίπεδο θεατών, εισιτηρίων και εισπράξεων. Αλλά αυτό βέβαια πλέον είναι θέμα δυνατοτήτων της εταιρείας διανομής.

Και μια αναφορά στην κινηματογραφική αίθουσα.
Την είδα στην "Ταινιοθήκη της Ελλάδος", στο Γκάζι, η αίθουσα της οποίας ονομάζεται "Λαΐς", προφανώς από το όνομα της διάσημης αρχαίας "εταίρας".
Δεν ξέρω αν η επιλογή του ονόματος έγινε συνειδητά, ως φόρος τιμής στα κορίτσια που εγργάζονται στα πέριξ "στούντιο" (βγαίνοντας από την αίθουσα θα βλέπεις αμέσως 4-5 φωτεινές επιγραφές με την λέξη "STUDIO"!) ή τυχαία, αλλά σε κάθε περίπτωση την βρήκα "συγκινητική" κι αυτήν...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
μια απορια για το prisoners.
o 2oς μογγολος οχι αυτος που πιασαν οι μπατσοι
και ο ασπρος πατερας,αυτος με τα ρουχα,
τι σχεση ειχε τελικα με τη γιαγια και τα παιδακια?
η εγω ειμαι αργοστροφος η δεν το ξεκαθαρισε η ταινια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
μια απορια για το prisoners.
o 2oς μογγολος οχι αυτος που πιασαν οι μπατσοι
και ο ασπρος πατερας,αυτος με τα ρουχα,
τι σχεση ειχε τελικα με τη γιαγια και τα παιδακια?
η εγω ειμαι αργοστροφος η δεν το ξεκαθαρισε η ταινια
αν καταλαβα σωστα, τον ειχαν απαγαγει μικρο και τον μεγαλωσαν, κ ηταν αυτος που κρατουσε τα 2 κοριτσακια... ηταν ουσιαστικα μελος της "οικογενείας απαγωγεων"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom