Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
μάλλον έβαλε ανάποδα τους αριθμούς
130 κόστισε και συνολικά έβγαλε 244, άρα 114 μύρια κέρδος.
μάλλον έβαλε ανάποδα τους αριθμούς
Πειρατικά έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες....Ειδα προσφατα το Byzantium www.imdb.com/title/tt1531901/]http://www.imdb.com/title/tt1531901/[/url] . Εμενα μου αρεσε πολυ η ταινια, μου δημιουργησε δυνατα συναισθηματα. Ενα απο αυτα ηταν και το συναισθημα του πριαπισμου να ναι καλα η Gemma Arterton. Η Saoirse Ronan ματαρες
Αν καταλαβα καλα η ταινια δεν εχει ακομα κυκλοφορησει στην Ελλαδα;
Κανενα χαζοσπλατερ σε στυλ Ρομπ Ζομπι εχουμε;
Τα "κρυφα" ρατσιστικα μηνυματα τα επιασες;καλο το prisoners...τραβαει σε διαρκεια,αλλα δεν με κουρασε...
Δεν ειναι θριλερ ομως.έχω κατεβάσει το καινούργιο machete..
αλλά δεν το είδα ακόμα.
οχι...ποια εννοεις?Τα "κρυφα" ρατσιστικα μηνυματα τα επιασες;
Δεν ειναι θριλερ ομως.
Έλα ρε Μάριε....Τα "κρυφα" ρατσιστικα μηνυματα τα επιασες;
Δεν ειναι θριλερ ομως.
130 μύρια δολάρια κόστισε κι έβγαλε κέρδος 114.
Άσχημα δεν τα πήγε, αλλά η ταινία όντως, θα μπορούσε να ήταν πολυ καλύτερη.
To κερδος της ταινιας ρε ηταν 114 εκ παραπανω απο οτι κοστισε.τι εννοεις δε πηγε ασχημα ρε τυπε, ουτε τα εξοδα δεν εβγαλε με τα νουμερα που εγραψες
α μπραβο.σωστα το εγραψε.244 τζιρο 130 κοστισε.To κερδος της ταινιας ρε ηταν 114 εκ παραπανω απο οτι κοστισε.
Τέλειος!!!!Rundskop (2011)
εκτροφέας βοοειδών στο βέλγιο, βουτηγμένος στην ντόπα και φλιπαρισμένος (για τους λόγους που θα δείτε στην ταινία, όσοι την δείτε)
αργή "ευρωπαϊκή" σκηνοθεσία με σχετικά υποβλητική ατμόσφαιρα μας παρουσιάζει την μαφία κρέατος, στάβλοι, γελάδια, μούσκουλα και ψυχοπάθεια
αναμονή ωμής βίας από τα πρώτα λεπτά της ταινίας που όμως δεν έρχεται ποτέ, απογοήτευση, όπως και το τέλος
διάρκεια ταινίας κάπως μεγάλη, θα μπορούσε να πει πολλά όμως τελικά παρέμεινε στην μετριότητα
παρακολουθείται για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή, από τους τύπους που τους βλέπεις και αλλάζεις πεζοδρόμιο, δυστυχώς ενώ έχτισαν έναν χαρακτήρα με πολλές δυνατότητες δεν το εκμεταλλεύτηκαν σεναριακά όπως θα έπρεπε, ενώ δεν αποφεύχθηκε το σκηνοθετικό κλισέ με τις παρεμβολές καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας σε αναδρομές στο παιδικό παρελθόν του πρωταγωνιστή
(κλισέ που προσωπικά δεν μου αρέσει όποτε το βλέπω, προτιμώ να αρχίζει η ταινία από τα παιδικά χρόνια αν έχει συμβεί ένα γεγονός κλειδί για την όλη ιστορία και να συνεχίζει μετά στο σήμερα, παρά αυτό το "κάθε λίγο και λιγάκι" σταδιακό ξεδίπλωμα του παρελθόντος)
η ταινία βγήκε το 2011 την χρονιά που κυκλοφόρησε και το Drive, η αισθητική τους είναι παρόμοια μόνο που η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν εδώ
βαθμολογία 6,5/10 από μένα, δεν χάνεις ακριβώς τον χρόνο σου αλλά μπορείς άνετα να την προσπεράσεις, αντικειμενικά η ταινία είναι μάλλον για ένα 6ράκι, κρίμα
αυτο πρεπει να ειναι καλο τυπεαναμενουμε
αυτο πρεπει να ειναι καλο τυπε