Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
τα τελευταια 15-20 χρονια (αν εξαιρεσεις τον αμερικανικο κινηματογραφο) ο κορεατικος κινηματογραφος δεν παιζεται και απο αποψη ποιοτητας και απο αποψη ποσοτητας....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τα τελευταια 15-20 χρονια (αν εξαιρεσεις τον αμερικανικο κινηματογραφο) ο κορεατικος κινηματογραφος δεν παιζεται και απο αποψη ποιοτητας και απο αποψη ποσοτητας....
ετσι ειναι...απο ποσοτητα μονο κανεις λαθος γιατι υπαρχει το μπολιγουντ. :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ηξερα απο την αρχη πανω-κατω τι θα δω...δεν τη λες κακη,αλλα ουτε κ καλη... :grin: :grin:...ντεμι φαση... :)
εχει κ μια ατμοσφαιρα ψιλο-Κουστουριτσα...
η ταινια ξεκιναει με στορυ απο (πρωην) Γιουγκοσλαβια, την οποια ονομαζει Μακεδονια...ασχολιαστο.... :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ηξερα απο την αρχη πανω-κατω τι θα δω...δεν τη λες κακη,αλλα ουτε κ καλη... :grin: :grin:...ντεμι φαση... :)
εχει κ μια ατμοσφαιρα ψιλο-Κουστουριτσα...
η ταινια ξεκιναει με στορυ απο (πρωην) Γιουγκοσλαβια, την οποια ονομαζει Μακεδονια...ασχολιαστο.... :jerking:
A Macedonian military deserter and his Italian blood-brother are searching for a dead grandmother wrapped up in a stolen carpet, all over the Balkan's criminal underworld.

:bottom:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο Ίθαν Χωκ για ακόμα μία φορά μαλακίζεται, χαραμίζοντας το όποιο ταλέντο έχει....
Μετά το training day δεν θυμάμαι μία καλή του ταινία!!!!!
Προσπεράστε.....
Ε εχεις αδικο, Στα γρηγορα θυμαμαι το ..

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Aυτό δεν το έχω δει αλλά λιγάκι ισοπεδωτικός δεν είσαι με τον Κο Γεράκι??? Τα δύο σίκουελ του Before sunrise ήταν πολύ καλά, όπως και το Before the devil knows you're dead του μέγιστου Lumet,αλλά και το Brooklyn's finest. Επίσης καλογυρισμένα και ψυχαγωγικά ήταν και τα Daybreakers δίπλα στον Νταφόε άλλα και το ριμέικ του "Επίθεση στον Σταθμό 13". Παρότι δεν τον θεωρώ και κάναν μεγάλο ηθοποιό, νομίζω ότι έχει αρκετά συνεπή καριέρα και ερμηνευτικά και από πλευράς επιλογών.
Μάγκες έγραψα για τις ερμηνείες του, απλώς δεν το έγραψα σωστά, έχετε δίκιο!!!!
Το Before the devil knows you're dead είναι πάρα πολύ καλή ταινία, αλλά πιστεύω υστερεί ο Χωκ σε σχέση με την ποιότητα της ταινίας!!!!
Tο Brooklyn's finest παρά το πολύ καλό καστ και σενάριο δεν με "γέμισε" και το είδος των ταινιών αυτών μου αρέσει πολύ.....
Γενικά παίζοντας σε τέτοιες ταινίες όπως αυτό, το Sinister και Daybreakers, πέφτει στα μάτια τα δικά μου....
Προσωπική άποψη πάντα!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπροτείνει αλλά το θρεντ πρέπει να μετονομαστεί σε :

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές/συζήτηση με Geopa για ταινίες... :grin: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom