Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια ταινία την οποία και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία, η ιστορία του εκπληκτικού Niki Lauda που στις χρυσές  δεκαετίες του ΄70 και ΄80  πρωταγωνιστούσε στις πίστες της F1 με τον ανταγωνισμό του  με το Βρετανό James Hunt καθώς και το τραγικό ατύχημα  του το 1976 στην πίστα του Nurbugring  που τον σημάδεψε για όλη του τη ζωή.

RUSH του Ron Howard ( μας  έχει δώσει τα Illuminati, Da Vinci Code, Eνας υπέροχος Άνθρωπος, Απόλλων 13 κ.α. )  με  τον Chris Hemsworth ( Thor ) που ενσαρκώνει τον J.Hunt και τον Daniel Bruhl στον ρόλο του Αυστριακού άσσου.
Η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις 20/09.

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    213 KB · Εμφανίσεις: 27

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Παραθέτω και από το αρχείο την ανάμνηση του ατυχήματος του : «Δεν έχω αναμνήσεις από τον πόνο, μόνο από το φόβο του θανάτου. Τον ένιωθα να πλησιάζει και προσπάθησα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Το θυμάμαι ακόμα αλλά ο πόνος, ήταν δευτερεύουσας σημασίας εκείνη τη στιγμή. Δεν έσπασα τίποτα, έχασα μόνο το αυτί μου που ήταν πεσμένο στην άσφαλτο. Αλλά μπορείς να ζήσεις και να ακούς πολύ καλά και χωρίς αυτί. Φυσικά, ο κόσμος κάνει πλάκες σχετικά, αλλά το σημαντικό είναι να συμβιβαστείς με αυτό γιατί αν δεν το κάνεις και κάποιος κοροϊδέψει την εμφάνισή σου, θα σε πειράξει. Σκέφτομαι μόνο τις εικόνες που έχουν δει όλοι γιατί έχω στο μυαλό μου μόνο όσα έχω δει από την τηλεόραση αλλά καμία ανάμνηση από το ατύχημα. Ξέρω ότι έπεσα στις μπαριέρες κι έπειτα κατέληξα στην μέση της πίστας αν οι άλλοι οδηγοί, δεν είχαν έρθει να με βοηθήσουν, δεν θα είχα επιβιώσει. Γιατί, ενώ είχα μείνει μέσα στο μονοθέσιο για 55 δευτερόλεπτα με τη θερμοκρασία στους 800 βαθμούς, με έβγαλαν την τελευταία στιγμή και αυτό με έσωσε. Εξέπληξα τον εαυτό μου γιατί κοιτούσα συνεχώς το χέρι μου που προφανώς πονούσε. Ο Τζον Γουάτσον  κρατούσε το κεφάλι μου και τον ρώτησα πώς ήταν το πρόσωπό μου. -Όπως και πριν-, μου απάντησε, πράγμα που φυσικά δεν ήταν αλήθεια. Ένα-δυο δεύτερα παραπάνω και θα ήμουν νεκρός» .

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 28

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σαν φανατικός των ταξιδιών του Enterprise (έχω όλο το σετ της σειράς  του 1966-1969) μπορώ να πως η ταινία ήταν πολύ λίγη, με αποτέλεσμα να επιστρατέψουν και τον Khan για να δώσουν έστω και μια λίγη ώθηση. Κρίμα…

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σαν φανατικός των ταξιδιών του Enterprise (έχω όλο το σετ της σειράς  του 1966-1969) μπορώ να πως η ταινία ήταν πολύ λίγη, με αποτέλεσμα να επιστρατέψουν και τον Khan για να δώσουν έστω και μια λίγη ώθηση. Κρίμα…
Kριμα,η πρωτη ταινια ηταν αρκετα ενδιαφερουσα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το σταρ τρεκ που βγηκε δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την σειρα και το εντερπραιζ που ολοι εμεις μεγαλωσαμε...τελικα οσα εφε και να βαλεις αν δεν εχεις το στυλ...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
respect παιχτη!
εγω θεωρω επισης πολυ καλη του ταινια το The Hill.

Θεωρώ τον Λουμέτ(ή Λιούμετ, όπως τον μάθαμε τόσα χρόνια εδώ στην Ελλάδα από λάθος.....)έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών και μάλιστα από τους πιο εργατικούς. Οι ταινίες του είναι σχεδόν όλες εξαιρετικές. Ακόμα και οι πιο μέτριες, έχουν ενδιαφέρον. Εγώ προτείνω να ψάξουν όλοι για ταινίες του και να τις δουν. Από το 12 Angry Men που είναι η πρώτη του,μέχρι το Before the devil knows you're dead που είναι η τελευταία του(αν δεν κάνω λάθος).
Παρόλα αυτά θα προτιμήσω την τηλεοπτική εκδοχή του 12 Angry Men από το 1997,με ένα καστ που περιλαμβάνει μερικούς μυθικούς ηθοποιούς και κάποιους άλλους πολύ καλούς και μάλιστα σε κόντρα ρόλους. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί έκαναν την διαφορά και ανέβασαν ένα ακόμα επίπεδο το έργο. Όχι ότι η πρώτη ταινία δεν είναι καλή........Προτείνονται ανεπιφύλακτα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σαν την πρωτη...

σαν την δευτερη ισως σου κανουν τα Hellboy i,ii, iii  :think:

Ξερει κανεις παρομοιες ταινιες τυπου Watchmen η' Centurion?

Τα πολυ κλασσικα ταχω δει αλλα καθε απαντηση ευπροσδεκτη! :cheesy:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Χαμός φέτος με τις βιογραφίες, μέτρησα για αρχή τέσσερις ενδιαφέρουσες για φέτος…
-Rush με την δράση του Ν.Lauda (20/09)
-Mettalica Trough The Never με ζωντανά πλάνα από το Heavy Μetal συγκρότημα (04/10)
-Diana με την ζωή της Λαίδη Ντι  τα δυο τελευταία  κρίσιμα χρόνια (20/09)
-Wellcome to New York  με τα πάθη του κάποτε ισχυρού άντρα του ΔΝΤ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
respect παιχτη!
εγω θεωρω επισης πολυ καλη του ταινια το The Hill.

Ναι, ταινιάρα....... Γενικά νομίζω ότι αυτές που γύρισε με τον Σων Κόνερι, ήταν όλες εξαιρετικές και μάλιστα νομίζω ότι ο Κόνερι έκανε τις καλύτερες ερμηνείες του!! Ειδικά στο Offence, δίνει ερμηνεία ζωής και μια από τις πιο πολυσύνθετες και δύσκολες που έχω δει ποτέ. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα.......

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω, καλός ο Ben  αλλά έως Daredevil  τη θα πάει να αποδείξει… πάντως μην προκαταβάλουμε από τώρα.
ΥΓ θυμήθηκα και μια ακόμη βιογραφία που περιμένουμε Jobs με Ashton Kutcher στον ρόλο του ανήσυχου διευθυντή της Apple.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Φοβερή τηλεταινία μάστορες αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά ελληνικούς υπότιτλους. Μόνο για όσους ξέρουν αγγλικά.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275

Μαθαμε ηδη ποια θα ειναι η πιο αποτυχημενη ταινια του 2015  :S
Μια χαρά θα είναι η ταινία.
Ο Άφλεκ από τότε που έχει αρχίσει να σκηνοθετεί, έχει ωριμάσει αρκετά.
Ακούγεται πως ο Μπράιαν Κράνστον(Breaking Bad) κλείνει ως Λεξ Λούθορ, καθώς και ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται
στο μυαλό της WB για κάποιον ρόλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom