You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 649K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ειδα προσφατα την κωμωδια Superbad.
Ειναι μια τυπικη αμερικανικη ταινια και περιλαμβανει ολα εκεινα τα στοιχεια που περιεχουν αυτου του ειδους ταινιες(Παρτυ ,αφθονο αλκοολ, σεξ,εφηβικοι ερωτες,απροοπτα,και ξυλο.
Μια αρκετα καλη ταινια που αξιζει να την δειτε.
Ειναι μια τυπικη αμερικανικη ταινια και περιλαμβανει ολα εκεινα τα στοιχεια που περιεχουν αυτου του ειδους ταινιες(Παρτυ ,αφθονο αλκοολ, σεξ,εφηβικοι ερωτες,απροοπτα,και ξυλο.
Μια αρκετα καλη ταινια που αξιζει να την δειτε.
Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω και εγώ για το 30 μέρες νύχτα (30 days of night) και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους fan του είδους! Μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε περισσότερο από το πολλά υποσχόμενο Beowulf.
Αρχιζει ωραια το 30 μερες νυχτα αλλα το τελος του μου την σπαει το θεωρω λιγο μαλακια.
Και οι gay κραυγουλες των βρικολακων μου την εσπαγαν επισης.
Οποιαδηποτε ταινια εχει βρικολακες,δρακουλες, ζομπι κτλ την αποφευγω.Και οι gay κραυγουλες των βρικολακων μου την εσπαγαν επισης.
Επισκέπτης
Οποιαδηποτε ταινια εχει βρικολακες,δρακουλες, ζομπι κτλ την αποφευγω.
Με ζομπι εχουν βγει καποια καλα κοματια.Με βρικολακες κτλ τα πιο πολλα ειναι πιπες με εξαιρεση το Blade.
ναι καληταινια οντως.The INVASION(Η ΕΙΣΒΟΛΗ)
Με την Νιcole Kidman
Πολυ καλη ταινια και αυτη (επιστημονικης φαντασιας και θριλερ) με την Νικολ Κιντμαν.
[youtube=425,350]kgVSv1NfaE4[/youtube]
Δυστηχως σχετικα με το invasion εχω εντελως διαφορετικη αποψη...
Θεωρώ οτι είναι απο τις χειρότερες ταινίες της μανταμ...μάλιστα όταν η ταινία τελείωσε πραγματικά απόρησα πως και αυτη ταινία προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη....περίμενα απευθείας να έβγαινε σε dvd...
Θεωρώ οτι είναι απο τις χειρότερες ταινίες της μανταμ...μάλιστα όταν η ταινία τελείωσε πραγματικά απόρησα πως και αυτη ταινία προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη....περίμενα απευθείας να έβγαινε σε dvd...
Γιατι καλε μια χαρα ταινια ητανε .Και δραση ειχε και ανθρωποκυνηγητο και αγωνια.Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εχει καπως ψευτικο στοιχειο.(1Την κυνηγσγε 100 ανθρωποι για να την κολλησουν και δεν μπορουσαν να την πιασουν ,σιγα μεχρι και πανω στο αυτοκινητο της ανεβηκαν).2)Εγινοταν σαν αυτους(ψυχροι και απαθεις) την στιγμη που κοιμοταν αυτος βλακεια και αυτο) Καθως επισης και οτι στο τελος την ταινια βιαστηκαν να την τελειωσουν(δεν ξερω κουραστηκαν οι ανθρωποι απο τα πολλα γυρισματα) .Αλλα ααπο την αλλη πλευρα εχει και διδαγμα ,ποιο ειναι αυτο.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΨΥΧΡΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΤΛ.πες το ψεματα καποτε ετσι θα μας καταντησουν οι Αμερικανοι.Δυστηχως σχετικα με το invasion εχω εντελως διαφορετικη αποψη...
10,000 BC Η μεγαλη ΜΟΥΦΑ!!! Ισως η χειροτερη ταινια που εχω δει φετος! Δε λεω καλα τα εφε της, αλλα το υπολοιπο ηταν απαραδεκτο. Πως καταφερε ο Εμεριχ μια τετοια ταινια να την κανει "αμερικανια" δε μπορω να το χωνεψω! Ασε που εχει και μια "εσανς" απο το κλασεις ανωτερο "Αpocalypto". Τι να πω...
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Βασικα απο τα τελη της δεκαετιας του '90 και μετα, ελαχιστες αμερικανικες παραγωγες βλεπονται πια, αν εισαι πανω απο 18.
Οι τυποι το χουνε παραχεσει ποια οσο δεν παει. Ευρωπαικες,αρκετες εξ'ανατολης και ανεξαρτητες παραγωγες μονο.
Επισκέπτης
Πολύ καλές ταινίες το ''No country for old men'' και ''into the wild'' του Σον Πεν.
καλη ταινια το ''No country for old men'' ???Παμε καλα? Η μεγαλυτερη μπουρδα που εχω δει ποτε ουτε τελος δεν εχει καλα καλα να σου λεει τι εγινε...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω πώς στο διάβολο, αλλά πήγα και είδα το "Μόλις Χώρισα". Πεταμένα λεφτά.
Επισκέπτης
The Man From Earth
Δεν θα πω πολλά γι’ αυτή την ταινία, ούτε πια είναι η υπόθεση, για να μην χαλάσω την ομορφιά της. Πραγματικά πανέμορφη. Αν και επιστημονική φαντασία, δεν έχει εφέ, δεν έχει βία, δεν έχει σεξ, δεν έχει ότι έχουν οι ταινίες που πουλάνε τρελά στους κινηματογράφους. Έχει όμως μια απίστευτη ιστορία. Bάζω το trailer από το YouTube αλλά μην το δείτε. Αν είναι δυνατόν να μην δείτε ούτε κάποια περίληψη της υπόθεσης. Αφήστε την ταινία να σας ταξιδέψει, με τον δικό της ρυθμό!
[youtube=425,350]njU5CsrYfKM[/youtube]
Δεν θα πω πολλά γι’ αυτή την ταινία, ούτε πια είναι η υπόθεση, για να μην χαλάσω την ομορφιά της. Πραγματικά πανέμορφη. Αν και επιστημονική φαντασία, δεν έχει εφέ, δεν έχει βία, δεν έχει σεξ, δεν έχει ότι έχουν οι ταινίες που πουλάνε τρελά στους κινηματογράφους. Έχει όμως μια απίστευτη ιστορία. Bάζω το trailer από το YouTube αλλά μην το δείτε. Αν είναι δυνατόν να μην δείτε ούτε κάποια περίληψη της υπόθεσης. Αφήστε την ταινία να σας ταξιδέψει, με τον δικό της ρυθμό!
Ειδα το trailer,καλο, αλλα δεν καταλαβα το νοημα της ταινιας.Μηπως πρεπει να αρχισουμε να γραφουμε μια ΣΥΝΤΟΜΗ περιληψη της καθε ταινιας;The Man From Earth
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
καλη ταινια το ''No country for old men'' ???Παμε καλα? Η μεγαλυτερη μπουρδα που εχω δει ποτε ουτε τελος δεν εχει καλα καλα να σου λεει τι εγινε...
Οντως συμφωνω απολυτα. Απολυτη μαλακια αυτη η ταινια ρε πουστη μου και ειναι αδιανοητο το γεγονος οτι ολοι oι κριτες εχουν δωσει 4-5 αστερια σε αυτη την ταινια, και πηρε και 4 καλα οσκαρ. Πώς ειναι δυνατον ρε παιδια, και δεν το αναρωτιεμαι μονο εγω, ειναι παρα πολυς κοσμος που αναρωτιεται απο που πηγαζει ολη αυτη η διθυραμβολογια γι αυτη την παπαρια.