You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 649K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το εχω δει.Δεν με εντυπωσιασε και τοσο για να πω την αληθεια.Μια πολυ καλη ταινια παντως που ειδα προσφατα ειναι η ΛΕΥΚΗ ΠΑΓΙΔΑ{ΤΕRROR LODGE).The HeartBreakKid. Εχετε δει αυτο το dvd? Πολυ δυνατο..... Ωραια κωμωδια, Αξιζει να το δειτε.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μ'αρεσουν πολλες ταινιες αλλα αυτες που θεωρω τις κορυφαιες και οταν τις απεκτησα καθ'οτι συλλεκτης ενιωσα πολυ ομορφα
conan the barbarian
predator 1&2
scarface
james bond (ολες)
carlito's way
αρωμα γυναικας
επισης γουσταρω και με τρελα ολες τις ταινιες του διονυση ξανθου και γενικα τα δηθεν κοινωνικα τυπου τσακαλια,φυλακες ανηλικων που ριχνω τρελο γελιο
υγ.πολυ ωραιο θρεντ και θα επανελθω και με αλλες ταινιες που ισως ξεχασα τωρα να αναφερω
conan the barbarian
predator 1&2
scarface
james bond (ολες)
carlito's way
αρωμα γυναικας
επισης γουσταρω και με τρελα ολες τις ταινιες του διονυση ξανθου και γενικα τα δηθεν κοινωνικα τυπου τσακαλια,φυλακες ανηλικων που ριχνω τρελο γελιο
υγ.πολυ ωραιο θρεντ και θα επανελθω και με αλλες ταινιες που ισως ξεχασα τωρα να αναφερω
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αναφερω και εγω ορισμενες¨
carlito's way,The collector,Τελευταια Εξοδος,Φορεστ Γκαμπ,face off,catch me if you can,Saw,Last of the Mohicans,Phantom of liberty,The Party,Godfather,Midnight Express,Το πειραμα(το γερμανικο),The game,Ψυχω,Αυτοπτης Μαρτυρας,Τα πουλια,Η νυχτα με τις μασκες,seven,silence of the lamps,Η απαγωγη,Λαθος στροφη,American beauty,και σιγουρα πολλες αλλες,αυτες απλα ενδεικτικα...
carlito's way,The collector,Τελευταια Εξοδος,Φορεστ Γκαμπ,face off,catch me if you can,Saw,Last of the Mohicans,Phantom of liberty,The Party,Godfather,Midnight Express,Το πειραμα(το γερμανικο),The game,Ψυχω,Αυτοπτης Μαρτυρας,Τα πουλια,Η νυχτα με τις μασκες,seven,silence of the lamps,Η απαγωγη,Λαθος στροφη,American beauty,και σιγουρα πολλες αλλες,αυτες απλα ενδεικτικα...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
american history χ,seven,Midnight Express,The game,silence of the lamps,red dragon
και ο ατρωτος με τον αρνολντ που δεν μπορω να την βρω πουθενα,αν μπορει καποιος ας βοηθησει
και ο ατρωτος με τον αρνολντ που δεν μπορω να την βρω πουθενα,αν μπορει καποιος ας βοηθησει
Επισκέπτης
Έχει δει κανείς το the man from earth και να μην έπαθε πλάκα?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και εγω καλα εχω ξεχασει πολλεςξεχασα και το θεϊκο "μωρο της Ροζμαρι"
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
τι να πρωτοβαλλεις,αλλη μια η Αποδραση των εντεκα με Σταλλονε παρ'οτι δεν τον πολυπηγαινω,αλλα ηταν εργαρα.και εγω καλα εχω ξεχασει πολλες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οπως επισης και το lock up εργαρα.και εγω δεν τον πηγα ποτε τον σταλονετι να πρωτοβαλλεις,αλλη μια η Αποδραση των εντεκα με Σταλλονε παρ'οτι δεν τον πολυπηγαινω,αλλα ηταν εργαρα.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ BLOOD IN BLOOD OUT
Είχα δει παλιά ενα εργάκι που ξανα-εντόπισα χάρη στο database που είδα να χρησιμοποιούν και άλλοι φίλοι εδώ. Μιλάω για το Billionare Boys Club που αν το έχει κανείς ή μπορεί να το βρεί αξίζει να το κατεβάσουμε (αν το ποστάρει κάποιος). Είναι λίγο σπάνιο αλλά απο τα καλά και έξυπνα εργάκια, που αν δεν κάνω λάθος είναι και αληθινή ιστορία...
Χθες βράδυ είδα το "Θα χυθεί αίμα" (There will be blood) του Πολ Τόμας Άντερσον με τον Ντάνιελ Ντέϊ Λιούις. Μακρύ έργο (158'), και με άπειρα αστεράκια στο Αθηνόραμα της εβδομάδας.
Overall σύσταση, αξίζει να το δει κανείς.
Σαν υπόθεση και προβληματισμός μέτριο. Ο προβληματισμός και η εξέλιξη (του ήρωα) δε μας αφορά, τουλάχιστον εμένα.
Αλλά σαν "κινηματογράφος" είναι κάτι παραπάνω από αριστούργημα. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, ηθοποιία, μουσική (ειδικά η μουσική), είναι από τις ταινίες που βλέπεις μια κάθε 3 χρόνια.
Βλέπει κανείς τη ζωή του αμερικάνικου κόσμου (και συγκεκριμένα του West) την περίοδο 1890-1930 μέσα από ένα πολύ καλό "κινηματογραφικό" περιβάλλον. Απλώς το έργο δεν είναι ντοκυμανταίρ της εποχής, είναι κυρίως περιγραφή χαρακτήρων (γι αυτό λέω ότι δε μας αφορά).
Είναι όμως τόσο πλούσια η παροχή των πληροφοριών για την εποχή, και σε συνδυασμό με την έξοχη κινηματογραφική απόδοση, συνηγορεί στο να το δει κανείς.
Overall σύσταση, αξίζει να το δει κανείς.
Σαν υπόθεση και προβληματισμός μέτριο. Ο προβληματισμός και η εξέλιξη (του ήρωα) δε μας αφορά, τουλάχιστον εμένα.
Αλλά σαν "κινηματογράφος" είναι κάτι παραπάνω από αριστούργημα. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, ηθοποιία, μουσική (ειδικά η μουσική), είναι από τις ταινίες που βλέπεις μια κάθε 3 χρόνια.
Βλέπει κανείς τη ζωή του αμερικάνικου κόσμου (και συγκεκριμένα του West) την περίοδο 1890-1930 μέσα από ένα πολύ καλό "κινηματογραφικό" περιβάλλον. Απλώς το έργο δεν είναι ντοκυμανταίρ της εποχής, είναι κυρίως περιγραφή χαρακτήρων (γι αυτό λέω ότι δε μας αφορά).
Είναι όμως τόσο πλούσια η παροχή των πληροφοριών για την εποχή, και σε συνδυασμό με την έξοχη κινηματογραφική απόδοση, συνηγορεί στο να το δει κανείς.
γλυκια συμμορια του 1983μην παραλειψουμε και το φοβερο "Τα καλα παιδια" του Σκορτσεζε.Και ενα κουιζακι,σε ποια ελλ.ταινια πρωτοεμφανιζεται ως κομπαρσος(περιπου)ο Χαρης Ρωμας.Οποιος το βρει κερδιζει κατι "γλυκο".
τι κερδιζω???????????
λουκουμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????
Πρόχειρη λίστα:
- Blade Runner, γιατί το μέλλον δεν είναι ό,τι θέλεις ή ό,τι φοβάσαι, αλλά ό,τι ετοιμάζεις
- Seven, για τους απίστετους συμβολισμούς και τη διανομή των ρόλων
- Συνήθεις Ύποπτοι, γιατί στα τελευταία 5 λεπτά ένιωσα εντελώς - μα εντελώς! - κορόιδο
- Αποκάλυψη Τώρα!, γιατί είναι επική ταινία
- Άγρια Συμορία, γιατί ο Πέκινπα δε 'μάσησε'
- Η Λάμψη, για το Τζακ να φωνάζει 'Here's Johnny!'
- Πολίτης Κέιν, γιατί όρισε τι είναι κινηματογράφος
- Οι Ζωές των Αλλων, γιατί ήταν απ'τις πιο 'τίμιες' ταινίες που είδα
- Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση, γιατί ο Βέγγος είναι ένας δικός μας άνθρωπος
- Καζαμπλάνκα, γιατί είναι μαγική
Θα θυμηθώ κι άλλες...
- Blade Runner, γιατί το μέλλον δεν είναι ό,τι θέλεις ή ό,τι φοβάσαι, αλλά ό,τι ετοιμάζεις
- Seven, για τους απίστετους συμβολισμούς και τη διανομή των ρόλων
- Συνήθεις Ύποπτοι, γιατί στα τελευταία 5 λεπτά ένιωσα εντελώς - μα εντελώς! - κορόιδο
- Αποκάλυψη Τώρα!, γιατί είναι επική ταινία
- Άγρια Συμορία, γιατί ο Πέκινπα δε 'μάσησε'
- Η Λάμψη, για το Τζακ να φωνάζει 'Here's Johnny!'
- Πολίτης Κέιν, γιατί όρισε τι είναι κινηματογράφος
- Οι Ζωές των Αλλων, γιατί ήταν απ'τις πιο 'τίμιες' ταινίες που είδα
- Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση, γιατί ο Βέγγος είναι ένας δικός μας άνθρωπος
- Καζαμπλάνκα, γιατί είναι μαγική
Θα θυμηθώ κι άλλες...