You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 652K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Donnie.Darko
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
TO DEATH POOF ΓΑΜΟΥΣΕ....ΤΣΙΜΠΑ ΧΑΡΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
Όταν κάποια ταινία μνημονεύεται μόνο για μια τέτοια σκηνή, μάλλον κάπου έχασε το δρόμο της.
Επισκέπτης
Eιχε πολυ δυνατες σκηνες η ταινια ;)Όταν κάποια ταινία μνημονεύεται μόνο για μια τέτοια σκηνή, μάλλον κάπου έχασε το δρόμο της.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Αν σου αρεσε το Death Proof του Ταραντουλα τοτε πρεπει να δεις το Vanishing Point να δεις απο που κοπιαρει ιδεες,θα χορτασει το ματι σου γκαζια,παντες και καταδιωξεις με παλια Αμερικανικα αυτοκινητα.
tnx θα τις κατεβάσω και τις 2 !!
ναι το death proof είναι από τις πολύ αγαπημένες μου!!
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Stand Up Guys είδα την ταινία σε σινεμά, απολαυστικοί οι Α.Pacino και ειδικά ο C.Walken. Τα γερόντια ( συνταξιούχοι γκάνγκστερ ) μαζί με τον A.Arkin αρπάζουν αμάξι από ενεργή συμμορία, πάνε στούντιο, περνούν βιάγκρα, κάνουν άνω-κάτω τα πιπίνια στην ντίσκο και στο τέλος κάνουν και ένα ψυχικό. Απλά είναι να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα τις κάθε ηλικίας.
Συνημμένα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 2.606
νταξει ρε φιλε ...δεν της κολλησαμε και κανα οσκαρ σεναριου,σκηνοθεσιας και α' ρολων...μια γαματη ταινια τριμπιουτ στα καλτ μπι μουβιες των σεβεντιες ειπαμε οτι ειναι....το καταπληκτικο τζωνυ νταρκο ποσοι νομιζεις οτι το καταλαβαν ????Όταν κάποια ταινία μνημονεύεται μόνο για μια τέτοια σκηνή, μάλλον κάπου έχασε το δρόμο της.
Donnie.Darko
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νταξει ρε φιλε ...δεν της κολλησαμε και κανα οσκαρ σεναριου,σκηνοθεσιας και α' ρολων...μια γαματη ταινια τριμπιουτ στα καλτ μπι μουβιες των σεβεντιες ειπαμε οτι ειναι....το καταπληκτικο τζωνυ νταρκο ποσοι νομιζεις οτι το καταλαβαν ????
Eλάχιστοι. Και δεν το λες και καταπλκτικό.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Stand Up Guys είδα την ταινία σε σινεμά, απολαυστικοί οι Α.Pacino και ειδικά ο C.Walken. Τα γερόντια ( συνταξιούχοι γκάνγκστερ ) μαζί με τον A.Arkin αρπάζουν αμάξι από ενεργή συμμορία, πάνε στούντιο, περνούν βιάγκρα, κάνουν άνω-κάτω τα πιπίνια στην ντίσκο και στο τέλος κάνουν και ένα ψυχικό. Απλά είναι να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα τις κάθε ηλικίας.
πρέπει να είναι καλό αυτό...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ένα πολύ δυνατό φιλμάκι μικρού μήκους που με την τέλεια ατμόσφαιρά του σε παίρνει από το χεράκι και σου φτιάχνει τη διάθεση με το έτσι θέλω μέσα σε 20 λεπτά.
απλά τέλειο...
Επισκέπτης
Πιπα ειναι,4/10 με το ζορι.πρέπει να είναι καλό αυτό...
Επισκέπτης
To Snitch ειδα και ηταν σχετικα καλο,το περιμενα χειροτερο,αυτο που ηταν μεγαλη μαλακια ηταν το Gamer που δεν αντεξα και το εκλεισα.
Ξαχνοντας για ταινιακι για το βραδυ επεσε το ματι μου στο Mystery Team,το εχει δει κανεις?
Ξαχνοντας για ταινιακι για το βραδυ επεσε το ματι μου στο Mystery Team,το εχει δει κανεις?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.016
- Πόντοι
- 11.585
ένα πολύ δυνατό φιλμάκι μικρού μήκους που με την τέλεια ατμόσφαιρά του σε παίρνει από το χεράκι και σου φτιάχνει τη διάθεση με το έτσι θέλω μέσα σε 20 λεπτά.
απλά τέλειο...
Μολις το ειδα, στο 19λεπτο πεφτουν οι υποτιτλοι και μενω μαλακας.!!! ουτε τα τοστακια που εκανα δεν προλαβα να φαω.!!!
Δεν ηξερα οτι ειναι μικρου μικους, και που εγραψες μεσα σε 20λεπτα το εμπεδωσα οτι μεσα στα πρωτα 20 λεπτα της ταινιας...
Τεσπα...ο σεναριογραφος θελει να πει μεσω της ταινιας οτι υπαρχουν 2ες ευκαιριες ή κατι τετοιο...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
καλο.το δα κ γω πριν....μπραβο πακιστανε lover για την επιλογη. ;)
απλά τέλειο...
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Aν δεν είχε το αξιόλογο καστ, θα μιλούσαμε για μια απλά καλή ταινία, τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο στο τέλος έχει ένταση.είδε κανείς τον Γκάτσμπυ; πολύ μέτρια ταινία αν και ο Λεονάρντο προσπάθησε πολύ...
Περιμένω –το treiler είναι όντως μαγευτικό-το Now You See Me.
Συνημμένα
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
είδε κανείς τον Γκάτσμπυ; πολύ μέτρια ταινία αν και ο Λεονάρντο προσπάθησε πολύ...
Δεν έψαξα καθόλου πληροφορίες γι' αυτή την ταινία...τι παίζει στο περίπου?
Δεν έψαξα καθόλου πληροφορίες γι' αυτή την ταινία...τι παίζει στο περίπου?
είναι μεταφορά από ένα κλασσικό βιβλίο... δεν το έχω διαβάσει αλλά είναι κακή μεταφορά όπως μου είπε κάποιος που έχει διαβάσει το βιβλίο
δεν πιάνει τον ρυθμό της εποχής του...