Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Κάθε αντράκι κρύβει μέσα του μια γυναίκα.
Dimmits 2007
καθε πουστρακι κοιταει να την πεσει στον dimmits... ;)
btw το 07 δεν εγραφα στο σαιτ...εχεις κ παραισθησεις μαλλον...

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καθε πουστρακι κοιταει να την πεσει στον dimmits... ;)
Έλα τώρα μην υπεκφεύγεις.
Το 2007 που τα έγραφες αυτά σε άλλο φόρουμ ήταν ωραία ε;
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που μου λένε για τα κατορθώματα σου.
Την καλημέρα μου  :2funny:

;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Έλα τώρα μην υπεκφεύγεις.
Το 2007 που τα έγραφες αυτά σε άλλο φόρουμ ήταν ωραία ε;
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που μου λένε για τα κατορθώματα σου.
Την καλημέρα μου  :2funny:

;)
Δε στα πανε καλα οι καλοθελητες σου... :birdman:
μαν να σου δωσω ενα 20 αρι να πας να γαμησεις να ξεθολωσεις?
μου περισσευει ξερεις.... ;)
την καληνυχτα μου...

Επισκέπτης
[size=30pt]Ξεροχυνω...[/size]

Επιτελους το τριτο μερος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εχει και λιγο απο Alien...

Επισκέπτης
Για οποιον ενδιαφερετε (dimmits)αυτη η εκδοση του καινουργιου Die Hard αν και ειναι webrip απλα ΓΑΜΑΕΙ.
Πολυ καλη εικονα και ηχος.
tumblr_m68quoQlm21r0ooogo1_500.gif

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Για οποιον ενδιαφερετε (dimmits)αυτη η εκδοση του καινουργιου Die Hard αν και ειναι webrip απλα ΓΑΜΑΕΙ.
Πολυ καλη εικονα και ηχος.
tumblr_m68quoQlm21r0ooogo1_500.gif
Χαρε ευχαριστω μαν,αλλα κατα τυχη αυτην κατεβασα ή χθες ή προχθες... :grin: :grin:
δεν το ειδα βεβαια ακομη,απλα τσεκαρα την ποιοτητα κ ειδα οτι ειναι καλη...θενκς παντως!
θα πας slayer? :grin: :grin: :offtopic:

Επισκέπτης
Χαρε ευχαριστω μαν,αλλα κατα τυχη αυτην κατεβασα ή χθες ή προχθες... :grin: :grin:
δεν το ειδα βεβαια ακομη,απλα τσεκαρα την ποιοτητα κ ειδα οτι ειναι καλη...θενκς παντως!
θα πας slayer? :grin: :grin: :offtopic:
Αν ειμαι Ελλαδα θα παω,για Down πιο πολυ βεβαια γιατι πρωτον τους καραγουσταρω και δευτερον τους εχω δει μονο μια φορα.
ΥΓ Πολυ πιστολιδι,τετακε,καταδιωξη,αιμα το Die Hard :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν ειμαι Ελλαδα θα παω,για Down πιο πολυ βεβαια γιατι πρωτον τους καραγουσταρω και δευτερον τους εχω δει μονο μια φορα.
ΥΓ Πολυ πιστολιδι,τετακε,καταδιωξη,αιμα το Die Hard :rockon:
Ωραιος!Ρισπεκτ απειρο στον Ανσελμο...κ γω ψηνομαι να παω,δεν το αποφασισα βεβαια ακομη...
μαλλον θα το δω το φιλμακι τωρα το μεσημερι,πηρα κ κατι μπυρες με γευση τεκιλα απο το lidl.... :tooth: :tooth:
ασχετο,αλλα τι βλεπω?μπαναρανε τον Πανα?ξεβρωμισε το σαιτ...μας τα χε κανει τσουρεκια.... :grin:

Επισκέπτης
Ωραιος!Ρισπεκτ απειρο στον Ανσελμο...κ γω ψηνομαι να παω,δεν το αποφασισα βεβαια ακομη...
μαλλον θα το δω το φιλμακι τωρα το μεσημερι,πηρα κ κατι μπυρες με γευση τεκιλα απο το lidl.... :tooth: :tooth:
ασχετο,αλλα τι βλεπω?μπαναρανε τον Πανα?ξεβρωμισε το σαιτ...μας τα χε κανει τσουρεκια.... :grin:
Eισαι και μακρυα ρε αδελφακι,θα σου παει η συναυλια με 100αρα στη καλυτερη,υποψιν οτι τα  30αρια τελειωσαν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Eισαι και μακρυα ρε αδελφακι,θα σου παει η συναυλια με 100αρα στη καλυτερη,υποψιν οτι τα  30αρια τελειωσαν.
να σου πω την αληθεια δε με πειραζει τοσο τα ευρα,οσο βαριεμαι τα χιλιομετρα...δεν την παλευω οταν ταξιδευω.... :S :S :S :S :S :S :S
αλλα μαν δεν εκανα κ τιποτα τελευταια (δεν μου φυγε χρημα),οποτε λεω καλοκαιρακι ερχεται ας κανω κατι...στο τατου φεστιβαλ ηθελα να ρθω κ τελικα βαρεθηκα κ δεν ξεκουνηθηκα.... :P :P
οποτε μαλλον θα ρθω για κανα live.... :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Το Gatsby γαμησε. Ευκολα η ταινια της χρονιας για μενα. Ασυλληπτη η σκηνοθεσια του Luhrmann και η ολη παραγωγη. Ο di caprio οπως συνηθως μορφη, αλλα εντυπωση μου εκανε ο joel edgerton που δεν τον ηξερα καλα. Απιστευτος. Επος τυποι μου. Εχει και γαμω τις μουσικες το soundtrack. Καλυτερο απο το Gatsby με Redford για μενα.  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το Gatsby γαμησε. Ευκολα η ταινια της χρονιας για μενα. Ασυλληπτη η σκηνοθεσια του Luhrmann και η ολη παραγωγη. Ο di caprio οπως συνηθως μορφη, αλλα εντυπωση μου εκανε ο joel edgerton που δεν τον ηξερα καλα. Απιστευτος. Επος τυποι μου. Εχει και γαμω τις μουσικες το soundtrack. Καλυτερο απο το Gatsby με Redford για μενα.  :rockon:
Καλα για ταινια της χρονιας δεν παιζει.Ερχεται το επος σε ενα μηνα.
man_of_steel__2013____poster__2_by_camw1n-d61soaw.jpg

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Δεν ηταν οπως το περημενα, κατεγηστικη δραση εχει, λιγο υπερβολικο, στα πρωτα 25 λεπτα ο γουιλις εχει καταστρεψει την μιση μοσχα, απο εκει και περα πολυ σοβαρος, δεν συγγρινετε με τον παλιο χαρακτηρα των αλλων ταινιων που προσφερε και χιουμορ, απο την αλλη ο υιος, δεν μου αρεσε καθολου, σαν Μακλειν ουτε μια ατακα δεν ειχε, σοβαρος και αυτος, γενικα η ταινια βλεπετε, εχει εφε περναει η ωρα αλλα εως εκει...

Και μια παρατηρηση...
Στην σκηνη με την καταδιωξη με το βανακι, ο σκηνοθετης εχει κανει πατατα, το βανακι φευγει τρακαρησμενο απο πισω, μετα ειναι ατρακαριστο, και μετα το τρακαρουν απο πισω, σε μια δοση το φαναρι το εμπρος απο την τρακα εχει φυγει και κρεμετε, και σε επομενο πλανο το φαναρι δια μαγειας ειναι βιδωμενο πανω στο αμαξι...αλαλουμ.!  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δεν ηταν οπως το περημενα, κατεγηστικη δραση εχει, λιγο υπερβολικο, στα πρωτα 25 λεπτα ο γουιλις εχει καταστρεψει την μιση μοσχα, απο εκει και περα πολυ σοβαρος, δεν συγγρινετε με τον παλιο χαρακτηρα των αλλων ταινιων που προσφερε και χιουμορ, απο την αλλη ο υιος, δεν μου αρεσε καθολου, σαν Μακλειν ουτε μια ατακα δεν ειχε, σοβαρος και αυτος, γενικα η ταινια βλεπετε, εχει εφε περναει η ωρα αλλα εως εκει...

Και μια παρατηρηση...
Στην σκηνη με την καταδιωξη με το βανακι, ο σκηνοθετης εχει κανει πατατα, το βανακι φευγει τρακαρησμενο απο πισω, μετα ειναι ατρακαριστο, και μετα το τρακαρουν απο πισω, σε μια δοση το φαναρι το εμπρος απο την τρακα εχει φυγει και κρεμετε, και σε επομενο πλανο το φαναρι δια μαγειας ειναι βιδωμενο πανω στο αμαξι...αλαλουμ.!  :2funny:
το δα κ γω πριν λιγο...
τερμα Αμερικανια,οσο δεν παει,με την κλασσικη ΄΄υπογεια΄΄αντιπαραθεση:κακοι Ρωσσοι,καλοι Αμερικανοι...
ευχαριστο παντως, ειδικα για βαρετα μεσημερια Κυριακης....ο Γουίλις γερασε κ ο τυπακος που υποδυεται τον γιο προσωπικα δεν με επεισε... :rolleyes:
προσεξα κ αυτο με το φαναρι απο το Βαν κ ειχες δικιο...οχι μονο ειναι βιδωμενο,αλλα μετα ειναι κ αναμμενο.... :S

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πείτε καμιά ταινία (και παλιά) σε στιλ θεού ταραντίνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom