redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι λενε ρε τύπε αληθεια;Ρε αντε γαμηθειτε απο δω
τι λενε ρε τύπε αληθεια;Ρε αντε γαμηθειτε απο δω
Δεν ειναι κατι κακο. Ειχε ενα προβλημα και δεν πηγε, δεν πουλησε παραμυθια σαν καποιους αλλους.Γιωτας ειναι ο Μητσος?? :S :S
για το ΑΜΕΑ δεν ρωταω...φαινεται.
πακιστανε μιας και εισαι ειδικος δηλαδη απλες γυναικες να παιζουν αλλα να κρυβουν κατι, δηλαδη να ειναι θηλυκοι αχαχουχες.
οχι σαδομαζοχιστικα με ξυλο δερμα και μαστιγια.
να εχει μια υποθεση, παθος, ποθο, κ.α. οχι τετοια τυπου ισλα(γνωριζεις περι ισλα? ) αν και ξερω οτι εισαι ειδικος.
εστω να εχει υποθεση ρε τυπε.ας ειναι και ταινια χωρις νευρο.
εχω κατεβασει κατι λιγα απο εξπλοιτεισιον.εσυ θα ξερεις.
αντε πακιστανε δωσε τιτλους ταινιων.
προτεινε ταινιες εκφυλες οπως την τελευταια φορα αλλα με πρωταγωνιστες ατομα απλα που δεν τους φαινεται στην αρχη οτι ειναι εκφυλα.
κ.α. οχι τετοια τυπου ισλα(γνωριζεις περι ισλα? ) αν και ξερω οτι εισαι ειδικος.
δεν είμαι ειδικός τύπε... εγώ είμαι ρομαντικός τύπος !!!
για τέτοιο stuff τον orgasmo ρώτα....
δλδ τις θες και παρθένες και πουτάνες....
δεν θελω σαμοδαζοχιστικα τυπε.δεν βλεπω τετοια.εχει υλικο μπολικο ο οργκασμο για αυτα αλλωστε. καλα δεν ξερεις περι ισλα?τι είναι αυτό ?
παρε να χεις.και κανονικο φιλμ με σεξουποθεση κ.λ.π. ποσταρε.δεν θελω να δω τσοντα.
δεν θελω σαμοδαζοχιστικα τυπε.δεν βλεπω τετοια.εχει υλικο μπολικο ο οργκασμο για αυτα αλλωστε. καλα δεν ξερεις περι ισλα?
ζητα υλικο απο οργκασμο περι ισλα.
οκ αν εχεις τιποτα εξπλοιτασιον η και κανονικο φιλμ με σεξουποθεση κ.λ.π. ποσταρε.δεν θελω να δω τσοντα.δεν βλεπω αλλωστε πλεον εκτος απο κανενα καινουργιο ξεκωλο του σειρινα στα πεταχτα αν τυχει και δω.
ζητα υλικο απο οργκασμο περι ισλα.
το εχω δει.
ε..και τετοια στο περιπου.ευχαριστω.βασικα για παλια σεξπλοιοτασιον εψαχνα.τα περισσοτερα απο αυτα που ποσταρες τα εχω δει.το δευτερο μπλογκ ομως δεν το ηξερα.θο το ψαξω.μάλιστα...sex σε mainstream movies !!
τσόντα με υπόθεση θες δλδ... γιατί δεν το λες καθαρά ?
αντε μωρη κουφαλα επρεπε να γραψω 10 ποστ για να δωσεις υλικο που μου το επαιζες θεουσα.
για vintage hardcore (με καλές υποθέσεις όμως) βρες υλικό από color climax.(παίζουν πολλές τρελές ιστορίες γύρω από αυτή τη εταιρία)
επίσης γαμάει και μια παλιά δανέζικη (εφταλογία :o νομίζω) πορνοκωμοδία με υπόθεση, του Werner Hedman
Agent 69 Jensen i Skyttens tegn (writer)
1977 Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn
1976 I Løvens tegn
1975 I Tvillingernes tegn
1974 I Tyrens tegn
1964 Måske i morgen
1962 Dirch går køkkenvejen (short)
1958 Pigen og vandpytten (writer)
γουσταρες τυπε?σπλατερ στο πιστολιδι κ ετσι?
tarantino, wild west - dirty south, love story, revenge fucking story, χιλιάδες σφαίρες στο δόξα πατρί...
η ταινία είναι οργασμός από την αρχή μέχρι το τέλος !!!!
υγ
χαλαρά μέσα στο top ten μου....
γουσταρες τυπε?σπλατερ στο πιστολιδι κ ετσι?
καλο ειναι...κλασικ Ταραντινο.
εγραψα κριτικη 3-4 σελιδες πριν.ποιο πάνω είδα ότι δεν σου άρεσε εσένα ?
οχι απλα εγω το θεωρω απλα καλο.Αλλα γουστα ειναι αυτα τυπε μου. ;)ποιο πάνω είδα ότι δεν σου άρεσε εσένα ?
εγραψα κριτικη 3-4 σελιδες πριν.