Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιωτας ειναι ο Μητσος?? :S :S
για το ΑΜΕΑ δεν ρωταω...φαινεται. :grin:
Δεν ειναι κατι κακο. Ειχε ενα προβλημα και δεν πηγε, δεν πουλησε παραμυθια σαν καποιους αλλους.
Απλα οχι να ειναι αμεα μονο οταν θα εχει καποιο κερδος.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πακιστανε μιας και εισαι ειδικος προτεινε ταινιες εκφυλες οπως την τελευταια φορα αλλα με πρωταγωνιστες ατομα απλα που δεν τους φαινεται στην αρχη οτι ειναι εκφυλα.δηλαδη απλες γυναικες να παιζουν αλλα να κρυβουν κατι, δηλαδη να ειναι θηλυκοι αχαχουχες(βλεπε αγγελικουλα). :grin: :grin:
οχι σαδομαζοχιστικα με ξυλο δερμα και μαστιγια.
να εχει μια υποθεση, παθος, ποθο,  κ.α. οχι τετοια τυπου ισλα(γνωριζεις περι ισλα? :grin: :grin:) αν και ξερω οτι εισαι ειδικος.
εστω να εχει υποθεση ρε τυπε.ας ειναι και ταινια χωρις νευρο. :grin: :grin:
εχω κατεβασει κατι λιγα απο εξπλοιτεισιον.εσυ θα ξερεις.
αντε πακιστανε δωσε τιτλους ταινιων. :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πακιστανε μιας και εισαι ειδικος δηλαδη απλες γυναικες να παιζουν αλλα να κρυβουν κατι, δηλαδη να ειναι θηλυκοι αχαχουχες. :grin: :grin:
οχι σαδομαζοχιστικα με ξυλο δερμα και μαστιγια.
να εχει μια υποθεση, παθος, ποθο,  κ.α. οχι τετοια τυπου ισλα(γνωριζεις περι ισλα? :grin: :grin:) αν και ξερω οτι εισαι ειδικος.
εστω να εχει υποθεση ρε τυπε.ας ειναι και ταινια χωρις νευρο. :grin: :grin:
εχω κατεβασει κατι λιγα απο εξπλοιτεισιον.εσυ θα ξερεις.
αντε πακιστανε δωσε τιτλους ταινιων. :rockon: :rockon:

δεν είμαι ειδικός τύπε... εγώ είμαι ρομαντικός τύπος !!!  :boobies:
για τέτοιο stuff τον orgasmo ρώτα....  :grin:

προτεινε ταινιες εκφυλες οπως την τελευταια φορα αλλα με πρωταγωνιστες ατομα απλα που δεν τους φαινεται στην αρχη οτι ειναι εκφυλα.

δλδ τις θες και παρθένες και πουτάνες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν είμαι ειδικός τύπε... εγώ είμαι ρομαντικός τύπος !!!  :boobies:
για τέτοιο stuff τον orgasmo ρώτα....  :grin:

δλδ τις θες και παρθένες και πουτάνες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θελω σαμοδαζοχιστικα τυπε.δεν βλεπω τετοια.εχει υλικο μπολικο ο οργκασμο για αυτα αλλωστε. :2funny: :2funny: καλα δεν ξερεις περι ισλα? :grin:
ζητα υλικο απο οργκασμο περι ισλα. :grin: :grin:
οκ αν εχεις τιποτα εξπλοιτασιον η και κανονικο φιλμ με σεξουποθεση κ.λ.π. :grin: :grin: ποσταρε.δεν θελω να δω τσοντα.δεν βλεπω αλλωστε πλεον εκτος απο κανενα καινουργιο ξεκωλο του σειρινα στα πεταχτα αν τυχει και δω. :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δεν θελω σαμοδαζοχιστικα τυπε.δεν βλεπω τετοια.εχει υλικο μπολικο ο οργκασμο για αυτα αλλωστε. :2funny: :2funny: καλα δεν ξερεις περι ισλα? :grin:
ζητα υλικο απο οργκασμο περι ισλα. :grin: :grin:
οκ αν εχεις τιποτα εξπλοιτασιον η και κανονικο φιλμ με σεξουποθεση κ.λ.π. :grin: :grin: ποσταρε.δεν θελω να δω τσοντα.δεν βλεπω αλλωστε πλεον εκτος απο κανενα καινουργιο ξεκωλο του σειρινα στα πεταχτα αν τυχει και δω. :2funny: :2funny:

μάλιστα...sex σε mainstream movies !!
τσόντα με υπόθεση θες δλδ... γιατί δεν το λες καθαρά ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:grin:

ζητα υλικο απο οργκασμο περι ισλα.

είναι κάτι καλό ?  :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μάλιστα...sex σε mainstream movies !!
τσόντα με υπόθεση θες δλδ... γιατί δεν το λες καθαρά ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:grin:
ε..και τετοια στο περιπου.ευχαριστω.βασικα για παλια σεξπλοιοτασιον εψαχνα.τα περισσοτερα απο αυτα που ποσταρες τα εχω δει.το δευτερο μπλογκ ομως δεν το ηξερα.θο το ψαξω. :cheesy:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

για vintage hardcore (με καλές υποθέσεις όμως) βρες υλικό από color climax.(παίζουν πολλές τρελές ιστορίες γύρω από αυτή τη εταιρία)

επίσης γαμάει και μια παλιά δανέζικη (εφταλογία  :o νομίζω) πορνοκωμοδία  με υπόθεση, του Werner Hedman

Agent 69 Jensen i Skyttens tegn (writer)

1977 Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn

1976 I Løvens tegn

1975 I Tvillingernes tegn

1974 I Tyrens tegn

1964 Måske i morgen

1962 Dirch går køkkenvejen (short)

1958 Pigen og vandpytten (writer)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

για vintage hardcore (με καλές υποθέσεις όμως) βρες υλικό από color climax.(παίζουν πολλές τρελές ιστορίες γύρω από αυτή τη εταιρία)

επίσης γαμάει και μια παλιά δανέζικη (εφταλογία  :o νομίζω) πορνοκωμοδία  με υπόθεση, του Werner Hedman

Agent 69 Jensen i Skyttens tegn (writer)

1977 Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn

1976 I Løvens tegn

1975 I Tvillingernes tegn

1974 I Tyrens tegn

1964 Måske i morgen

1962 Dirch går køkkenvejen (short)

1958 Pigen og vandpytten (writer)
αντε μωρη κουφαλα επρεπε να γραψω 10 ποστ για να δωσεις υλικο που μου το επαιζες θεουσα. :2funny: :2funny:
αφου ξερω οτι ειναι ειδικοτητα σου... :grin: :grin:
σε οτι αφορα τις πορνοκωμωδιες με ξενερωνουν καπως αναλογα την πορνοκωμωδια βεβαια.αλλωστε εξπλοιτασιον α λα ταραντινο ειναι και αυτες.
βεβαια καμια σχεση με τις σεξοκωμωδιες τις αισθησιακες με λαουρα αντονελι, στεφανια σαντρελλι κ.α. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
μιλαμε για ιερειες της καβλας... :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
βασικά αυτές τις δανέζικες "κωμωδίες" τσέκαρε τες.
είναι πραγματικά ποιοτικές ...  :cum: :cum: :cum: :cum:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

πολυ καλο φιλμακι σε σκηνοθεσια Ρ.Ρεντφορντ...μολις το ειδα... :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
djangounchainedposter.jpeg

tarantino, wild west - dirty south, love story, revenge fucking story, χιλιάδες σφαίρες στο δόξα πατρί και μουσικές που γαμάνε..
η ταινία είναι οργασμός από την αρχή μέχρι το τέλος !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υγ
χαλαρά μέσα στο top ten μου.... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
djangounchainedposter.jpeg

tarantino, wild west - dirty south, love story, revenge fucking story, χιλιάδες σφαίρες στο δόξα πατρί...
η ταινία είναι οργασμός από την αρχή μέχρι το τέλος !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υγ
χαλαρά μέσα στο top ten μου.... :grin:
γουσταρες τυπε?σπλατερ στο πιστολιδι κ ετσι?
καλο ειναι...κλασικ Ταραντινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom