Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και στο Amazon συμβαίνει..υπάρχουν μάλιστα ειδικοί συγγραφείς κριτικών, οι οποίοι πληρώνονται για να εκθειάσουν κάποιο βιβλίο,ταινία..οι βαθμολογίες είναι πάντα ενδεικτικές..ποτέ δεν τις παίρνουμε πολύ στα σοβαρά..
λογικο... :grin: :grin:

Επισκέπτης

παίδες δε μιλάμε για 50 κριτικές στο μπου, ούτε για 10 κριτικές βιβλίων

μιλάμε για 300.000 ψήφους

άντε να καταλάβω ότι στην αρχή της ταινίς όταν οι ψήφοι είναι ακόμα στους 15-20.000 πολλοί από αυτούς είναι από παράγοντες της ταινίας, αλλά όταν βλέπω 300.000 σημαίνει ότι έχει ψηφίσει όλη η Αμερική

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
παίδες δε μιλάμε για 50 κριτικές στο μπου, ούτε για 10 κριτικές βιβλίων

μιλάμε για 300.000 ψήφους

άντε να καταλάβω ότι στην αρχή της ταινίς όταν οι ψήφοι είναι ακόμα στους 15-20.000 πολλοί από αυτούς είναι από παράγοντες της ταινίας, αλλά όταν βλέπω 300.000 σημαίνει ότι έχει ψηφίσει όλη η Αμερική
Από ένα σημείο και μετά αναλαμβάνει η ψυχολογία της μάζας..όταν βλέπεις ότι  10000 άτομα πχ λένε ό,τι κάτι αξίζει για 8 πχ ενώ εσύ θεωρείς ότι αξίζει για 3 ,είναι πολύ πιθανό υποσυνείδητα αντί για 3 να βάλεις πχ 5 ή 6..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Και φυσικά το γεγονός ό,τι υπάρχουν 300000 πχ ψήφοι δε σημαίνει ό,τι είναι όλοι ξεχωριστά άτομα..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δεν θα κατσω ποτε να κοιταξω το για να δω την βαθμολογια μιας ταινιας... :rolleyes:
θα στρωσω τον κωλο μου κ θα κατσω να την δω για να κρινω μονος μου αν μου αρεσει κ τι... :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν θα κατσω ποτε να κοιταξω το για να δω την βαθμολογια μιας ταινιας... :rolleyes:
θα στρωσω τον κωλο μου κ θα κατσω να την δω για να κρινω μονος μου αν μου αρεσει κ τι... :)
To imbd το κοιταμε για να αποφασισουμε ποια ταινια να δουμε οταν δεν εχουμε καποια προταση, οχι για να μας διαμορφωσει αποψη.  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
To imbd το κοιταμε για να αποφασισουμε ποια ταινια να δουμε οταν δεν εχουμε καποια προταση, οχι για να μας διαμορφωσει αποψη.  :think:
αν θες να δεις ποια ταινια θα δεις στην συνεχεια,να μπαινεις και να μας διαβαζεις εδω στο θρεντ. :grin: :grin:
Ετσι θα αποκτησεις την γνωση.Σιγα-σιγα... :woldman: :woldman:
Καπις Ντανιελ-Σαν? :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
To imbd το κοιταμε για να αποφασισουμε ποια ταινια να δουμε οταν δεν εχουμε καποια προταση, οχι για να μας διαμορφωσει αποψη.  :think:
η τελική επιλογή πρέπει να είναι πάντα δική μας, άσχετα από βαθμολογίες,κριτικούς κτλ.. δεν είναι κακό να παίρνεις μια ιδέα του τί σκέφτονται οι άλλοι, σε καμια περίπτωση όμως δεν πρέπει οι επιλογές μας να καθορίζονται από μια βαθμολογία..επίσης θεωρώ ότι και στο imdb είναι καλύτερα να μην κοιτάει κάποιος τη βαθμολογία που δίνει στην πρώτη σελίδα , αλλά κάπου νομίζω έχει μια καμπύλη με τις βαθμολογίες των χρηστών..αφαιρούμαι τις πολύ χαμηλές και ψηλές αντίστοιχα και ίσως πάρουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η τελική επιλογή πρέπει να είναι πάντα δική μας, άσχετα από βαθμολογίες,κριτικούς κτλ.. δεν είναι κακό να παίρνεις μια ιδέα του τί σκέφτονται οι άλλοι, σε καμια περίπτωση όμως δεν πρέπει οι επιλογές μας να καθορίζονται από μια βαθμολογία..επίσης θεωρώ ότι και στο imdb είναι καλύτερα να μην κοιτάει κάποιος τη βαθμολογία που δίνει στην πρώτη σελίδα , αλλά κάπου νομίζω έχει μια καμπύλη με τις βαθμολογίες των χρηστών..αφαιρούμαι τις πολύ χαμηλές και ψηλές αντίστοιχα και ίσως πάρουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.
Για ταινιες που δεν ξερουμε και τις ακουμε πρωτη φορα, πως να κανουμε επιλογη; Aπλα λεω πως οταν δεν εχουμε καποια συγκεκριμενη ταινια στο μυαλο μας παμε στο imbd βλεπουμε καποιες λιστες και διαβαζοντας στορυ κτλ αποφασιζουμε ποια θα δουμε.
Τωρα για τις βαθμολογιες απλα τις εχω σαν ενδεικτικες, δηλαδη μια ταινια που δεν ξερω και θα εχει 4 βαθμολογια δεν θα την κατεβασω, αν ομως ξερω πραγματα για την ταινια και θελω να την δω το 4 μου ειναι αδιαφορο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Για ταινιες που δεν ξερουμε και τις ακουμε πρωτη φορα, πως να κανουμε επιλογη; Aπλα λεω πως οταν δεν εχουμε καποια συγκεκριμενη ταινια στο μυαλο μας παμε στο imbd βλεπουμε καποιες λιστες και διαβαζοντας στορυ κτλ αποφασιζουμε ποια θα δουμε.
Τωρα για τις βαθμολογιες απλα τις εχω σαν ενδεικτικες, δηλαδη μια ταινια που δεν ξερω και θα εχει 4 βαθμολογια δεν θα την κατεβασω, αν ομως ξερω πραγματα για την ταινια και θελω να την δω το 4 μου ειναι αδιαφορο.
δε διαφωνώ..άλλωστε το downloading είναι δωρεάν (προς το παρόν)..εγώ πολλές φορές έχω κατεβάσει και ταινίες του 3 και του 4 και απλά τις έχω σ  να βρίσκονται..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
gi-joe-retaliation-international-poster.jpg

μεγαλη μαλακια τυποι
ουτε να το κατεβασεις απτο ιντερνετ δεν αξιζει

Επισκέπτης
5-10-15 ευρω ολοι τα εχουν τυπε
Εγω θα γουσταρα σινεμα με Μητσο.
Σαν ΑΜΕΑ που ειναι δε θα χρειαζοταν να περιμενει στην ουρα,
θα του διναν τις καλυτερες θεσεις, και θα του εβαζαν περισσοτερο αναψυκτικο και ποπ κορν επειδη εινια ετσι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
gi-joe-retaliation-international-poster.jpg

μεγαλη μαλακια τυποι
ουτε να το κατεβασεις απτο ιντερνετ δεν αξιζει
οντως χειροτερο απο το πρωτο.σκοτωσανε τον πρωταγωνιστη οι μαλακες και η siena miller δεν παιζει επισης που ητανε καλη στο πρωτο.ο ντεστρο δεν παιζει και ο κομπρα σαν καμεο εμφανιζεται.η πλακα ειναι οτι στο πρωτο οι περισσοτεροι ηθοποιοι ηταν αγνωστοι και για τον πουτσο.το δευτερο θα το δω μονο και μονο για χαρη του byung hun lee.μακραν ο μονος που αξιζει απο ολους εκει.ο γουιλις απλως υπηρχε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω θα γουσταρα σινεμα με Μητσο.
Σαν ΑΜΕΑ που ειναι δε θα χρειαζοταν να περιμενει στην ουρα,
θα του διναν τις καλυτερες θεσεις, και θα του εβαζαν περισσοτερο αναψυκτικο και ποπ κορν επειδη εινια ετσι...
Σαν γυφτος που εισαι, ικανο σε εχω να βγεις με αμεα, μονο γιαυτο τον λογο, αν και δεν νομιζω να χρειαζεται να βγεις με αμεα εσυ γιαυτο τον λογο

ΑΜΕΑ παντως εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εν αντιθεση με σενα που ΕΙΣΑΙ  :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σαν γυφτος που εισαι, ικανο σε εχω να βγεις με αμεα, μονο γιαυτο τον λογο, αν και δεν νομιζω να χρειαζεται να βγεις με αμεα εσυ γιαυτο τον λογο

ΑΜΕΑ παντως εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ εν αντιθεση με σενα που ΕΙΣΑΙ  :birdman:
Μητσο αφου εσυ ο ιδιος εχεις πει πως εισαι αμεα.
Δεν ειναι κακο Μητσαρα. Αμα θεωρεις πως δεν εισαι αμεα να μην επαιρνες τα επιδοματα απο το κρατος και να υπηρετουσες κανονικα την θητεια σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε αντε γαμηθειτε απο δω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μητσο αφου εσυ ο ιδιος εχεις πει πως εισαι αμεα.
Δεν ειναι κακο Μητσαρα. Αμα θεωρεις πως δεν εισαι αμεα να μην επαιρνες τα επιδοματα απο το κρατος και να υπηρετουσες κανονικα την θητεια σου.
Γιωτας ειναι ο Μητσος?? :S :S
για το ΑΜΕΑ δεν ρωταω...φαινεται. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom