KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ευχαριστώ τον συνήγορο υπεράσπισης...
Ευχαριστώ τον συνήγορο υπεράσπισης...
Πάλι μου τα γυρίζεις...ειπα τυπε εκτος απο τον Γουιλ Φερελ που ειναι τυπος
Οντως υπερβαλλω αλλα το σεναριο ειναι τοσο εξωφρενικο ακομα και για τα δεδομενα κωμωδιας...Ο τοτε αγνωστος Μπραντλευ Κουπερ χαντακωνεται σε εναν παρα πολυ εριστικο ρολο Μαικ Ταισον γιαπη, οι δυο πρωταγωνιστες δεν μου αρεσαν ποτε σαν ηθοποιοι ετσι και αλλιως και ο μονος που εχει πλακα ειναι ο Γουιλ φερελ ;)
Wedding Crashers @3:55 "MAAA THE MEATLOAF FUCK!!!" η πιο θεϊκή σκηνή με τον Will Ferrell!!!
μιουζικαλ...καλουτσικο,κουραζει βεβαια αρκετα καπου στην μεση...οσοι δεν ειναι φαν τετοιου ειδου ταινιων μην μπειτε στον κοπο...ο τομ κρουζ εχει πολυ καλο σωμα για τοσο κοντος...τον ειχα για λαπα...
δεν βλέπεται...
πραγματικα ρε τυπε πρεπει να προσπαθησαν πολυ για να κανουν κατι τοσο σκατενιο...οσο για την πρωταγωνιστρια "βασιλισσα του παγου" καλυτερα μαλλον που παρατησε την υποκριτικη και το γυρισε σε πληρωμενη γκομενα επωνυμων γκευ
Λυρικός όπως πάντα...πραγματικα ρε τυπε πρεπει να προσπαθησαν πολυ για να κανουν κατι τοσο σκατενιο...οσο για την πρωταγωνιστρια "βασιλισσα του παγου" καλυτερα μαλλον που παρατησε την υποκριτικη και το γυρισε σε πληρωμενη γκομενα επωνυμων γκευ
Έχεις δίκιο,πάσο.αυτο ειχα γραψει τυπε μου στο αρχικο μυνημα
Σουλα Ελα Ξανα στο μεγκα
Την ίδια ώρα ο αντένας είχε ταινιάρα.
μεγαλε περα απο τη πλακα υπηρχε μια φημη που ακουγα οτι ο πηρος δημας εσπρωχνεε τον ρεμο..ισχυει?πραγματικα ρε τυπε πρεπει να προσπαθησαν πολυ για να κανουν κατι τοσο σκατενιο...οσο για την πρωταγωνιστρια "βασιλισσα του παγου" καλυτερα μαλλον που παρατησε την υποκριτικη και το γυρισε σε πληρωμενη γκομενα επωνυμων γκευ
μεγαλε περα απο τη πλακα υπηρχε μια φημη που ακουγα οτι ο πηρος δημας εσπρωχνεε τον ρεμο..ισχυει?