You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 648K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το ειδα κ εγω,μακραν καλυτερο απο το ενα...The Expendables 2
Γάμησε λέμε
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Υπερβάλλεις λίγο ρε φίλε...Δεν πάει για Όσκαρ,αλλά οι διάλογοι μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι πολύ έξυπνοι κ αστείοι...Πιο πριν ειχα δει το wedding crashers στον alpha...σαχλοκωμωδια βυθισμενη μεχρι τον λαιμο στα κλισε και τους μονοδιαστατους χαραχτηρες....τι χασιμο χρονου πραγματικα
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Υπερβάλλεις λίγο ρε φίλε...Δεν πάει για Όσκαρ,αλλά οι διάλογοι μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι πολύ έξυπνοι κ αστείοι...
Οντως υπερβαλλω αλλα το σεναριο ειναι τοσο εξωφρενικο ακομα και για τα δεδομενα κωμωδιας...Ο τοτε αγνωστος Μπραντλευ Κουπερ χαντακωνεται σε εναν παρα πολυ εριστικο ρολο Μαικ Ταισον γιαπη, οι δυο πρωταγωνιστες δεν μου αρεσαν ποτε σαν ηθοποιοι ετσι και αλλιως και ο μονος που εχει πλακα ειναι ο Γουιλ φερελ ;)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
FOREST GUMP. Όλη η ταινία με δυνατές σκηνές. Βοήθησε και το εξαιρετικό σενάριο.
THE GREEN MILE. Η στιγμή που ο δεσμοφύλακας (Τομ Χανκς) καταλαβαίνει πως ο Τζον Κοφφι είναι αθώος για το έγκλημα των δυο κοριτσιών.
Φοβερές ταινίες και οι δύο. Με καταπληκτική σκηνοθεσία.
THE GREEN MILE. Η στιγμή που ο δεσμοφύλακας (Τομ Χανκς) καταλαβαίνει πως ο Τζον Κοφφι είναι αθώος για το έγκλημα των δυο κοριτσιών.
Φοβερές ταινίες και οι δύο. Με καταπληκτική σκηνοθεσία.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
The Expendables 2
Γάμησε λέμε
Μια πολυ τιμια ταινια ως προς τον θεατη και τι μπορει να περιμενει απο αυτη οταν πληρωσει το εισητηριο...οι υπολοιποι ας πανε να δουνε ευρωπαικο σινεμα αν θελουν βαθια υπαρξιακα νοηματα...
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Ειδα το "Blood diamond" ωραια ταινια,αν και σε μερικα σημεια κουραζει.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είναι λίγο χύμα το σενάριο,όντως.Πολύ έξυπνο όμως σε γενικές γραμμές...Οντως υπερβαλλω αλλα το σεναριο ειναι τοσο εξωφρενικο ακομα και για τα δεδομενα κωμωδιας...Ο τοτε αγνωστος Μπραντλευ Κουπερ χαντακωνεται σε εναν παρα πολυ εριστικο ρολο Μαικ Ταισον γιαπη, οι δυο πρωταγωνιστες δεν μου αρεσαν ποτε σαν ηθοποιοι ετσι και αλλιως και ο μονος που εχει πλακα ειναι ο Γουιλ φερελ ;)
Με την ίδια λογική,κ στο Hangover χαντακώθηκε..Αν εξαιρέσεις την απόλυτη ευφυία,έχει παίξει κάτι άλλο σοβαρό κ μου διαφεύγει?
Καλοί είναι οι πρωταγωνιστές,αλλά μόνο σε τέτοιους ρόλους,δεν τους έχω δει σε κάτι διαφορετικό...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Είναι λίγο χύμα το σενάριο,όντως.Πολύ έξυπνο όμως σε γενικές γραμμές...
Με την ίδια λογική,κ στο Hangover χαντακώθηκε..Αν εξαιρέσεις την απόλυτη ευφυία,έχει παίξει κάτι άλλο σοβαρό κ μου διαφεύγει?
Καλοί είναι οι πρωταγωνιστές,αλλά μόνο σε τέτοιους ρόλους,δεν τους έχω δει σε κάτι διαφορετικό...
Απο το Hangover αναδειχθηκε τυπε και ειχε κωμικο ρολο, ενω σε αυτη την ταινια ειχε τοσο εριστικο ρολο που ηταν σαν ο σεναριογραφος να ηταν γκομενα που δεν την πηδηξε και τον εκδικηθηκε
Απο την αλλη συνεχιζω τοσα χρονια να μην καταλαβαινω τι το εξαιρετικο εχει ως κωμικος ο Οουεν Γουιλσον και ο Βινς Βον αλλα αυτο δεν παυει να ειναι δικη μου γνωμη
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Απο την αλλη συνεχιζω τοσα χρονια να μην καταλαβαινω τι το εξαιρετικο εχει ως κωμικος ο Οουεν Γουιλσον και ο Βινς Βον
+1
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βεβαια ως ανθρωπος ειναι πολλα πραγματα που θεωρω ανεξηγητη την τοση φασαρια και το hype γυρω απο αυτα(απο τους Rolling Stones και τους U2 μεχρι το Californication και το Vampire diaries) αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είναι αλήθεια ότι τον παραέκανε εριστικό κ αχώνευτο τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο σεναριογράφος,αλλά δεν παύει να είναι ένας ρόλος...Απο το Hangover αναδειχθηκε τυπε και ειχε κωμικο ρολο, ενω σε αυτη την ταινια ειχε τοσο εριστικο ρολο που ηταν σαν ο σεναριογραφος να ηταν γκομενα που δεν την πηδηξε και τον εκδικηθηκε
Απο την αλλη συνεχιζω τοσα χρονια να μην καταλαβαινω τι το εξαιρετικο εχει ως κωμικος ο Οουεν Γουιλσον και ο Βινς Βον αλλα αυτο δεν παυει να ειναι δικη μου γνωμη
Δεν είναι κωμικοί κλάσης,απλά είναι βολικοί σε τέτοιου είδους κωμωδίες,κ ίσως οι μόνοι που θα δεχόντουσαν να παίξουν σε κάτι τέτοιο...
Όσον αφορά αυτό που γράφεις παρακάτω,έχω καταλάβει ότι είσαι εκλεκτικός άνθρωπος κ γι'αυτό σε πάω...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Είναι αλήθεια ότι τον παραέκανε εριστικό κ αχώνευτο τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο σεναριογράφος,αλλά δεν παύει να είναι ένας ρόλος...
Δεν είναι κωμικοί κλάσης,απλά είναι βολικοί σε τέτοιου είδους κωμωδίες,κ ίσως οι μόνοι που θα δεχόντουσαν να παίξουν σε κάτι τέτοιο...
Όσον αφορά αυτό που γράφεις παρακάτω,έχω καταλάβει ότι είσαι εκλεκτικός άνθρωπος κ γι'αυτό σε πάω...
Αυτο ειναι το βασικο τυπε
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πάλι συμφωνούμε?Αυτο ειναι το βασικο τυπε
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πάλι συμφωνούμε?
παντα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Wedding Crashers @3:55 "MAAA THE MEATLOAF FUCK!!!" η πιο θεϊκή σκηνή με τον Will Ferrell!!!Υπερβάλλεις λίγο ρε φίλε...Δεν πάει για Όσκαρ,αλλά οι διάλογοι μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι πολύ έξυπνοι κ αστείοι...