Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (10 μέλη και 10 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μα δεν έχει να αποδείξει σε κάποιον κάτι. Αυτό είναι και τον 'προσκυνώ' γι'αυτό.
Πες ότι δεν είναι καλός σε κάτι άλλο. Θα τον μειώσει? Για μένα όχι. Ούτε στο ελάχιστο.

Αυτή είναι η καύλα του, αυτό κάνει.

Ναι γαμώ!
δεν χρειαζεται ουτε θελουμε καν να μας αποδειξη κατι.Αλλα θα ηθελα να δω (δουμε και η σανταλ και αλλοι) πως πχ η "τρελλη" αυτη ματια του μας εδειχνε μια πολιτικη ταινια

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν χρειαζεται ουτε θελουμε καν να μας αποδειξη κατι.Αλλα θα ηθελα να δω (δουμε και η σανταλ και αλλοι) πως πχ η "τρελλη αυτη ματια του μας εδειχνε μια πολιτικη ταινια πχ

Ίσως έτσι να έχανε ένα μέρος του κοινού του ας πούμε. Σε πολλούς (μας) αρέσει που είναι χαμένος στον κόσμο του και μας βυθίζει μαζί του.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
σανταλ ειμαι φετες σαν και αυτον στο αβαταρ σου
θες να κανουμε μελαγχολικο κονε σαν το τζονι τον ντεπ

σαν αυτον στο αβαταρ δεν θα'σαι...

ασε, απο τις πολλες βροχες δεν μπορω αλλη μελαγχολια προς στιγμην  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ίσως έτσι να έχανε ένα μέρος του κοινού του ας πούμε. Σε πολλούς (μας) αρέσει που είναι χαμένος στον κόσμο του και μας βυθίζει μαζί του.
το σινεμα φτιαχνει χαρακτηρες,διδασκει.Αυτο το ταξιδι που σε παει λοιπον φανταζεσαι να μας εδειχνε εναν καινουργιο δρομο σε ολους μας.Στον ψαλιδοχερη πχ εμαθε πολλους απο εμας να σεβομαστε την διαφορετικοτητα....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
σαν αυτον στο αβαταρ δεν θα'σαι...
ενα παλιο γνωμικο λεει:μην εμπιστευεσαι ποτε εναν ανδρα με βυζια μεγαλυτερα απο τα δικα σου...
κ ο δικος σου στο αβαταρ παιζει να εχει μεγαλυτερα... :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το σινεμα φτιαχνει χαρακτηρες,διδασκει.Αυτο το ταξιδι που σε παει λοιπον φανταζεσαι να μας εδειχνε εναν καινουργιο δρομο σε ολους μας.Στον ψαλιδοχερη πχ εμαθε πολλους απο εμας να σεβομαστε την διαφορετικοτητα....

Ίσως έχεις δίκιο.
Αλλά μάλλον έχω περιορισμένη φαντασία και δεν μπορώ καν να τον φανταστώ σε κάτι άλλο ή πιστεύω ενδόμυχα ότι θα τον αλλοιώσει μέσα μου. ^_^

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
ενα παλιο γνωμικο λεει:μην εμπιστευεσαι ποτε εναν ανδρα με βυζια μεγαλυτερα απο τα δικα σου...
κ ο δικος σου στο αβαταρ παιζει να εχει μεγαλυτερα... :grin: :grin: :grin:

δεν κινδυνευω  :tits2:

ολα καλα! :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε αντε τραβα να δεις καμια παρασταση με μπαλετα
θα σου πω κατι εμπιστευτικα :grin:  πιο πολλες γκομενες εχω παρει οταν της πηγα σε μπαλετο παρα οταν τους εδειχνα τα μπρατσα μου
σκουληκακι ασε μας που τα λεμε μια χαρα και πηγαινε γυμναστηριο μηπως μεγαλωσει το πουλακι σου

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ίσως έχεις δίκιο.
Αλλά μάλλον έχω περιορισμένη φαντασία και δεν μπορώ καν να τον φανταστώ σε κάτι άλλο ή πιστεύω ενδόμυχα ότι θα τον αλλοιώσει μέσα μου. ^_^
η φαντασια σου ειναι μια χαρα απλα αστην ελευθερη

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πω πω σημερα ο τυπος δινει ρεστα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τι κανει ενας αντρας για μια γυναικα...
γουσταρεις κουκλα??? απο δω  σε φερνω απο κει σε φερνω θα μου κατσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σε παω θεατρο,θα σου λεω ρομαντικα λογακια και μετα θα κατσεις στα γονατακια μου  :2funny: ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
εμεις βελβυ στην σαλονικη ειμαστε μπρουταλ ας πουμε...
δεν παμε στα μπαλετα
καλα μη το λες αυτο...τελευταια εχω παρατηρησει αυξηση του αριθμου των γκεΐ δροσερων αγοριων στην Σαλονικα... :P :P
στα χρονια τα δικα μου,οταν σπουδαζα πανω δεν ειχε τοσους πολλους,τωρα εχει κ πανω εξαρση...μια βολτα να βγει καποιος Τσιμισκη ή Μητροπόλεως κ θα τους δει να κυκολοφορουν με τις φιλες τους κ ενα καρο τσαντες με ψωνια...sic.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom