Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (15 μέλη και 37 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
SALUDA  AL  DIABLO  DE  MI  PARTE

Του  Juan Felipe Orozco  με  Édgar Ramírez, Ricardo Vélez και  Carolina Gómez
Ένα  πρώην  μέλος  της  FARC  (αυτοαποκαλούμενης μαρξιστικής επαναστατικής/τρομοκρατικής οργάνωσης) που  στα  πλαίσια  μιας  επιχείρησης  αφοπλισμού και  επανένταξης έχει  σταματήσει  τη  δράση του,πέφτει  θύμα  απαγωγής  από  ένα πρώην  θύμα  του.Προκειμένου  να  ξαναδεί  την  κόρη  του  πρέπει  να  σκοτώσει  τους  πρώην  συντρόφους  του..
Περιπέτεια  κολομβιανής  παραγωγής  με  ενδιαφέρουσα  υπόθεση , αρκετή  (αλλά  όχι  περιττή ) δράση και  ορισμένες  καλές  ερμηνείες (ιδιαίτερα  από  την  Carolina Gómez) .Δεν υπάρχουν  ήρωες, ούτε  συμπαθείς  χαρακτήρες  στην  ταινία.Μην περιμένετε ανοησίες  αμερικάνικου τύπου (ο  πρωταγωνιστής σώζει το παιδί,δε σκοτώνει  τους πρώην συντρόφους του ..Η επιλογή  του  είναι  προφανής).Το τέλος  λυτρωτικό  για  όλους.Στα  χέρια  ενός  καλύτερου  σκηνοθέτη  σίγουρα  θα  μπορούσε  να  ξεφύγει  από  τη  μετριότητα.

Συνημμένα

• MV5BMTk4ODMyMDQ0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwODIwNzkyNQ@@__V1__SY317_CR4,0,214,317_.jpg
    MV5BMTk4ODMyMDQ0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwODIwNzkyNQ@@__V1__SY317_CR4,0,214,317_.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 19

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καλο σε γενικες γραμμες....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το avengers εντελως παιδικο. οπως αναμενοταν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
από τις πιο ρεαλιστικές ταινίες που έχω δει ποτέ, έτους 1996 από τον σκηνοθέτη του Drive, δεν προτείνεται επιβάλλεται. <----(εντιτ: κάργα γραφική η τελευταία φράση :grin: )

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καλο το βρηκα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καπου ειχα διαβάσει οτι θα γύριζαν μια ταινια για την 17Ν.
εγινε τελικα ξερει κανεις?

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιζει κ ο τσαρουχας ο μονιμως αρπαγμενος-στραβωμενος ο κωλοτουρκος :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Άντε, Tim Burton από σήμερα!! Γράψτε κριτική αν το δείτε. :cheesy:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ελα Velvy πες την άλήθεια τώρα οτι κόβεις φλέβα για τον Τζονι και άστα τα υπόλοιπα...

URL]]

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σκέτα καλό? Θέλω να πάω από βδομάδα να το δω! Σπάνια πάω σινεμά, αλλά θέλω να το χαρώ εκεί. :cheesy:
απο οτι καταλαβα σου αρεσει ο μπαρτον....αμα σου αρεσει ο μπαρτον σου αρεσει και ο ντεπ....
εμενα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ειναι αλλη μια ταινια του μπαρτον (δλδ κανει μπαμ απο μακρια) κατα τα αλλα την ευχαριστηθηκα να πας και θα περασεις καλα.
Υγ μαλλον θα εχω εισητηρια για την δευτερη προβολη αμα ειναι θα σου πω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ελα Velvy πες την άλήθεια τώρα οτι κόβεις φλέβα για τον Τζονι και άστα τα υπόλοιπα...

http://[URL unfurl="true"]www.in2life.gr/dm_pictures/johnny_depp290_124019_33G4UY.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ναι καλέ, κρυφό το έχω? Τον αγαπώ και τον λατρεύω. :D

[QUOTE="kartakhs, post: 3791296"]
απο οτι καταλαβα σου αρεσει ο μπαρτον....αμα σου αρεσει ο μπαρτον σου αρεσει και ο ντεπ....
εμενα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι ειναι αλλη μια ταινια του μπαρτον (δλδ κανει μπαμ απο μακρια) κατα τα αλλα την ευχαριστηθηκα να πας και θα περασεις καλα.
Υγ μαλλον θα εχω εισητηρια για την δευτερη προβολη αμα ειναι θα σου πω
[/quote]

Mόνο μ'αρέσει?
Έχω κάνει τατουάζ ένα ποίημα του Burton και μακάρι να μπορούσα να κάνω ένα τεράστιο με πολλούς ήρωές του.
Θα πάω! :D

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
Ναι καλέ, κρυφό το έχω? Τον αγαπώ και τον λατρεύω. :cheesy:

Mόνο μ'αρέσει?
Έχω κάνει τατουάζ ένα ποίημα του Burton και μακάρι να μπορούσα να κάνω ένα τεράστιο με πολλούς ήρωές του.
Θα πάω! :cheesy:
δεν σου κανουν παρατηρηση για το ταττου στην δουλεια;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ναι καλέ, κρυφό το έχω? Τον αγαπώ και τον λατρεύω. :cheesy:

Mόνο μ'αρέσει?
Θα πάω! :cheesy:
ναι και εγω τον θεωρω κορυφαιο...και μια απο της ταινιες του θα την εβαζα στο τοπ 10 εβερ χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να βγει απο εκει ποτε.
Οταν παρω τα εισητηρια θα σου πω ετσι γιατι γουσταρω τους φαν του μπαρτον.
Δεν ξερω το ποιημα αλλα γουσταρω με τρελα το σινεμα του.Θα ηθελα να μου πεις τι σου αρεσει εσενα απο επαγγελματικη περιεργια,αν και η κουβεντα θα μπορουσε να κρατηση χρονια.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
ναι και εγω τον θεωρω κορυφαιο...και μια απο της ταινιες του θα την εβαζα στο τοπ 10 εβερ χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να βγει απο εκει ποτε.
Δεν ξερω το ποιημα αλλα γουσταρω με τρελα το σινεμα του.Θα ηθελα να μου πεις τι σου αρεσει εσενα απο επαγγελματικη περιεργια,αν και η κουβεντα θα μπορουσε να κρατηση χρονια.
εσυ κανε ταττου κανα ποιημα του μαρινακη
:2funny: :2funny: :2funny: :idiot:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δεν σου κανουν παρατηρηση για το ταττου στην δουλεια;

Δε φαίνονται ρε.

Ω!! :cheesy:

Λατρεύω την μελαγχολία και το πόσο κλειστοί, καταθλιπτικοί και άπειρα πονεμένοι είναι οι βασικοί του χαρακτήρες.
Ρε διάβασε (δες βασικά στο utube) το vincent. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom